Dinten ieu kami masihan anjeun trik anu saé Kalayan anjeun bakal tiasa ngalalana iklan dina platform YouTube. Salah sahiji metodeu anu paling gampang pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ku ngabolaykeun langganan YouTube Premium, tapi aya cara bébas séjén pikeun ngahontal éta.

Éta henteu rahasia pikeun saha waé yén salah sahiji hal anu paling ngaganggu anu tiasa kajantenan nalika kami maénkeun pidéo YouTube nyaéta salah sahiji tina seueur iklan anu diluncurkeun ku platform éta muncul. Untungna aya cara pikeun nyingkahan aranjeunna sareng dinten ieu kami hoyong nunjukkeun éta.

Cegah iklan YouTube anu panjang

Naha anjeun hoyong aplikasi éta lirén pikeun ningalikeun iklan anjeun sepanjang waktos? Solusi anu pasti pikeun ieu nyaéta ngalanggan Youtube Premium, versi mayar tina platform pidéo streaming anu kawéntar. Tapi aya cara anu sanés pikeun nyingkahan ningali iklan panjang anu nembongan sateuacan pidéo YouTube.

Hal anu pangpayunna netelakeun nyaéta éta YouTube ngagaduhan sababaraha cara pikeun ngajual iklan, tapi salah sahiji anu paling épéktip sareng ngulang deui nyaéta ngaliwatan iklan sateuacan sareng saatos pidéo na.

Sanaos jinis strategi iklan ieu tiasa dianggo pikeun YouTube, saleresna mah pikeun pangguna éta henteu ngagambarkeun anu pikaresepeun. Nonton video sareng gaduh iklan kejutan muncul rada ngaganggu saha waé. Pikeun dinten ayeuna penting pikeun diajar kumaha ngalalana iklan anu panjang pisan dina YouTube.

Iklan pondok vs Iklan Panjang

Aya dua jinis iklan dina YouTube. Di hiji sisi kami mendakan éta iklan pondok, anu lami sababaraha detik sareng biasana henteu invasif. Nanging, pariwara panjang anu sadetik sigana janten jam ogé sering muncul.

Iklan anu némbongan sateuacan sareng saatos pidéo dina YouTube henteu kedahna janten iklan pondok. Aya sababaraha anu tiasa lami sababaraha menit, sareng dina kasus-kasus éta penting pikeun diajar kumaha ngaluncatanana supados henteu nyéépkeun seueur waktos dina platform.

Henteu wajib ningali iklan lengkepna. Aya cara anu gampang pisan pikeun ngurilingan iklan saatos sababaraha detik. Trik ieu ngan ukur dianggo dina kasus-kasus éta dimana total durasi iklan ngaleuwihan 30 detik, upami henteu urang kedah pinuh ningali iklanna.

Trik ngalangkungan iklan panjang dina YouTube

Ayeuna, urang bade nganggo trik anu diantos-antos anu bakal ngabantosan anjeun ngalangkungan iklan anu panjang pisan anu biasana muncul dina platform YouTube. Kaleresan aya, ngalalana iklan anu panjang sanés tugas anu sesah pisan.

Hiji-hijina hal anu kedah urang lakukeun dina jenis kasus ieu nyaéta mencét kana tombol "Skip iklan”Éta némbongan di sisi katuhu jandela playback saatos 5 detik mimiti iklan.

Aya ogé cara séjén pikeun ngaloloskeun iklan panjang dina Youtube. Anjeun tiasa nyobian nutup pidéo anu anjeun maénkeun sareng mukakeunana dua kali deui. Dina cobaan anu katilu, pidéo moal deui dimimitian ku iklan éta.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun