Dina platform Twitter, upami pangguna ningali foto sareng pidéo Dina Tweet anu anjeun anggap kedah diperhatoskeun salaku Eusi Rahasia, numutkeun Sarat jeung Kaayaan Kandungan Multimedia Twitter, anjeun ngagaduhan kawajiban sareng hak ngalaporkeun ka Twitter.

Pangguna, ka nyawad Poto sareng pidéo dina Tweet, anjeun kedah: Milarian Tweet anu anjeun badé laporkeun dina twitter.com atanapi dina aplikasi Twitter pikeun ios atanapi Android, pencét; milih Laporan tweet, pencét; pilih Tweet Ieu ngandung gambar rahasia, klik.

Dina jaringan sosial Twitter laporan ngeunaan Eusi Multimedia ditandaan ku Pangguna pikeun nangtoskeun naha aranjeunna meryogikeun pesen peringatan pikeun matuh kana Polisi Konten Multimedia Twitter.

Kontrol Nempoan Rahasia Poto sareng Pidéo dina Tweet

Upami Pamaké Twitter badé ngarobih setélan na Poto sareng Pidéo dina Tweet; Kahiji, anjeun kedah lebet twitter.com, arahkeun ka pitunjukna ku milih ikon PC anjeun sareng nuturkeun aranjeunna.

Numutkeun pitunjukna, Pamaké Twitter: Pilarian di menu navigasi atanapi ikon Propil anjeun, pilih Setélan sareng privasi, pencét; Pencét dina Privasi sareng kaamanan; pilih Kaamanan, pencét; sareng pilih Tunjuk poto sareng pidéo anu tiasa ngandung inpormasi rahasia, simpen.

Rengse sareng prosedur, sareng pangguna ngawartosan platform Twitter sakumaha anu aya hubunganana sareng Eusi sapertos kitu. Twitter bakal nandaanana, tapi anjeun moal nampi pesen peringatan atanapi sacara otomatis ngaluarkeun dirina tina halaman wéb. Diperkirakeun ditarik ku pangarangna.

Pangalaman anjeun dina TWITTER

Twitter nawiskeun ka Pamaké anu lingkungan virtual sampurna pikeun ngabagi ideu sareng inpormasi global; Kusabab kitu, platform ieu janji alat pikeun ngendalikeun naon anu ditingali ku pangguna Twitter sareng naon anu ditingali ku jalma sanés ngeunaan Pangguna.

Supados Pangguna tiasa nganyatakeun kalayan percaya diri Dina Twitter, anjeun kedah ngungkulan léngkah-léngkah anu aya hubunganana sareng Tweet, sapertos: Ngaklik di luhur Tweet anu anjeun pikahoyong, ngaksés sababaraha pilihan anu ditawarkeun ku Twitter langsung tina garis awal anjeun.

ieu pilihan anu dimaksud a: Eureun nuturkeun, nyaring bewara, nunjukkeun kirang sering, bisu, meungpeuk, laporkeun, pilih jinis eusi multimédia naon anu anjeun hoyong tingali dina Tweet dina platform.

Kumaha carana ngontrol naon anu pangguna tingali ku kuring dina Twitter?

Pamaké Twitter ngagaduhan sababaraha alat sareng pilihan anu dijanjikeun ku Twitter; kalayan anu, pangguna Twitter tiasa ngendalikeun naon anu Pamaké sanés ningali anjeunna dina paguneman, dina interaksi, jst.

Pikeun ngendalikeun, Pamaké disarankeun ngajaga Tweet anjeun, ngan ukur pengikut anjeun anu bakal ningali éta; tag poto, mutuskeun upami anjeun ngantep saha waé pikeun méré tag poto anjeun, ngan ukur babaturan anjeun atanapi henteu aya pangguna Twitter; pisibilitas, robih setélan Akun supados teu katingali.

Pangguna tiasa mutuskeun naha bagikeun lokasi anjeun dina Tweet; Twitter masihan anjeun pilihan pikeun milih dina unggal Tweet upami anjeun hoyong kalebet lokasi anjeun; Di dieu anjeun kedah ngémutan kamungkinan henteu terang sadayana pengikut anjeun, anjeun kedah ati-ati.

 



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun