Salah sahiji fitur keren Twitter nyaéta tren. Nyatana, ieu mangrupikeun alesan utama kunaon pangguna Twitter ngasupkeun platform ieu di tempat mimiti dina mimiti poé. Kanggo milarian terang ngeunaan jejer anu kawéntar ayeuna.

Kumaha Tren ieu jalan?

Tren Twitter mangrupikeun momen anu paling sering dianggo dina pangguna dina platform. Tren ieu ngalibatkeun sajumlah ageung Tweet nyarioskeun topik anu sami.

Kalayan kecap séjén, ratusan jalma iraha waé atos masihan koméntar kana topik anu sami, anu biasana mangrupikeun kajadian warta kalayan régional sareng bahkan global anu penting. Gerak Tweet aranjeunna bahkan tiasa ngalibetkeun langkung ti sajuta tulisan dina sababaraha jam, anu tiasa dugi ka sababaraha dinten.

Ieu ditampilkeun dina rekening pangguna utamina ku lokasi géograpis akun. Dina ménu sisi kénca antar muka akun anjeun anjeun bakal mendakan sadaya tren sadidinten.

Tren ieu ngagaduhan rumus estimasi

Di jero platform, hiji algoritma ngitung tren dumasar kana sababaraha unsur faktorial. Biasana sadaya Tweet anu ngungkulan hal anu sami dikelompokkeun langsung anu patali sareng lokasi geografis para pangguna, ogé minatna.

Dimana anjeun mendakan tren dina akun Twitter anjeun?

Nalika anjeun ngalebetkeun akun ngalangkungan platform sélulér, turutan pitunjuk ieu:

  1. Sakali anjeun ngalebetkeun akun Twitter anjeun, anjeun kedah milarian ikon anu bentukna sapertos kaca pembesar. Ieu aya di handapeun layar. Ieu ngamungkinkeun anjeun milarian Tweet sareng akun pangguna.
  2. Saatos mencét ikon ieu, sistem bakal ngarahkeun anjeun ka antar muka kalayan kotak search. Henteu perlu nempatkeun naon waé jinis pamilarian, sabab, nalika ngakses bagian ieu, anjeun bakal mendakan daptar tren saat ieu.
  3. Milarian tren anu paling narik perhatian anjeun. Upami anjeun parantos ngalaksanakeun éta, anjeun bakal tiasa ningali sadaya Tweet anu dikelompokkeun kana trend. Anjeun bakal tiasa ningali Tweet, poto, video sareng akun pangguna anu paling anyar sareng diulas.

Nalika anjeun ngalebetkeun akun ngalangkungan platform wéb, turutan pitunjuk ieu di handap:

  1. Buka sareng mesin pencari pilihan anjeun ka halaman wéb Twitter sareng lebet.
  2. Anjeun bakal mendakan sadayana Tweet pang anyarna dina Kala waktos anjeun dina antarbeungeut munggaran akun anjeun. Nuju bagian kénca ieu, sadaya tren dina waktos éta bakal janten daptar, dibarengan ku jumlah Tweet anu dikelompokkeun kana éta.
  3. Pencét kana saha waé anu néwak anjeun. Anjeun bakal mendakan Tweet pangénggalna dina awal timeline ku kecap-kecap anu masihan trend nami na disorot hideung.

Pamakéan Hashtags

Hashtags mangrupikeun salah sahiji fungsi anu dianggo pikeun ngolompokkeun Tweet anu ngungkulan hal anu sami, janten hubunganna caket sareng tren. Éta ngawangun sapertos simbol pon (#) dina awal kecap anu janten téks déskriptif pikeun Tweet.

Janten nalika ngeunaan nangtoskeun tren, Twitter ngalakukeun pamilarian sadaya Hashtags sareng kecap anu cocog, pikeun janten tinjauan sadaya Tweet ieu.

Eusina



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun