Seueur jinis akun tiasa dianggo dina jaringan. Anu utami nyaéta rekening hiburan anu tiasa dipibanda ku sadidinten, kalayan henteu aya tujuan sanés nyaéta tetep sareng berita atanapi pangalaman réréncanganana. Aya ogé rekening jalma anu ngagunakeunana pikeun tujuan influencer.

Akhirna, anjeun bakal kéngingkeun rekening pamasaran digital, dimana individu sareng perusahaan ngiklankeun produk sareng jasa na. Pikeun grup akun terakhir ieu, perusahaan jaringan sosial parantos nyiptakeun sababaraha alat pikeun ngatur jenis kagiatan ieu.

Di Twitter, fitur ieu katelah TweetDeck sareng sakelompok jalma anu ngatur akun ieu katelah TweetDeck Teams

Naon Tim TweetDeck?

Fitur TweetDeck Twitter mimiti digawé di 2008. Kalayan ieu anjeun tiasa ngatur akun sareng sakelompok jalma anu anjeun percanten, tanpa kedah ngabagi kecap akses akun.

Modeu ieu cocog pikeun akun bisnis dimana seueur jalma kedah ngagaduhan aksés. Nanging, ngan ukur salah sahiji anggota anu ngagaduhan ijin pikeun tiasa ngalakukeun sadaya fungsi akun, tapi sésana tiasa dianggo salaku pangrojong.

Naon kalungguhan anu ngagaduhan TweetDeck Teams?

Sistem parantos ngonpigurasi tilu jinis peran dina Tim ieu:

Juragan, anu panginten mangrupikeun panyipta akun, ngatur kecap akses, nomer telepon sareng inpormasi sanés anu diperyogikeun pikeun muka akun. rekening

Administrator ngundang anggota anu sanés kana Tim sareng ngalakukeun tindakan Twitter sapertos Tweeting, Retweeting, Messaging, Bookmarking, Like, sareng seueur deui atas nami tim.

Ieu ogé masihan idin ka anu sanés anggota, janten nganggap tanggung jawab pikeun tindakan anu aranjeunna laksanakeun.

Administrator, anu nyayogikeun idin aksés ka anggota sanés, sareng ngagambarkeun aranjeunna dina tindakan anu sami anu ditétélakeun di luhur, tapi teu tiasa ngadamel kecap akses.

Kolaborator, anu ngan ngagambarkeun Tim dina tindakan anu sami, tapi anjeun moal tiasa masihan ijin.

Kumaha kuring ngadamel Tim TweetDeck kuring?

  1. Pikeun ngamimitian, buka tweetdeck.twitter.com teras lebet. Upami anjeun parantos lebet kana Twitter, anjeun moal kedah log in deui dina panganteur TweetDeck.
  2. Ka kénca layar, anjeun bakal ningali kolom anu gaduh sababaraha pilihan, di handapeun kolom ieu anjeun bakal mendakan ikon "Akun".
  3. Tab bakal ditingalikeun langsung, dimana anjeun bakal mendakan inpormasi akun anjeun, sareng dina nami anjeun anjeun bakal ningali yén anjeun ngagaduhan judul "Atur tim".
  4. Anjeun bakal mendakan ikon "Tautan akun sanés anu anjeun gaduh", pikeun ngahubungkeun akun sanés anu milik anjeun.
  5. Ku mencét "Kelola tim" anjeun tiasa nambihan anggota tim, sabab bagian sanés tina menu bakal ditayangkeun kalayan kotak "Tambahkeun anggota tim". Ketik nami pangguna akun. Konpirmasi afiliasi ku ngaklik ikon silang ngawangun.
  6. Anjeun tiasa mencét "Léngkah konfirmasi" sateuacan anjeun ngamimitian nganggo Tim TweetDeck.

Anjeun tiasa mendakan di tungtung kolom ikon manajemén TweetDeck sareng sababaraha pilihan: "Catetan pelepasan", "Témbak shotcuts", "Tips milarian", "Setélan" sareng "Log out".



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun