Pangguna, sakali diverifikasi yén Akun Twitter na parantos kaamanan anjeun kompromi, anjeun disarankeun pikeun ngalakukeun tindakan pencegahan ieu di handap pikeun Ngajaga Akun anjeun: Piceun Tweet anu teu dihoyongkeun anu dipasang nalika kaamanan dikompromikeun.

Ogé, periksa PC anjeun pikeun ngabayangkeun virus sareng malware, nempatkeun tambalan kaamanan dina sistem operasi anjeun sareng aplikasi, rutin nganggo kecap akses Kuat anyar, pertimbangkeun pilihan tina ngagunakeun verifikasi login.

En verifikasi login, Pamaké gaduh kamungkinan ngenalkeun cek kadua pikeun mastikeun yén ngan anjeunna tiasa ngaksés Akun Twitter na sanés pihak katilu, kalayan niat henteu séhat ngarugikeun.

Nyiksa online dina platform Twitter

Seueur kaayaan virtual tiasa lumangsung dina jaringan sosial Twitter; siga, contona: Nyiksa Online. Aya Twitteros anu parantos tunduk kana Nyiksa Online; Upami Pamaké terang jalma anu rentan, anjeunna tiasa ngabantosan anjeunna ku cara némbongan Tip ieu anu ditawarkeun ku Twitter:

Pamaké kedah nyobian ngartos kana kaayaan, ngadangukeun anjeun sacara saksama sareng nyandak kaayaan anjeun sacara serius; Kéngingkeun jalma éta pikeun milarian bantosan propésional: Terapis, pengacara, pulisi atanapi jalma anu dipercaya, anu ngagaduhan stratégi pikeun nungtun aranjeunna sareng ningkatkeun émosional.

Salaku nonton, Pamaké ngagaduhan pilihan pikeun henteu paduli kana Pelanggaran Online sareng milari ngajaga jalma anu kaserang, ngadukung aranjeunna dina émosina; tungtungna, laporkeun eusi dina Twitter nuturkeun paréntah dina platform Twitter.

BLOK JEUNG NGALIKSA TWITTER ONLINE

Nyambung sareng sajumlah jalma anu ageung tiasa janten pangalaman anu ngeuyeuban; tapi ogé masihan dirina janten sumber tina hanjelu sareng salah paham lamun kontéks paguneman henteu katarima.

Nalika Pamaké ningali a Tweet nyerang, disarankeun anjeun ngeunteung kana paguneman, ningali heula kontéks Tweet, anu pondok sareng maksud pangarang tiasa disalahartikeun; Ogé, bales kana Tweet pikeun ngiringan paguneman sareng komunikasi masalah anjeun.

Pangguna ngagaduhan pilihan dina platform Twitter pikeun Blokir sareng Ngalalanyahan Akun pikeun Tweet anu nyerang. Nalika anjeun Meungpeuk Pamaké, anjeun henteu nampi inpormasi ti anjeunna; Anjeun ogé moal ningali éta dina hubungan Kala anjeun. Kuring nyarankeun henteu malire.

Kontak Twitter

Pamaké jarang peryogi Kontak Twitter pikeun solusi masalah naon waé, kumargi platform Twitter ngajanjikeun anjeun sadaya pakakas, pitunjuk, pilihan sareng pedoman pikeun nganapigasi jaringanna sareng katengtreman ati sareng nikmati kalayan pinuh.

Nanging, aya waktos nalika Pamaké nyalira henteu tiasa ngarengsekeun masalah anu nganyenyeri anjeun dina jaringan sosial sareng anjeun kedah Kontak Twitter pikeun nampi bantosan anu dibutuhkeun ku ahli propésional anjeun

Twitter nawiskeun ka Pamaké na Pusat Pitulung ayana dina bagian halaman wéb anjeun; Di dieu anjeunna ngajelaskeun saléngkah-saléngkah unggal tindakan anu kedah dilakukeun ku Pamaké pikeun méréskeun masalah anu béda-béda anu ngabebela anjeunna dina panggunaan Twitter.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun