Pinterest mangrupikeun jaringan sosial kalayan platform anu biasana visual, ieu ngandung hartos yén pangguna na boga kasempetan pikeun ngirim poto sareng bagikeun aranjeunna dina sajenis papan, anu aranjeunna sorangan bakal nyiptakeun numutkeun karesep sareng karesepna. Publikasi ieu tiasa diunggah tina halaman wéb atanapi tina aplikasi sanés.

Ayeuna naon kajadian nalika anjeun henteu hoyong deui pin, ieu kumaha publikasi ieu disebat dina aplikasi ieu khusus, aranjeunna teras-terasan aya dina papan anu parantos kami laksanakeun, sabab urang ngaleungitkeunana, aplikasi éta ngagaduhan fungsi anu ditakdirkeun pikeun ieu. Teras, urang bakal ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun éta.

Kumaha cara miceun pin tina aplikasi telepon sélulér:

  1. Anu mimiti jelas tuliskeun aplikasi, sakumaha adat anjeun pikeun ngalaksanakeunana.
  2. Sakali anjeun ngalebetkeun aplikasi anjeun kedah milarian sareng pilih ikon éta pakait sareng siluétIeu mangrupikeun anu bakal masihan anjeun aksés kana pilihan pangguna tina akun anjeun.
  3. Ieu bakal nembongkeun alternatif tina pilih dewan dimana pin anu anjeun hoyong pupus ayana.
  4. Sakali milih publikasi anu anjeun hoyong pupus anjeun kedah mencét kana éta dugi ka sistem ningalikeun rangkéan alternatip.
  5. Sakali sistem nyebarkeun anjeun alternatif anjeun kedah milarian sareng pilih anu saluyu sareng édisi. Ieu dituduhkeun ku ikon anu ngarujuk kana patlot, pilih pilihan éditan.
  6. tungtungna, pencét ngahapus alternatif.
  7. Dina waktos ieu sistem pikeun alesan kaamanan bakal naroskeun pikeun mastikeun pamundut panyabutan, pencét alternatip mupus deui.

Kumaha cara miceun pin tina aplikasi pikeun komputer:

  1. Dina hal ieu, anjeun kedah ngalebetkeun halaman Pinterest tina vérsi wéb tina aplikasi. Tina cara anu sami sakumaha biasana anjeun lakukeun, tangtosna.
  2. Sakali anjeun ngalebetkeun aplikasi anjeun kedah nomeran sareng pilih ikon na anu saluyu sareng kontur, ieu mangrupikeun anu bakal mempermudah entri kana pilihan pangguna tina akun anjeun.
  3. Ieu bakal masihan anjeun pilihan pikeun milih papan dimana pin anu anjeun hoyong pupus ayana.
  4. Kalayan bantosan beurit anjeun, pilih pin anu anjeun hoyong pupus, saatos dipilih pencét kana éta.
  5. Peta ieu bakal nembongkeun séri alternatip di luhur gambar anu dipilih.
  6. Anjeun kedah milarian sareng milih ikon éditan, ieu kagambar dina sistem dina bentuk pénsil, pencét kana éta.
  7. Sakali anjeun milih pilihan ieu sistem bakal masihan anjeun pilihan pikeun mupus publikasi, dina hal ieu pencét di dinya, sabab éta naon anu anjeun hoyong lakukeun pikeun mupus pin.
  8. Saatos ieu sistem, sapertos kasus anu sateuacana Éta bakal naros ka anjeun pikeun mastikeun atanapi mastikeun kahoyong anjeun pikeun mupus pin anu dipilih, dina hal ieu anjeun kedah milih alternatif mupus deui.

ieu cara miceun pin duanana tina wéb sareng vérsi sélulér aplikasi.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun