Di jagad raya hébat nyaéta wéb, aya sajumlah ageung aplikasi sareng jaringan sosial anu ngamungkinkeun urang nyambungkeun aranjeunna sareng jalma anu sanés kalayan rupa-rupa minat, sababaraha jaringan ieu khusus sareng khusus pikeun udagan khusus pangguna sareng anu sanésna langkung umum.

Dina kasus Pinterest, klasifikasi jinis jaringan naon éta henteu gampang, sabab asalna didamel salaku hal anu murni visual anu ngalangkungan waktos janten jaringan pikeun panggunaan pribadi sareng komérsial sareng kalayan kaunggulan komunikasi anu anyar diantara pangguna na. Sareng aya seueur rupa-rupa topik anu tiasa dipendakan diantawis papan posting pangguna.

Papan:

Papan mangrupikeun situs tempat panerbitan tina pin didamel, ieu gambar anu merhatikeun hiji topik khusus anu dipilih ku pamilik akun sareng laun ngembangKalayan kecap sanésna, anu gaduh akun ngadistribusikaeun gambarna numutkeun téma anu dipikaresepna, anu anjeunna bakal ngatur dina papan béja na, numutkeun cita cita na.

Tapi pilihan naon anu dilakukeun ku pangguna upami aranjeunna henteu hoyong deui papan publik na, aya papan umum sareng swasta, detik ukur katingali ku anu gaduh akun, aranjeunna teras-terasan aya dina akunna, kantun mupus, platform jaringan sosial ieu ngamungkinkeun alternatif ieu.

Kumaha ngahapus papan tina telepon sélulér:

Uno. Lebetkeun aplikasi tina telepon sélulér anjeun, émut yén anjeun tiasa ngonpigurasikeunana supados sok kabuka atanapi anjeun tiasa ngonpigurasikeun kanggo lebet nganggo nami pangguna sareng kecap akses anjeun.

dos. Anjeun kedah milih barang anu diidéntifikasi sareng bentuk inohong atanapi profil.

Tilu. Pilih teras pencét papan anu anjeun badé angkat tina postingan aplikasi anjeun.

Opat. Sakali dewan sual dipilih, pencét pilihan éditan.

Cinco. Pilih alternatif pikeun ngaleupaskeun papan. Pencét kana éta.

Genep. Kusabab alesan kaamanan, sistem bakal naroskeun ka anjeun pikeun maréntahkeun paménta pikeun ngahapus papan, dina hal ieu anjeun kedah mencét alternatip ieu deui.

Kumaha ngahapus papan tina komputer:

Uno. Asup kana akun Pinterest anjeun tina PC.

dos. Sapertos dina vérsi wéb, anjeun kedah milih barang anu saluyu sareng inohong atanapi propil na.

Tilu. Kalayan mouse anjeun, pencét dina papan anu anjeun badé hapus, anu bakal masihan sababaraha pilihan, pilih éditan pilihan.

Opat. Sakali anjeun ngalaksanakeun tindakan ieu, sistem bakal nunjukkeun anjeun alternatif pikeun ngédit papan.

Cinco. Milih alternatif tina nyoplokkeun dewan.

Genep. Sapertos dina vérsi wéb, nyaéta, sapertos anu dicarioskeun dina léngkah genep tina vérsi sélulérna, sistem bakal nyorong anjeun pikeun mésér pamundut anjeun pikeun ngahapus dewan, dina hal ieu anjeun kedah mastikeun paménta anjeun ku mencét kotak anu diidentifikasi minangka papan hapus.

Ieu mangrupikeun alternatif anu ditawarkeun ku aplikasi Pinterest nalika anjeun hoyong ngahapus papanSakumaha anjeun tiasa tingali, éta henteu rumit pisan.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun