Kumaha ngékspor email ka USB stick dina Outlook 2013


Kumaha ngékspor email ka USB stick dina Outlook 2013

Upami anjeun hoyong tiasa damel sareng data Outlook dina aplikasi anu sanés atanapi hoyong nyadangkeun email anjeun, anjeun tiasa milarian cara anu gampang pikeun ngalakukeunana.

Untungna, Outlook gaduh alat anu ngamungkinkeun anjeun ngimpor sareng ngékspor sagala jinis data.

Tutorial kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngékspor email Outlook langsung ka flash drive.

Kumaha nyadangkeun data Outlook ka thumb drive

  1. Sambungkeun mémori USB ka komputer.
  2. Buka Outlook.
  3. Pindah ka tab File.
  4. Pilih "Buka sareng Ékspor" pilihan.
  5. Pilih Impor/Ékspor.
  6. Pilih "Ékspor ka file" sareng pencét "Salajengna".
  7. Pilih file data Outlook teras klik "Salajengna".
  8. Pilih polder anu bakal diékspor sareng pencét "Salajengna".
  9. Klik Kotektak.
  10. Pilih USB stick dina kolom kénca teras klik OKÉ.
  11. Pencét Réngsé.
  12. Setel kecap akses upami anjeun hoyong.
Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha Tambahkeun Garis Grid dina Excel 2016

Pituduh kami diteruskeun di handap kalayan inpormasi langkung seueur ngeunaan cara ngékspor email ka flash drive di Outlook, kalebet gambar léngkah-léngkah ieu.

Upami anjeun nembé ngagaleuh komputer énggal atanapi kedah ningali email anjeun dina komputer sanés, anjeun panginten panginten kumaha ngékspor email ti Outlook 2013.

Kabeneran, aranjeunna kalebet alat impor sareng ékspor anu nyederhanakeun prosésna, sanaos anjeun badé ngékspor email éta ka USB drive.

Ieu idéal upami anjeun hoyong nyadangkeun sababaraha email penting atanapi kedah ngalihkeunana ka lokasi anu sanés.

Kumaha Nyalin Email Outlook 2013 ka Flash Drive (Panduan Gambar)

Dina pituduh salajengna, urang badé ngékspor koropak anjeun ka flash drive, tapi anjeun tiasa ngalakukeun éta pikeun polder Outlook mana waé.

Anjeun ngan kudu milih folder luyu dimana urang milih kotak surat nu nembongan di handap.

Kami ogé badé ngékspor file .pst, nyaéta format file asli Outlook.

Nanging, anjeun ogé tiasa ngékspor surelek anjeun salaku file .csv upami anjeun hoyong ningali surelek dina program salian ti Outlook.

Upami anjeun nganggo Google Calendar sareng hoyong nyimpen data almenak anjeun kana flash drive, baca pituduh ieu ngeunaan cara ngékspor Google Calendar ka Excel.

Lengkah 1: Selapkeun iteuk USB kana port USB tina komputer Anjeun.

Lengkah 2: Mimitian Outlook 2013.

Lengkah 3: Klik tab File di belah kénca juru luhur jandela.

Lengkah 4: Pilih pilihan "Buka sareng Ékspor" dina kolom kénca jandela.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha mupus sajarah YouTube dina iPad

Lengkah 5: Pilih "Impor / ékspor" pilihan.

Lengkah 6: Pilih pilihan "Ékspor ka file" terus pencét "Next".

Lengkah 7: Pilih "Outlook Data File" (.pst) pilihan teras klik Next.

Lengkah 8: Pilih polder anu anjeun hoyong ékspor, pariksa kotak di kénca "Kalebet subfolder" teras klik "Salajengna".

Lengkah 9: Klik tombol Kotektak.

Lengkah 10: Pilih flash drive dina kolom kénca jandela, lajeng klik OK tombol.

Lengkah 11: Pencét tombol Rengse.

Lengkah 12: Lebetkeun kecap akses upami anjeun hoyong, teras pencét tombol OKÉ.

Ayeuna anjeun terang kumaha ngékspor data Outlook ka flash drive, anjeun tiasa nganggo metodeu ieu iraha waé anjeun badé nyiptakeun salinan data tina file Outlook.

Upami anjeun peryogi tempat pikeun nyimpen file cadangan komputer atanapi upami hard drive anjeun pinuh, hard drive USB éksternal tiasa ngabantosan. Amazon gaduh hard drive éksternal 1TB anu murah sareng ulasan anu saé dina harga anu berpatutan.

Upami anjeun nyangka Outlook 2013 henteu sering ngamuat surelek anjeun, diajar kumaha cara ngarobah frekuensi ngirim sareng nampi dina Outlook 2013.

Taya item didaptarkeun dina respon.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes