Wajar lamun ningali ide atanapi proyek, gambarna langsung ngingetan jalma anu tangtu sahingga anjeun hoyong bagikeun ka aranjeunna. Hatur nuhun kana pembaruan dina jaringan sosial dimungkinkeun pikeun ngalaksanakeun kagiatan ieu dina waktos anu pang pondokna sareng kalayan kualitas luang pikeun pangguna.

Pinterest mangrupikeun salah sahiji platform anu parantos ningkat dina waktosna dina bidang interaktivitas. Pangguna akhir-akhir ieu aranjeunna hoyong ngahasilkeun kontén anu langkung saé sareng langkung dina jaringan sosial sareng, tanpa ragu, akar diri diantara naon anu aranjeunna paling badé dilakukeun pikeun nunjukkeun kontén anu pangsaéna.

Waktos ieu, anjeun tiasa diajar sababaraha trik Pinterest salaku conto ngabagi ideu utama dina Pinterest. Rahasia leutik ogé bakal aya dina agenda pikeun ngabantosan anjeun pikeun ningali generasi tulisan anu bakal ngajantenkeun anjeun langkung jauh deui nalika ngabagi ideu suksés.

Koropak dina Pinterest

Tanpa ragu, penampilan Pinterest dinten ieu parantos masihan jalma kauntungan anu teu tiasa dirobih ku jalanna waktos. Jinis bantosan anu disayogikeun ku platform ieu ka sadaya jalma pikeun ngahasilkeun interaksi anu langkung ageung sareng anu paling penting, pikeun bagikeun hasilna langkung saé.

Naon koropak Pinterest?

Sapertos halaman naon waé dina média sosial, jalma ngagaduhan kakawasaan pikeun ngabagi postingan atanapi ogé komunikasi ku baki. Jinis rohangan ieu dina antarbeungeut diciptakeun pikeun ngahasilkeun komunikasi anu langkung saé antara pangguna.

Nyaéta, upami anjeun ngagaduhan pin atanapi papan anu anjeun badé umumkeun atanapi ngan saukur nyéépkeun tanda pikeun panyipta atanapi pangguna sanés, maka éta tiasa ngalangkungan tempat ieu.

Léngkah pikeun ngasupkeun baki Pinterest

  • Lebetkeun platform Pinterest ngalangkungan pendaptaran atanapi Google
  • Buka sisi katuhu luhur halaman
  • Pilih ikon tilu titik sareng mimitian dibagi

Upami anjeun terang ngaran pamaké babaturan anjeun dina Pinterest, anjeun moal nyéépkeun seueur waktos milari anu dipikahoyong. Nanging, upami anjeun henteu terang pisan naon anu anjeun milari, anjeun tiasa langkung lami dina halaman.

Sakali anjeun parantos gaduh data sadayana, anjeun tiasa ngamimitian ngirim pesen tanpa nyerang atanapi ngaganggu karya batur.

Trik Pinterest anu sanés

Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan platform, saé anjeun anjeun terang sababaraha léngkah dasar halaman anu dipasihkeun ku anjeun efektivitas anu langkung ageung nalika ngagunakeun éta.

Lebetkeun kecap konci

Nalika ngeunaan verifikasi tulisan, hiji hal anu bakal dianggo heula nyaéta nempatkeun kecap konci dina gambar. Ieu bakal ngabantosan anjeun milarian hasil anu langkung saé dina tulisan anjeun.

Milih eusi dumasar kana topik

Nalika ngalebetkeun Pinterest kedahna anjeun ngalebetkeun tujuan anu anjeun rencanakeun anu anjeun teraskeun milarian. Ieu tanpa ragu milarian waktos bakal ngirangan tina hal-hal anu anjeun hoyong tampil dina halaman.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun