Alamat email anu aya hubunganana sareng Facebook, mangaruhan seueur tindakan jaringan sosial, contona ngamungkinkeun anjeun nampi bewara ngalangkungan email éta. Untungna, Facebook ngamungkinkeun anjeun ngarobih alamat ieu iraha waé anu anjeun pikahoyong, ambéh aranjeunna tiasa ngalakukeun tindakan anu teu aya tungtungna ieu. Prosés ngarobih email Facebook anjeun saderhana pisan sareng tiasa dilakukeun ti mana waé.

Ngarobih alamat email dina Facebook Kumaha carana ngalakukeunana?

Ngalakukeun pembaruan inpormasi anu tetep sapertos email sareng nomer telepon sélulér dina jaringan sosial leres-leres penting, sabab hal-hal ieu diperyogikeun pikeun tiasa aksés akun, tiasa nampi bewara, cageur kecap akses, antara séjén.

Untungna, ngarobih alamat email anu aya hubunganana sareng akun Facebook sanés prosedur anu ngalibatkeun seueur padamelan, sabab sami sareng tindakan sakumaha gampang dilaksanakeun salaku nyieun éditan pikeun publikasi atanapi ngan saukur masangkeun koméntar. Ieu bakal ngajelaskeun prosedur ku cara saderhana pikeun ngamutahirkeun alamat email utama.

Léngkah-léngkah pikeun ngarobah email primér akun anjeun

Mimiti, anjeun kedah ngalebetkeun Facebook sapertos biasana. Teras, anjeun kedah pencét dina bilah ménu anu aya di luhur layar utama. Maka anjeun kedah pencét "konfigurasi", kanggo engké pencét "Hasilkan Setélan Akun". Bagian "kontak" kedah khususna ayana.

Sakali ieu réngsé, anjeun kedah pencét "tambahkeun alamat email anu sanés atanapi nomer telepon sélulér". Ayeuna dina kotak kontén anu muncul, alamat email anu anyar kedah dilebetkeun. Husus dina garis anu nyebatkeun "email anyar", sakali réngsé na dikonfirmasi anjeun kedah klik "tambihan".

Kalayan ieu, email bakal ditampi, dina alamat anu disayogikeun sateuacanna. Anjeun kedah muka sareng buka tautan anu nembongan aya atanapi nyerat kode dina layar Facebook. Sakali ieu réngsé, anjeun kedah pencét "simpen parobihan". Upami alamatna tetep disetél, perlu pikeun pencét "set as main" sareng hapus anu sanés.

Kauntungan ngajaga alamat email anjeun dina Facebook

Pikeun ngajantenkeun ieu jelas, penting pisan pikeun ngajaga alamat email nepi ka ayeuna, alesan utama nyaéta yén akun éta lengkep dikomprés kusabab ieu. Parobihan konstan kecap akses sareng pembaruan inpormasi, ngamungkinkeun maling akun atanapi peretasan dicegah.

Salaku tambahan, Facebook ngagaduhan pilihan pikeun gaduh dua akun email anu aya hubunganana sareng platform, supados duanana tiasa nampi bewara sareng sadar yén sadayana aya kasaéan dina akun éta. Naon éta lumayan mangpaat dina hal kaamanan sareng ngawaskeun naon anu lumangsung dina média sosial.

Salaku tambahan, ngalakukeun ieu ngan ukur peryogi sababaraha menit sareng henteu rumit sapertos anu anjeun tingali. Salaku rekomendasi tambahan, tiasa disebatkeun email anu ditambihan kedah janten pribadi sareng pribadi, Upami tiasa, éta moal dipikaterang ku saha waé salian ti anu gaduh akun, sahingga kaamanan dijaga maksimal.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun