Salah sahiji kaunggulan hébat platform Pinterest nyaéta ngatur akun bisnis anjeun dina cara anu tos diprogram. Ieu katelah Hootsuite. Sareng éta mangrupikeun hal anu dianggo perusahaan sacara rutin, ieu ngamungkinkeun aranjeunna ngatur dina cara anu gampang. Janten pengusaha gaduh langkung seueur waktos pikeun ngatur jaringan sanésna sareng tangtosna langkung waktos pikeun bakti dirina pikeun bisnis sapertos kitu.

Sababaraha cara pikeun ngajantenkeun akun bisnis anjeun langkung épéktip:

Aya sababaraha alternatif pikeun ngajantenkeun akun bisnis Pinterest anjeun langkung épéktip, maka kami bakal masihan anjeun sababaraha trik anu tiasa anjeun anggo pikeun kauntungan anjeun:

Tombol pikeun nyimpen publikasi anjeun:

Tombol ieu Éta pikeun jalma anu nganggo baju anjeun gambar, éta salawasna mangrupakeun kaunggulan hébat yén jalma anu ningali publikasi anjeun hoyong ngahemat aranjeunna, sareng upami anjeun nempatkeunana dina cara anu paling gampang, penjualan anjeun bakal ningkat sacara éksponénsial, ieu tiasa dilakukeun ku masing-masing gambar, atanapi ngan ukur kalayan anu anjeun paling hoyong nyorot.

Konsistensi:

Dina jaringan sosial salah sahiji hal anu tiasa masihan anjeun kauntungan anu saé, éta tetep sareng konsistén, Nyaéta, upami anjeun gaduh akun bisnis dimana anjeun ngan ukur nyalabarkeun kalana, narik palanggan poténsial moal jalan.

Upami, di sisi anu sanésna, anjeun gaduh akun anu mana anjeun nyebarkeun périodik, dina jam pangunjung anu paling hébat dina wéb, nyaéta, dina wengi, pengikut anjeun bakal perhatoskeun éta sareng bakal merhatoskeun berita halaman anjeun, anu bakal janten hiji hal anu bakal dianggo pikeun anjeun, sabab éta bakal nyarios pisan ogé tanggung jawab anjeun ka perusahaan anjeun.

Eusi anu narik ati:

Sedengkeun pikeun naon anu anjeun terbitkeun, anjeun tiasa ngagaduhan produk anu pangsaéna di dunya, tapi upami anjeun henteu terang promosikeun pantes Anjeun moal tiasa ngicalna, émut yén sapertos cinta, produk ogé lebet ku panon.

Dina hubungan ieu, kami nyarankeun anjeun salawasna nawiskeun sudut anu pangsaéna produk sareng pilih gambar pangsaéna diantarana, jaga cahaya sareng kontras warna sareng tukang. Maénkeun sareng warna sareng teras milari rohangan anu pangsaéna pikeun poto.

Anggo kecap anu leres:

Sanaos leres yén hitungan visual, khususna dina aplikasi ieu, pedaran anu saé pikeun produk sareng di luhur sadayana mangrupakeun pituduh anu hadé ngeunaan kumaha sareng dimana pikeun ngajantenkeunana dina wéb, éta ogé konci, cobi alamatkeun jalma-jalma ku cara paling alami mungkin ngagunakeun basa anu koheren sareng saluyu sareng panerbitanana sanés ngan ukur sakumpulan kecap anu pikeun sabagian moal asup akal, bahkan nalika aranjeunna konci pikeun milarian halaman wéb anjeun.

The Richs Pin:

Ieu mangrupikeun pin super tina publikasi anjeun, naon anu kuring hartosna ku ieu, upami anjeun calik anjeun bakal milari poto anu pangsaéna pikeun produk pang populerna pamasaran anjeun sareng anjeun bakal nyorot ka ngaliwatan tag meta, anu bakal ngalihkeun konsumén ka halaman wéb anjeun, dimana aranjeunna tiasa ningali katalog lengkep naon anu anjeun nawiskeun sareng ningkatkeun kamungkinan penjualan anjeun.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun