Kumaha ngagunakeun pelacak zona denyut jantung dina Apple Watch dina watchOS 9


Kumaha ngagunakeun pelacak zona denyut jantung dina Apple Watch dina watchOS 9

Apple geus nyieun strides signifikan dina kabugaran kalawan watchOS 9 sarta ios 16. Nyukcruk zone denyut jantung mangrupa salah sahiji fitur leuwih seru nembe ditambahkeun kana arsenal Apple Watch. Bingung ngeunaan zona denyut jantung? Tong hariwang. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun naon zona denyut jantung sareng kumaha anjeun tiasa nganggo tracking zona denyut jantung dina watchOS 9.

Naon zona denyut jantung?

Apple ngajelaskeun zona denyut jantung salaku perséntase denyut jantung maksimum anjeun; ieu sacara otomatis diitung sareng dipersonalisasi nganggo data kaséhatan anjeun. Salaku tambahan, unggal Apple Watch gaduh lima zona denyut jantung anu nunjukkeun inténsitas latihan anjeun ku cara ngukur denyut jantung anjeun dina tahap anu béda tina latihan anjeun.

Zona denyut jantung teu matak bingung sareng denyut jantung anjeun, sabab anu terakhir ngagambarkeun jumlah ketukan per menit.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Naon hartosna "Antosan" dina aplikasi Snapchat?

Catetan: Zona denyut jantung bakal diitung dumasar kana inpormasi anu anjeun parantos nyayogikeun dina aplikasi Kaséhatan anjeun iPhone.

Naha nganggo zona denyut jantung?

Zona denyut jantung mangrupikeun tambihan sabab bakal sesah pikeun terus-terusan ngawas sensor denyut jantung sareng ngitung denyut jantung anjeun salami latihan kardio. Ku ngahijikeun zona denyut jantung kana watchOS 9, Apple parantos nyederhanakeun prosés itungan sareng itungan sareng ngamungkinkeun anjeun ngan ukur fokus kana latihan anjeun.

Penting pikeun dicatet yén anjeun moal mendakan nomer anu caket sareng anu dipasihkeun di dieu, sareng alesanana nyaéta data kaséhatan kuring sareng anjeun moal cocog. Pikeun jalma anu dilahirkeun taun 1998, beuratna 80 kg sareng jangkungna 170 cm, Apple ngagolongkeun lima zona denyut jantung sapertos kieu.

  • Zona 1: Detak jantung kirang ti 141 bpm atanapi 60% tina denyut jantung maksimum.
  • Zona 2: Detak jantung antara 142-153 ketukan per menit atawa 60-70% tina denyut jantung maksimum.
  • Zona 3: Detak jantung antara 154-165 ketukan per menit atawa 70-80% tina denyut jantung maksimum.
  • Zona 4: Detak jantung antara 167-178 ketukan per menit atawa 80-90% tina denyut jantung maksimum.
  • Zona 5: Denyut jantung langkung ageung tibatan 179 bpm atanapi 90% tina denyut jantung maksimal.

Denyut jantung maksimum: 220 - umur

Catetan: Di dieu, HR nujul kana denyut jantung.

Kumaha ningali zona denyut jantung dina Apple Watch sareng iPhone

Ayeuna yén konsép zona denyut jantung parantos dijelaskeun, anjeun kedah hoyong diajar kumaha ningali éta dina Apple Watch sareng iPhone anjeun. Tapi ke heula, anjeun kedah terang kumaha nambihan zona denyut jantung ka Apple Watch anjeun.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha ngagambar panah dina Photoshop CS5

Asupkeun zona denyut jantung dina pintonan latihan dina Apple Watch Anjeun

  1. Jalankeun aplikasi Pelatihan.
  2. Pindah ka tilu titik gigireun latihan cardio.
    Contona, Anjeun bisa milih "Leumpang ka jero".
  3. Ketok ikon pensil di handapeun "Buka".
  4. Pilih pintonan latihan.

  5. Teras pencét "Édit pintonan".
  6. Gulung ka "Zona Detak Jantung" → togél "Hidup".

!! Wilujeng!! Anjeun ayeuna parantos suksés ngaktipkeun zona denyut jantung dina sési latihan anjeun. Ayeuna tuturkeun léngkah di handap ieu pikeun ningali zona denyut jantung anjeun dina Apple Watch sareng dina iPhone anjeun.

Tingali zona denyut jantung salami latihan anjeun dina Apple Watch

  1. Jalankeun aplikasi Workout dina iPhone anjeun.
  2. Pilih latihan kardio.
    Contona, ketok "Leumpang ka jero".
  3. Gulung ka handap ka "Zona Detak Jantung".
    Anjeun tiasa muterkeun makuta digital ka luhur/handap pikeun ngagulung.

Salaku tambahan, zona denyut jantung dibagi kana lima dina modeu latihan. Éta nunjukkeun anjeun zona dimana anjeun dumasar kana tegangan anjeun. Anjeun oge tiasa mariksa denyut jantung anjeun, waktos zona sareng denyut jantung rata-rata langsung dina layar.

Tingali data zona denyut jantung anjeun dina iPhone anjeun

  1. Buka aplikasi kabugaran.
  2. Buka kasimpulan latihan.
  3. Pencét "Témbongkeun Langkung" gigireun "Detak Jantung".

Dina "Detak Jantung" anjeun bakal ningali grafik anu nunjukkeun waktos waktos di unggal zona.

Kumaha Ngarobih Zona Detak Jantung dina Apple Watch sareng iPhone

Zona denyut jantung otomatis diitung dumasar kana umur, jangkungna, sareng beurat anjeun diasupkeun kana aplikasi Kaséhatan dina iPhone anjeun. Janten, upami anjeun atlit anu akrab sareng zona denyut jantung, anjeun tiasa nyetélana ku nuturkeun metodeu di handap ieu:

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha nyetél timer bobo di Apple Music dina iPhone, Mac, sareng HomePod

Dina Apple Watch

  1. Buka aplikasi Setélan dina Apple Watch.
  2. Gulung ka handap tur ketok Latihan → Zona denyut jantung.
  3. Pencét manual.

  4. Pilih zona anu anjeun hoyong edit.
  5. Setel larangan numutkeun karesep anjeun.
    Anjeun tiasa muterkeun makuta numerik atawa pencét tombol simbul (+, -).
  6. Pencét "Rengse".

Catetan: Anjeun tiasa ngarobih wates luhur zona 1, wates handap zona 5, sareng wates luhur sareng handap zona 2, 3, sareng 4.

Di iPhone

  1. Buka aplikasi Jam dina iPhone anjeun.
  2. Ketok "Awas Kuring" → "Latihan".
  3. Gulung ka handap tur ketok zona denyut jantung.
  4. Manual Keran. Anjeun teras tiasa ngédit zona di Zona Detak Jantung.

  5. Ketok nomer sabeulah ketukan per menit sareng jieun perobahan anu diperlukeun.
    Sanggeus ngasupkeun data, ketok di mana waé dina layar pikeun mastikeun.

Éta sadayana folks.

Marengan tracking sare jeung mode kakuatan low, zona denyut jantung mangrupakeun fitur séjén mangpaat dina watchOS 9. Kuring make eta dina arloji kuring ngawas denyut jantung kuring salila workout a. Naha anjeun ogé ngagunakeun éta? Hayu atuh nyaho di komentar.

baca leuwih

  • Kumaha ngukur variabilitas denyut jantung (HRV) dina Apple Watch
  • Asesoris kaséhatan pangalusna pikeun iPhone jeung iPads
  • Aplikasi ngawaskeun denyut jantung pangsaéna pikeun Apple Watch
Taya item didaptarkeun dina respon.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes