Pamasaran ngalangkungan jaringan sosial mangrupikeun salah sahiji tren hébat ayeuna, kaayaan di dunya parantos nyababkeun seueur perusahaan pikeun nyiptakeun dirina nyalira supados teraskeun dina pasar, pandemi éta, persaingan sareng munculna usaha anyar Kalayan pilihan alternatif kualitas anu saé pisan ku harga anu langkung mirah, éta ngajadikeun subsistence langkung hésé pikeun perusahaan.

Jaringan sosial sadar kana kaayaan ieu sareng éta sababna aranjeunna dibuka rohangan iklan langkung inklusif, ngeunaan aspek komérsial, tangtosna. Pinterest mangrupikeun salah sahiji jaringan sosial ieu sareng bubuka na parantos masihan kasempetan énggal dina pamasaran ka para pangguna, sareng tangtosna éta parantos narik para palanggan énggal pikeun aranjeunna sareng anu ngiklan dina platform ieu.

Iklan dina Pinterest:

Subyek iklan sok rada hipu, kumargi éta mangrupikeun inpéstasi artos Pikeun pangusaha, upami investasi, sanés biaya, upami pariwara dilaksanakeun leres, éta tiasa janten konci pikeun narik pelanggan anu langkung satia, éta sababna sateuacan ngadamel jinis iklan naon waé, langkung saé kéngingkeun naséhat kalayan leres.

Jaringan sosial ieu ngagaduhan udagan anu teu biasa pikeun pangguna, sareng ampir 70% diantarana awéwé, anu hartosna yén anu ningali iklanna awéwé, janten iklanna kedah janten eusi émosional langkung ageung sareng langkung lemes, aranjeunna henteu kedah kasar, sareng upami henteu nyarios deui kalayan langkung seueur kelas.

Iklan Pinterest:

Aplikasi ieu ngagaduhan rupa-rupa iklan éta gumantung kana produk sareng selera jalma anu ngiklankeunnana:

Pin promosi:

Éta tempatna di halaman imah platform, sareng aranjeunna timbul salaku hasil tina pamilarian sapertos pin anu sanés, tapi langkung sering tibatan pin anu sanés, ieu dilakukeun pikeun ningkatkeun jangkauan pangguna.

Pin toél:

Ieu mangrupikeun salah sahiji kaunggulan anyar anu ditawarkeun ku aplikasi sareng anu parantos kasohor diantarana pamaké anu ngiklankeun dina kaca, kumargi dina waktos ayeuna yén kamungkinan klien mencét kana iklan, tindakan ieu ngalihkeun langsung ka situs wéb pangiklanna.

Pin carita:

Ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling anyar, aranjeunna mangrupikeun hiji jinis iklan anu tiasa dianggo saé pisan pikeun pangguna anu parantos nganggona, éta ngan saukur runtuyan nepi ka 20 gambar Dina gambar, tautan, téks ngaapresiasi, naon waé anu dipikahoyong ku klién, rusiah kasuksésanna nyaéta pangaturan inpormasi anu disayogikeun.

Balanja katingalina:

Ngaranna ngajelaskeun éta, sakali calon palanggan ngeklik kana pin anu dipikaresepna, éta bakal ngamungkinkeun anjeunna ngajantenkeun pameseran langkung gampil, kantun pencét dina pin sareng ku cara ieu sistem ngamungkinkeun anjeun mésér.

Eusina



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun