Kahirupan sadidinten ayeuna mangrupikeun tonggak tonggong di dunya, kusabab kaayaan anu aya di sakumna dunya, pandemi sareng tangtosna isolasi sosial pancegahan, aranjeunna parantos ngarobih kahirupan seueur urang, parantos sacara praktis urang ngalakukeun sadayana tina jaringan sosial. Mangrupikeun alat anu urang kedah komunikasi sareng kulawarga, babaturan sareng sadunya.

Pinterest sadar kana ieu sareng éta sababna nawarkeun pangguna na alternatif gaul akunna sareng jaringan sosial anu sanés, anu parantos nyumbang kana posisi anjeunna diantara jaringan favorit di dunya. Salajengna, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngahubungkeun akun Pinterest anjeun sareng jaringan sosial anu sanés.

Penting pikeun émut:

  • Masing-masing platform média sosial Éta dirarancang ku cara anu khususSanaos aranjeunna nawiskeun kaunggulan komunikasi anu sami, aranjeunna henteu diatur ku protokol anu sami.
  • Di luhur mangrupikeun alesan naha masing-masing jaringan sosial aranjeunna gaduh fungsi khusus anu masihan touch aslina sareng béda ti anu sanés. Malah ngagaduhan basa nyalira, anu kajantenan ku Pinterest.
  • Peraturan internal masing-masing jaringan sosial, sanaos dasarna sami, aranjeunna ngagaduhan béntenna sareng seueur anu henteu ngijinkeun ngabagi kontén anu sanés anu dilakukeun ku batur.
  • Ieu sababna rekening anu pakait nyaéta anu komersil.

Kumaha ngahubungkeun jaringan sosial sareng Pinterest:

Dina kasus WhatsApp:

  • Jaringan sosial ieu ngagaduhan alternatif tina mimitran sareng Pinterest ti platform anu terakhir, anjeun lakukeun sapertos kieu:
  • login dina akun Pinterest anjeun.
  • Pilarian tilu poin (· Browse) dina halaman aplikasi.
  • Sakali anjeun milih alternatif ieu, pilihan ménu bakal ditingalikeun, diantara ieu anjeun bakal milarian sareng anjeun bakal milih anu saluyu pikeun ngédit setélan akun.
  • Pencét kana bagian sambungan, Ieu bakal masihan anjeun sababaraha pilihan tina aplikasi anu anjeun tiasa kaitkeun, pilih ikon WhatsApp.
  • Ayeuna pencét dina pilihan
  • Sistem pikeun alesan kaamanan bakal naroskeun pikeun mastikeun tautan, pencét pilihan pikeun nampa sareng sahingga anjeun tiasa ngaitkeun duanana akun. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu kalayan salah sahiji jaringan sosial anu anjeun pikahoyong sareng yén Pinterest masihan anjeun pilihan pikeun dikaitkeun

Dina kasus Facebook:

  • Milarian mesin pencari utami Facebook.
  • Sakali anjeun dina halaman Facebook utami, buka mesin pencari halaman éta.
  • Ngawartosan sistem tina Facebook anu anjeun hoyongkeun akun ieu dikaitkeun sareng akun Pinterest.
  • Sakali anjeun milih akun Facebook anu anjeun hoyong kaitkeun, pencét alternatip tambihan.
  • Nyarios sistem Facebook anu alamat halaman Pinterest anjeun, nyaéta nami pangguna anjeun.
  • Sistem bakal naroskeun pikeun anjeun anu pasti inpormasi anu anjeun kedah nyayogikeunSakali anjeun ngalengkepan inpormasi anu dipénta, pencét dina simpen perobihan. Sareng voila, anjeun parantos ngaitkeun akun ieu.


Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun