Pikeun aranjeunna anu didaptarkeun pikeun pamasaran dina Pinterest, terang yén akun bisnis ieu aplikasi masihan anjeun kaunggulan hébat dina tingkat komérsialPatarosanna naha aranjeunna terang kumaha ngamanpaatkeunana. Ngatur akun komérsial rada hipu, kusabab manajemén ieu anu tiasa nyababkeun kasuksésan atanapi kagagalan perusahaan anu kalibet dina prosés.

Sababaraha tips pikeun tulisan:

Tempatkeun aranjeunna dimana kedahna:

Penting pikeun unggal-unggal anjeun nyebarkeun pin, tempatna di daérah anu leres, ku cara kieu klien bakal tiasa mendakanana langkung gampil, émut yén di dunya ayeuna urang gaduh kirang waktos unggal dinten, waktos ditarjamahkeun kana artos kanggo seueur jalma.

Pin gabungan:

Sanaos aya rupa-rupa produk di pasar, kudu aya konsistén dina perusahaanIeu hartosna, upami disarankeun ngagaduhan produk énggal, tapi anjeun ogé kedah ngajaga produk anu paling suksés, janten disarankeun pikeun ngagabungkeun publikasi sareng nyebarkeun deui sababaraha anu lami anu parantos suksés.

Jam na:

Seueur panilitian anu parantos kabuktosan yén jam pangsibukna Dina wéb éta antara jam 5 siang sareng 9 wengi, éta antara waktos ieu anu paling disarankan pikeun nyebarkeun pin anyar, éta mangrupikeun waktos jalma rileks sareng nyandak waktos pikeun ngaganggu diri.

Anggo alatna:

Ieu mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu nawiskeun pakakas pameseran anu paling seueur pikeun pangguna na, nyaéta, anjeun henteu ngan ukur tiasa nyebarkeun pin, anjeun tiasa nyebarkeun tautan anu aya hubunganana sareng pin pengalihan ka klien kana halaman wéb perusahaan, tombol pameseran, anu ngamungkinkeun para nasabah ngabandingkeun langkung gampang.

Sareng ieu ngan ukur duaan alat anu ditawarkeun ku aplikasi ka anjeun, Kuring nyarankeun yén anjeun terang aranjeunna sareng terang kumaha ngagunakeunana ku cara anu pangsaéna pikeun ngahasilkeun kauntungan ékonomi anu pangsaéna pikeun perusahaan anjeun.

Format gambarna:

Gambar mangrupikeun surat panutup sareng alat tarik anjeun pikeun calon palanggan, kuring nyarankeun yén anjeun nganggo éta pikeun kaunggulan anjeun, henteu ngan ukur ngajantenkeun pikaresepeun, ukuran dina hal ieu henteu masalah pisan. Hal anu paling disarankan nyaéta gambarna ngagaduhan ukuran sedeng, manjang sareng pas sareng masing-masing tempat dimana éta bakal ayana dina halaman.

Aya ukuran anu disarankeun pikeun tiap rohangan dina platform sareng sistem na bakal nyarankeun aranjeunna ka anjeun nalika anjeun unggah kana platform.

Kegiatan:

Ieu mangrupikeun hal anu diperhatoskeun ku pelanggan, sakumaha sering dilakukeun pin posting sareng ngarobih, Kanyataan yén ayana anjeun ditingali dina platform bakal nunjukkeun ka klien sareng klien poténsial yén anjeun resep kana bisnis anjeun, yén anjeun merhatoskeun naon anu kajantenan sareng éta tren jaringan.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun