Éta lumrah pikeun jalma-jalma hoyong gaduh akun Pinterest pribadi pikeun masihan raos anu langkung saé pikeun sadayana anu aranjeunna laksanakeun dina platform. Nyaéta, pikeun nyandak ideu hiasan atanapi ogé nyebarkeun proyék-proyék anjeun masing-masing salaku padika jaringan.

Nanging, perusahaan ageung ogé ngagaduhan kasempetan pikeun jieun halaman anjeun sorangan dina Pinterest anu méré manpaat anu langkung ageung kana ideu nyambungkeun sareng pangguna. Sadayana bakal aya dina panangan jalma anu ngatur bagian iklan perusahaan atanapi bahkan jalma anu ngatur jaringan.

Upami perusahaan hoyong ngaliput kaseueuran perusahaan, maka éta tiasa diwangun ku ideu lugas pikeun ngahontal kauntungan anu langkung ageung. Ti dinya aranjeunna tiasa nilik naon anu aranjeunna pikahoyong sareng milarian pangguna atanapi konsumén komo meunang calon pembeli produk atanapi jasa.

Léngkah pikeun muka rekening bisnis dina Pinterest

Sapertos sadaya halaman, Pinterest parantos nyiptakeun bagian anu khusus pikeun perusahaan anu méré kasempetan ka daérah ieu pikeun nyiptakeun ideu iklanna nyalira dina platform. Éta pasti mangrupikeun gagasan anu saé anu masihan jalma kamampuan pikeun kéngingkeun produk asli dina mencét tombol.

Pinterest parantos ningkatkeun kamampuan pikeun nyambungkeun jalma tanpa nyandak seueur léngkah dina kaca. Tapi dina kanyataanna, sadayana éta bakal gumantung kana kumaha masing-masing perusahaan nyandak jalanna komunikatif.

Kumaha cara muka rekening bisnis di Pinterest?

  • Tutup akun login pribadi
  • Milarian: "Sesi kanggo akun bisnis di Pinterest"
  • Tempatkeun data anu dipénta dina platform
  • Tong hilap nambihan: halaman wéb anjeun pikeun nyiptakeun tautan, nagara dimana perusahaan ayana, basa pikeun komunikasi dina platform.
  • Maka anjeun kedah nampi saratna teras pencét halaman salajengna dina halaman
  • Fokuskeun bisnis anjeun dina hiji daérah sareng anjeun kedah masihan pikeun nampi
  • Anjeun tiasa nempatkeun upami anjeun hoyong ngamajukeun produk atanapi jasa
  • Tungtungna anjeun tiasa ngadamel pin atanapi ngan saukur alihan ka akun bisnis

Salah sahiji hal anu bakal ngabantosan anjeun pikeun nyampur kana halaman éta nyalira nyaéta kamampuan pikeun nyambung sareng umum ku nyiptakeun pin. Ieu pastina janten salah sahiji hal anu tiasa pondok jarakna naon anu dipikahoyong masarakat.

Naha rekening bisnis di Pinterest penting?

Pikeun ngajantenkeun halaman Pinterest langkung saé, perlu pisan aya verifikasi perusahaan. Ieu diragukeun ngirangan kamungkinan penipuan dina wéb sahingga nembongkeun inpormasi khusus.

Kiwari, halaman tiasa ngadamel publikasi na ngagabungkeun promosi pikeun ngahontal lapisan anu sanés. Nanging, sadaya léngkah ieu kedah leres dilakukeun sareng pastina nganggo garis judul anu parantos ditangtoskeun.

Dibikeun sadayana ieu, nyiptakeun akun Pinterest tiasa ngaluarkeun anu pangsaéna tina sagala aspek komunikasi pikeun kéngingkeun langkung ageung di pasar, naon waé anu nonton.

Eusina



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun