Kumaha ngékspor kontak Outlook 2013 ka Excel


Kumaha ngékspor kontak Outlook 2013 ka Excel

Inpormasi kontak anu anjeun gaduh dina akun Outlook anjeun tiasa mangpaat dina sababaraha cara anu sanés.

Tapi anjeun tiasa mikirkeun sacara manual nyalin sareng nempelkeun data éta atanapi ngalebetkeun deui nalika anjeun badé dianggo di dinya.

Untungna, aya cara anu langkung gancang pikeun ngalakukeun ieu ku cara ngékspor kontak Outlook ka file CSV, anu teras anjeun tiasa buka dina aplikasi sapertos Microsoft Excel atanapi Google Sheets.

Kumaha Ningali Émbaran Kontak Outlook dina Spreadsheet Excel

  1. Buka Outlook.
  2. Pindah ka tab File.
  3. Pilih "Buka sareng Ékspor" pilihan.
  4. Pilih Impor/Ékspor.
  5. Pilih "Ékspor ka file" sareng pencét "Salajengna".
  6. Pilih nilai anu dipisahkeun ku koma teras klik "Salajengna".
  7. Pilih "Kontak" teras pencét "Salajengna".
  8. Pilih nami sareng lokasi file, teras pencét "OK".
  9. Pencét "Salajengna".
  10. Klik Rengse.
Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha ngagunakeun iPhone anjeun nalika iinditan ka luar negeri

Pituduh kami diteruskeun di handap kalayan inpormasi langkung seueur ngeunaan cara ngékspor kontak tina Outlook ka Excel, kalebet gambar léngkah-léngkah ieu.

Inpormasi anu anjeun simpen pikeun kontak anjeun dina Microsoft Outlook 2013 tiasa mangpaat pikeun sababaraha alesan.

Salian pikeun nyimpen inpormasi ngeunaan cara ngahubungi babaturan, kulawarga, kolega atanapi klien, éta ogé ngagampangkeun tugas-tugas anu tangtu, sapertos nyiptakeun milis.

Tapi upami anjeun ngan ukur hoyong nyadangkeun inpormasi ieu pikeun nyegah leungit, atanapi upami anjeun kedah ningali sadaya inpormasi kontak anjeun dina hiji file pikeun ngahijikeun alamat email atanapi nomer telepon, kamampuan pikeun nempatkeun inpormasi ieu dina spreadsheet anu Excel. bisa maca pohara mantuan.

Untungna, anjeun tiasa ngékspor sadaya kontak Outlook 2013 anjeun ka file CSV anu tiasa ditingali dina Microsoft Excel.

Inpormasi tina Google Calendar ogé tiasa ditingali dina Excel. Anjeun tiasa diajar langkung seueur dina tutorial kami ngeunaan ékspor Google Calendar ka Excel.

Ékspor Kontak Outlook ka File .csv (Tutorial Gambar)

Nalika ngékspor kontak Outlook 2013 ka file .csv, anjeun bakal dibéré pilihan pikeun ngékspor alternatipna ka file .pst.

Ieu henteu kapake pikeun ningali kontak dina Excel, tapi tiasa mangpaat upami anjeun kedah nyalin kontak tina Outlook dina hiji komputer ka Outlook dina anu sanés.

Tapi kumargi urang nuju fokus kana ngekspor kontak Outlook ka format file anu tiasa dibaca ku Microsoft Excel, punten lakukeun ieu.

Lengkah 1: Mimitian Microsoft Outlook 2013.

Lengkah 2: Klik tab File di belah kénca juru luhur jandela.

Lengkah 3: Pencét "Buka sareng Ékspor" dina kolom kénca jandela.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha ngagunakeun mode wengi dina kaméra iPhone anjeun (Panduan Lengkep)

Lengkah 4: Pencét tombol "Impor / Ékspor".

Lengkah 5: Pilih pilihan pikeun ngekspor kana file, teras pencét tombol "Salajengna".

Lengkah 6: Pilih pilihan "Nilai Dipisahkeun Koma" sareng pencét tombol "Salajengna".

Lengkah 7: Pilih pilihan "Kontak" dina "Polder Pribadi", teras pencét tombol "Salajengna".

Lengkah 8: Pencét tombol "Browse", lebetkeun nami file anu diékspor dina kolom "Ngaran File", pilih polder pikeun file anu diékspor teras klik tombol "OK".

Lengkah 9: Pencét tombol "Salajengna".

Lengkah 10: Pencét tombol Rengse.

Ayeuna anjeun terang kumaha cara ngékspor kontak Outlook ka file CSV, anjeun tiasa nyadangkeun file ieu atanapi nganggo éta dina aplikasi sanés anu ngadukung impor CSV.

Naha anjeun kedah mésér kartu kado pikeun batur, tapi milarian pilihan anu langkung pribadi tibatan anu biasa anjeun mendakan di toko?

Kartu Kado Amazon tiasa dihias ku gambar anjeun nyalira sareng tiasa didamel dina sababaraha pecahan anu béda. Anjeun malah bisa nyieun kartu kado video.

Taya item didaptarkeun dina respon.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes