Ngaropea saluran YouTube urang penting pisan, utamina upami urang hoyong naék dina platform ieu. Kusabab kitu, dinten ieu kami hoyong bagikeun sareng anjeun sababaraha nasihat praktis ngeunaan kumaha ngaropea saluran YouTube kalayan gancang sareng gampang.

Nyiptakeun saluran dina platform ieu bakal aya gunana pikeun kasus-kasus anu mana éta kami hoyong pasang pidéo sareng bagikeun ka pangguna sanés aplikasi éta. Ngaliwatan saluran kami tiasa meunang ngasilkeun loba duitNanging, pikeun anu éta urang mimiti kedah diajar mempersonalisasi éta.

Léngkah-léngkah ngadamel saluran dina YouTube

Upami anjeun aya di dieu, éta kusabab anjeun parantos gaduh saluran dina platform YouTubeNanging, upami anjeun henteu acan nyiptakeunana, didieu urang bakal ngajelaskeun masing-masing léngkah anu anjeun kedah turutan pikeun minuhan misi ieu:

 

  1. Aksés kana Youtube
  2. Crea hiji akun dina platform
  3. Saatos akun anjeun damel anjeun kedah login
  4. ayeuna klik dina gambar profil atanapi avatar (pojok kanan luhur)
  5. Menu turun-turun bakal muncul dimana anjeun kedah pencét kana pilihan "Ngadamel saluran"
  6. indica Ngaran lengkep anjeun

Upami anjeun hoyong saluran ngagaduhan nami anu sanés, anjeun kedah pencét kana pilihan "Anggo nami bisnis atanapi nami sanés”. Tina jandéla anyar ieu anjeun bakal tiasa ngadamel akun mérek.

  1. Pencét dina "Tambihkeun atanapi atur saluran"
  2. Pencét dina "nyieun saluran anyar"
  3. Siap. Saluran anyar anjeun parantos didamel.

Saluran didamel? Ayeuna hayu urang ngarobihna

Kami parantos ngalengkepan léngkah munggaran kalayan suksés sareng éta pikeun nyiptakeun saluran YouTube kami. Ayeuna waktuna pikeun diajar kumaha ngarobihna supados langkung pikaresepeun sahingga narik pengikut anyar.

Recuerda que Nalika anjeun ngahontal sababaraha palanggan sareng pandangan, anjeun tiasa ngamimitian ngumpulkeun artos ngaliwatan platform ieu. Pikeun ieu penting pisan yén saluran kami dipersonalisasi ogé. Ieu sababaraha saran:

Eusian inpormasi pribadi anjeun

Candak waktos anjeun kanggo ngeusian unggal kotak dimana aranjeunna naroskeun inpormasi atanapi data anu dipikaresep. Anjeun kedah nambihan inpormasi anu aya hubunganana sareng saluran anjeun (nami, pedaran sareng poto profil). Ieu bakal ngajantenkeun kanal anjeun langkung saé pikeun masarakat.

Ngarobih logo

Naha saur anjeun yén logo atanapi poto profil anjeun henteu pikaresepeun? Entong hariwang. Anjeun tiasa ngarobih ikon saluran anjeun iraha waé anu anjeun pikahoyong, sareng anu pangpayunna, lumayan gampang pikeun ngalakukeunana.

Upami anjeun gaduh saluran pribadi, hal anu pangsaéna nyaéta atur gambar profil anjeun, tapi upami saluran na milik merek atanapi perusahaan, disarankeun pikeun unggah logo anu ngaidentipikasi produk urang.

  1. Dibuka Youtube
  2. klik ngeunaan gambar profil anjeun
  3. Pencét dina "Saluran anjeun"
  4. Pilih “saluran ngaropea"
  5. Buka "Marca"
  6. Dina “Gambar profil"Anjeun kedah pencét dina" robih "Milih poto atanapi logo anu anjeun badé unggah sareng éta waé.

Tina bagian anu sami ieu anjeun bakal ngagaduhan pilihan pikeun ngarobah gambar lulugu tina saluran YouTube anjeun sareng damel tanda cai pikeun pidéo anjeun anu dipasang dina platform.

Ogé tumut kana akun ...

  • Kadé nyieun pidéo presentasi pikeun kanal anjeun
  • Cék saluran Youtube anjeun
  • Atur sababaraha kecap konci pikeun kanal anjeun