Di Twitter anjeun moal ngan ukur mendakan sumber berita sareng inpormasi anu teu tiasa habiskeun tina jutaan akun, anjeun ogé bakal ngagaduhan kamampuan ngadamel kontén nyalira iraha waé. Gumantung kana tujuan anjeun dina jaringan, akun anjeun panginten pikeun tujuan pamasaran atanapi pikeun hiburan saderhana.

Tweet, sabab publikasi dina platform ieu dipikaterang, ngalayanan pikeun komunikasi naon anu anjeun pikahoyong ngan ukur 280 karakter. Anjeun tiasa ngalebetkeun téks nganggo hurup ageung sareng aksara alit, simbul, sareng emoji. Ogé, gambar, GIFs sareng pidéo. Ku nyieun akun ieu, anjeun mutuskeun privasi tulisan anjeun.

Mémang, anjeun tiasa ngadamel rekening kalayan tingkat pisibilitas anu béda. Pisibilitas ieu ngakibatkeun kamungkinan duanana profil anjeun sareng eusi anjeun sayogi pikeun pangguna Twitter. Visibilitas hiji akun mangrupikeun masalah anu penting pisan pikeun pangguna, utamina nalika anjeun hoyong ngajaga karusiahan akun anjeun.

Pisibilitas atanapi henteu dina Twitter?

Pisibilitas anjeun gaduh dina platform bakal gumantung kana naon anu anjeun leres-leres hoyong jantenkeun sareng akun anjeun. Nalika anjeun ngamimitian salaku pangguna anyar dina jaringan sosial sareng hoyong ningkatkeun dampak anjeun dina platform, anjeun kedah ningkatkeun pisibilitas anjeun ngalangkungan sababaraha strategi, utamina dina kampanye pamasaran digital.

Kumaha ningkatkeun biografi anjeun, ngalebetkeun kata konci atanapi URL. Ogé ngarancang profil anu dipikaresep sareng gambar lulugu kalayan gambar pikeun ngeureunkeun kampanye atanapi logo. Di sisi anu sanésna, anjeun kedah ngaoptimalkeun Tweet anjeun, ngahijikeun blog atanapi halaman wéb anjeun, aktip ilubiung dina paguneman, ogé ngagantelkeun unsur komunikasi offline.

Ayeuna, upami henteu sareng anjeun hoyong neken pisibilitas akun anjeun saloba mungkin, Anjeun tiasa nganggo léngkah-léngkah anu bakal kuring ngajelaskeun di handap.

Léngkah pikeun éta:

  1. Aksés akun anjeun Twittter nganggo nami pangguna sareng kecap akses.
  2. Lebetkeun "Setélan sareng privasi". Bagéan ieu tiasa dipendakan ngalangkungan poto profil akun anjeun dina aplikasi atanapi ku cara nuliskeun "Pilihan langkung seueur".

 

  1. Dina pilihan ieu, anjeun kedah ngalebetkeun "Privasi sareng kaamanan". Sakali anjeun lebet, anjeun kedah milarian bagian "Aktivitas anjeun dina Twitter", anu dina gilirannana bakal dibagi deui kana genep bagian deui, anu terakhir nyaéta "Visibilitas sareng kontak".
  2. Nalika nuliskeun ieu, anjeun bakal mendakan dua bagian utama: "Visibilitas" sareng "kontak".

Dina pisibilitas bakal muncul:

  1. Kamungkinan ngamungkinkeun pihak katilu mendakan anjeun dina Twitter ngalangkungan anjeun Surélék
  2. Di sisi anu sanésna, anjeun ogé bakal ngagaduhan kamungkinan kéngingkeun pihak katilu mendakan anjeun dina Twitter ngalangkungan jumlah anjeun telepon.

Duanana pilihan bakal ngagaduhan kotak masing-masing pikeun anjeun kéngingkeun ijin saluyu

Kontak jero bakal némbongan:

Kamampuh pikeun ngatur sadaya kontak anu anjeun impor tina alat sélulér anjeun. Kalayan sadaya kontak, Twitter ogé ngonpigurasi pangalaman anjeun dina platform, sapertos akun anu kedah dituturkeun.

Nalika ngalebetkeun pilihan ieu, anjeun bakal mendakan prinsipna di luhur "Hapus sadayana kontak ”, bisi rék dipiceun lengkep. Sanaos sistemna ngingetkeun yén prosés ieu tiasa nyandak waktos.

Di handapeun anjeun bakal mendakan sadaya kontak anu parantos anjeun unggah modeu daptar.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun