Ayeuna, jaringan sosial ngagaduhan seueur modél sareng warna, salah sahiji anu pang anyarna nyaéta modeu poék, Pinterest henteu luput tina ieu. Ampir sadaya jaringan modeu poék diapresiasi sareng ieu parantos janten salah sahiji kamajuan anu pangsaéna dina hal jejaring sosial, panggunaan na janten langkung populér di bidang wéb.

Modeu poek:

Modeu poék sapertos anu parantos kami bébéja ka anjeun sateuacanna salah sahiji hal anyar tina jaringan sosial dina layar aplikasi janten hideung atanapi kulawu poék, panilitian parantos nunjukkeun yén panggunaan modeu poék aya gunana pikeun pangguna pakakas éléktronik, éta henteu ngan ukur diterapkeun dina jaringan sosial.

Sistem operasi PC komo tablet sareng laptop, sapertos smartphone, nambihan fitur ieu ka gadget nyalira. Sareng éta manpaat modeu poék pikeun pangguna seueur.

Mangpaat modeu poék pikeun pangguna:

Ngurangan résiko tina kaserang panyakit panon, kusabab éta ngirangan bayangan cahaya tina alat dina panon, anu nyababkeun iritasi sareng teu ngarareunah sanés sapertos galur panon.

Ngurangan pangaruh cahaya dina kornea katénjo ngirangan kasempetan meunang astigmatisme, anu mangrupikeun kakirangan panon anu paling umum dina jalma anu nyéépkeun seueur waktos payuneun komputer.

Mangpaat modeu poék pikeun tim:

Di sisi sanésna, éta henteu ngan ukur nguntungkeun pangguna, tapi ogé nguntungkeun telepon sélulér, kumargi postpones muatan batré anu ditarjamahkeun kana umur anu langkung lami pikeun ieu maka ningkatkeun umur gunana pikeun alatna.

Kumaha carana nyetél modeu poék dina Pinterest:

Dina telepon sélulér aya dua cara pikeun ngalaksanakeunana. Langsung dina komputer. Jinis konfigurasi ieu dilakukeun tina pilihan telepon langsung:

Uno. Lebetkeun setélan peralatan.

dos. Pilarian sareng pilih setélan layar.

Tilu. Pilih téma, sareng anjeun bakal dipasihan pilihan, pilih modeu poék sareng voila, anjeun bakal ngagaduhan konfigurasi ieu dina komputer sareng sadaya aplikasi anu anjeun anggo dina telepon.

Setélan modeu poék dina aplikasi:

Uno. Anjeun kedah ngalebetkeun aplikasi sapertos biasa.

dos. Sakali lebet, nomeran sareng pilih pilihan profil akun. Idéntifikasi sareng siluét hiji jalma, pencét kana éta.

Tilu. Ieu bakal nembongkeun pilihan anu ditawarkeun ku aplikasi pikeun ngonpigurasikeunana.

Opat. Sakali pilihan ditampilkeun, panggihan sareng pilih bagian anu disebut "setélan akun".

Cinco. Peta ieu bakal masihan anjeun alternatip énggal, deui milarian sareng pilih anu disebat "tema aplikasi.

Genep. Alternatif ieu bakal masihan anjeun tilu pilihan, dina hal ieu sapertos, anu anjeun pikahoyong nyaéta aktipkeun modeu poék, pencét kana éta.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun