Seueur jalma anu mutuskeun robih akun Pinterest anjeun kusabab alesan anu béda anu ngajantenkeun idéal ayeuna pisan. Nanging, hatur nuhun kana jinis kaayaan sapertos ieu mungkin yén aranjeunna masihan putus atanapi arah anu anyar pikeun ideu anu dipikaresep ngeunaan proyék anu dipiboga pikeun ayeuna.

Sanaos sigana seueur léngkah anu diperyogikeun pikeun ngahontal prestasi bisnis sareng ngalih kana rekening pribadi, leres henteu seueur anu kedah dilakukeun pikeun minuhan kamungkinan éta. Hiji-hijina hal anu kedah diémutan nyaéta éta platform bakal ngalakukeun tinjauan robih.

Upami aya sababaraha alesan pikeun ngarobih, mungkin arah perusahaan tiasa robih atanapi bahkan tetep sésana pikeun milari kasempetan padamelan anu langkung saé. Tanpa ragu, mangrupakeun ideu anu sampurna pikeun tetep pingsan sareng kalem ngantosan naon anu kajantenan ku platform.

Kumaha cara ngalih tina akun kana bisnis ka pribadi di Pinterest?

Sakumaha didadarkeun di luhur, akun bisnis ngagaduhan minat yén jalma tiasa langsung mendakan naon anu aranjeunna milarian dina jero platform. Nanging, kadang-kadang mimiti elemen iklan seueur hal anu henteu jalan sareng mangrupakeun ide anu saé pikeun masihan diri istirahat anu pantes.

Dibikeun sadayana ieu, dimungkinkeun pikeun ngamimitian ngarobih hal pikeun ningkatkeun kaayaan sareng mendakan solusi anu mungkin dina kaca. Éta bakal janten waktos pikeun nyandak hal pikeun ngarobih eusi sareng teraskeun sareng kameunangan statistik.

Léngkah-léngkah ngarobih akun tina bisnis janten pribadi

  • Asup kana akun Pinterest anjeun sapertos dinten normal
  • Anjeun kedah lebet ka katuhu luhur pikeun milih opsi
  • Milih setélan dina halaman
  • Pindah ka kénca luhur sareng aksés kana setélan akun
  • Ngarobih akun tina bisnis kana pribadi
  • Maka anjeun kedah ngédit nami akun sareng mimitian ngabagi kontén

Upami akun parantos diverifikasi, dimungkinkeun pikeun teras-teras terasrasakeun manpaat ieu. Kumaha upami anjeun kedah tetep dina pikiran éta Pinterest bakal teras-terasan marios konténna supados teu aya masalah kumargi plagiat atanapi ngahalangan halaman.

Dupi anjeun tiasa uih deui kana akun bisnis di Pinterest?

Sanaos dibaca salaku kamungkinan anu teu logis, upami mungkin balik deui ka platform bisnis saatos gaduh parobihan. Anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah anu disebatkeun di luhur.

Nanging, mangrupakeun ide anu saé pikeun nyingkahan koméntar atanapi patarosan anu langgeng tanpa alesan ti pangguna, nyaéta ngabagi catetan penjelasan. Di jerona mungkin aya klarifikasi ngeunaan naon anu lumangsung nembongan.

Hatur nuhun kana jinis kaayaan sapertos kieu, kamungkinan éta henteu masalah ngeunaan peretasan atanapi kaleungitan kreativitas. Kusabab ieu, pangguna bakal mimiti percanten langkung seueur ngeunaan atanapi naon anu aranjeunna tingali pikeun ningkatkeun dinten ka dinten sateuacan hal-hal anu aranjeunna tingali dina jaringan sosial sareng platform komunikasi.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun