jeung Pusat Pitulung Twitter, Pamaké tiasa méréskeun masalah anu aya hubunganana sareng Akun Pamaké na: Login, Akun Ditunda, Profil Anu Diretas sareng ningkatkeun kaamanan Akun na dina platform.

Pangguna tiasa ngabéréskeun masalah perkawis panggunaan umum: Bewara, poto sareng video, patarosan anu aya hubunganana sareng Profil na, Panipuan idéntitas, nyiksa atanapi pelecehan, phishing atanapi spam sareng kontén sénsitip.

Pangguna dibéjaan di Pusat Bantuan Twitter na Peraturan sareng Kawijakan Pamakéan jaringan sosial; Ieu bakal ngabimbing anjeun nalika ngadamel publikasi, ilubiung dina paguneman, dina Pesen, supados henteu ngalakukeun jinis panyalahgunaan sareng aturan anu ngalanggar.

Fitur Twitter Tip Jar anyar

Twitter parantos ngalaporkeun ngeunaan anu énggal fungsi disebut Tip Jar, dina basa Spanyol hartosna jar tips; anu bakal mempermudah Pamaké kanggo mayar batur pikeun anu narik ati, merangsang, wawasan sareng inspirasi.

Numutkeun ka Twitter, Pamaké sadar yén a Akun diaktipkeun pikeun Tip Jar nalika anjeun perhatos ikon Tip Jar di sebelah tombol Tuturkeun dina halaman Profil anjeun. Pikeun mayar, anjeun kedah pencét kana ikon sareng menu pamayaran anu parantos diaktipkeun ku Pamaké bakal muncul.

Teras, pilih jasa pamayaran mana anu anjeun pikaresep sareng éta ditransfer ti Twitter kana situs dimana anjeun tiasa nunjukkeun dukungan anjeun dina jumlah anu anjeun pilih. Tip Jar kalebet jasa sapertos: PayPal, Venmo, Patreon, Cash App sareng Bandcamp.

NAHA Nempatkeun TEMPAT SUMBER DUA DUA?

Peran tina Tag Font del Tweet nyaéta ngabantosan Pamaké pikeun langkung ngaémutan kumaha Tweet diterbitkeun. Tag sapertos kitu, nambihan langkung seueur kontéks kana Tweet sareng pangarangna, ngagampangkeun interpretasi anu langkung saé sareng pamahaman tujuanana.

Upami Pamaké henteu terang sumberna, peryogi milarian inpormasi lengkep sareng mutuskeun naha konténna tiasa dipercaya; Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah: Pencét kana Tweet kanggo muka halaman anu lengkep; Di handapeun Tweet nyaéta Tag Sumber, contona: Twitter pikeun Android.

Tag Twitter pikeun Pangiklan dina Tweet nunjukkeun yén Tweet didamel nganggo Pencipta Iklan Twitter. Dina kasus anu tangtu, Pamaké tiasa niténan yén sababaraha Tweet asalna tina aplikasi sanés Twitter.

Caritakeun carita anjeun nyalira dina Twitter

Upami pangguna hoyong nyarioskeun carita anjeun nyalira, Twitter nawiskeun fungsi-fungsi ieu: Nyiptakeun benang Tweet sareng tujuan pikeun ngahontal pangaruh pangageungna, mendakan komunitas anjeun ngalangkungan topik sareng daptar, teratur sareng ngabantosan nyebarkeun kecap ku hashtag.

Salaku tambahan, Pamaké kedah teras-terasan ngabagi ku komunitas anjeun nganggo Retweet dikoméntaran atanapi henteu, pasang poto sareng video sareng pengikut anjeun sareng komunitas anjeun pikeun masihan langkung pribadi.

Pangguna meryogikeun ngabagi naon anu kajantenan dina ayeuna momen hirup; sareng personalisasi Propil anjeun, didieu biografi kedah teras diénggalan sareng pesen pangénggalna dipasang di luhur.

 



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun