Para pareuman Akun anjeun dina Wéb, Pamaké Twitter: Peryogi lebet kana Akun Periskop anjeun, pencét dina ikon Profil anjeun sareng pilih Setélan tina ménu pop-up, pencét dina Aktipkeun akun.

Saatos diklik Nonaktipkeun akun, kotak dialog metodis nembongan dina layar, Pamaké Twitter diklik Pareuman akun pikeun mastikeun deaktivasi Akun. Sakali prosedur na parantos réngsé, Pamaké henteu gaduh deui akun Twitter anu aktip.

Nalika Pamaké Twitter milih Aktipkeun akun, anjeunna ditaros konfirmasi tina kaputusan anjeun pikeun mareuman. Upami anjeun milih Undeur Data Pribadi, indikator loading bakal muncul nalika pamundut anjeun nuju diolah; réngsé pamundut anjeun sareng mimiti ngaunduh file nganggo data anjeun.

Kaluar tina Akun Periscope kuring

Upami Pamaké Twitter kaleungitan hapé sareng anjeun kedah kaluar tina Akun Periscope anjeun; Pikeun tujuan ieu, anjeun kedah nuturkeun prosedur ieu: Turutan léngkah-léngkahna nganggo alat ios atanapi Android; Upami anjeun lebet kana Periscope nganggo Akun Twitter, buka setélan Twitter dina PC anjeun.

Pilih Cabut aksés saluyu sareng Periscope; Pilih Cabut aksés dina Twitter pikeun ios atanapi Twitter pikeun Android, ieu gumantung kana alat anu dipiboga ku Pamaké. Saatos ngaunduh aplikasi Periscope dina ponsel anyar anjeun, lebet kana Akun Periscope anjeun.

Akhirna, pilih Profil, Konfigurasi sareng Tutup sési dina sadaya alat. Ayeuna pangguna Twitter parantos matuh sadaya prosedur pikeun kaluar tina Akun Periscope na, anjeunna ngagaduhan pilihan pikeun log in dina hapé anu anyar na.

NYiptakeun STAFAM TWITTER

Para nyiptakeun Aliran, Pangguna Twitter kedah: Pencét dina tab Transmisi, pencét dina Nyiptakeun transmisi, lebetkeun kolom anu diperyogikeun: Ngaran pangiriman, Kategori: Kumaha anjeun ngajelaskeun transmisi anjeun? sareng sumberna.

Pamaké Twitter peryogi milih a Pilihan ngupingkeun: Umum atanapi swasta; milih pilihan Jadwal: Mimitian geuwat atanapi mimitian engké; buka Setélan Canggih; Watesan Kandungan terbuka: Kalebet atanapi Ngaluarkeun.

Lebetkeun pidéo na ti énkoder kana sumber sareng parios yén produser tinjauan nunjukkeun pidéo; Ngaklik dina nyiptakeun pangiriman, Pamaké Twitter gaduh pilihan pikeun milih: Mimitian geuwat atanapi Mimitian engké.

Tweet sareng ngeureunkeun Transmisi dina Twitter

Dina platform Twitter, Pamaké ngagaduhan pilihan pikeun Tweet Broadcast a, ngalaksanakeun prosedur ieu: Pencét dina tab Transmisi; pencét kana siaran anu aya; Pencét kana tombol Tweet sareng anjeun siap online.

Ngeunaan ngeureunkeun Transmission a, Pamaké Twitter kedah nuturkeun prosedur ieu: Pencét dina tab Transmisi, pencét kana transmisi anu aya, angkat ka handapeun jandéla idéntifikasi transmisi.

Pikeun nutup, Pamaké Twitter pencét dina Tombol bérés; Sakali sadaya sarat prosedur parantos kajantenan, pangiriman na bakal dihasilkeun dina Twitter pikeun kanikmatan sadaya pangguna Twitter dina platform Twitter.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun