Gmail mangrupikeun salah sahiji jasa panglobana dianggo di dunya sareng éta mangrupikeun jasa tanpa biaya tambahan anu masihan gampang aksés tina alat naon waé.

Nalika ngagunakeun email anjeun éléktronik, naha anjeun gaduh

Kumaha ngaropea Gmail anjeun?

  1. Ngarobih latar, font sareng tema dina Gmail: Kanggo ngadamel latar tukang sareng ngajantenkeun pribadi dina Gmail, pencét "Foto kuring", pilih jasa unggah Google sareng téma Gmail bakal némbongan sacara otomatis. Cara séjén pikeun gambar latar tukang milih latar tukang téks pikeun ngagelarkeunana di juru atanapi tandaan pangaruh kabur.

Pikeun ngagaduhan téma   urang boga kaunggulan nyaéta urang tiasa ngarobih sareng ngarobih sareng ngakses bagian Téma, teras nyetél téma. Anu bakal kami tingali jandela dimana kami milih antara topik anu tina jasa Google.

Dina hal robih  ukuran hurupna, Gmail henteu ngagaduhan fungsi ieu, nanging aya kamungkinan yén éta mirip nyaéta ngalangkungan "Densitas eusi". Di sisi anu sanésna, Gmail ngijinkeun anjeun ngarobih typeface, warna, ukuran, font anu dianggo nalika nyerat atanapi masihan jawaban.

  1. Ngarobih sumber dina iPod atanapi iPhone.
    • Buka Gmail dina iPod atanapi iPhone.
    • Pencét "Tulis" handap katuhu.
    • Tulis pesen.
    • Ketok dua kali eusi anu badé pormat.
    • Pilih pilihan na pormat anu anjeun pikahoyong: miring, kandel, ngagurat garis sareng sajabana.
  2. Ngarobih ukuran font.
    • Buka Setélan.
    • layar sareng caang.
    • ukuran tina téks.
  1. Ngarobih font dina Android.
    • Ir aplikasi Gmail dina Tablet Android atanapi dina telepon.
    • Pencét "Nyusun"Handap katuhu.
    • Tulis pesen.
    • Ketok dua kali eusi anu badé pormat.
    • Pilih pilihan na pormat anu anjeun pikahoyong: miring, kandel, ngagurat garis sareng sajabana.
  2. Ngadamel téma khusus dina Gmail.
    • Buka Gmail.
    • Pencét gir, katuhu luhur layar.
    • Marca pilihan "Téma".
    • Pilih "Poto Kuring."
    • Pilih anu anjeun peryogikeun: Poto. Ditampilkeun, poto anu nembé kapilih, unggah poto atanapi URL poto anu anjeun badé dipersonalisasi.
    • klik dina "Pilih"
    • Pilih anjeun
    • Pilih tukang antepkeun janten terang atanapi poek.
  3. Modeu poék Gmail.
    • nganjang Konfigurasi
    • Buka Téma "Setélan gancang"
    • Buka topik "Tingali sadaya suhunan."
    • Pilih topikna.

Téma na rada warna-warni, ku sabab kitu, urang kedah lebet ka anu poék sareng sahingga urang tiasa gaduh sawangan pikeun terang naha urang nyimpen éta, upami sanés anu dipikahoyong, urang ngan ukur mencét batal sareng deui urang balik deui kana téma anu parantos dikonfigurasi .

  1. Tambihkeun tombol kanggo ngagantelkeun file tina Facebook, Instagram, Dropbox, jsb.

Cloudy for Gmail mangrupikeun perpanjangan pikeun Google Chrome, anu fungsina pikeun nambihan tombol yén sadaya file disimpen dina awan anu kalebet tina jaringan sosial sareng upami anjeun tiasa ngalampirkeunna pikeun ngahémat rohangan, waktos sareng padamelan.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun