Twitter parantos janten jaringan sosial ayeuna, dimana jutaan pangguna sareng Tweet aktip unggal dinten. Sareng nyaéta aliran terbitan anu konstan sareng teu kaganggu. Tina Tweet anu dilakukeun ku kapribadian sareng selebriti, dugi ka anu diterbitkeun ku jaringan berita, pentingna jaringan ieu transendental.

Sakumaha anjeun tiasa masangkeun ratusan Tweet, sadaya anu anjeun tiasa kéngingkeun platform bakal gumantung kana sababaraha faktor. Salah sahijina nyaéta lokasi spasial akun anjeun. Ku ngawartosan Twitter dimana anjeun ayana, éta bakal ngabantosan anjeun, nunjukkeun anjeun Tweet anu paling aya hubunganana sareng lokasi ieu.

Sanaos kitu, Twitter nyayogikeun anjeun sadaya alat anu diperyogikeun pikeun ngatur sadaya jinis inpormasi perkawis akun anjeun, sareng inpormasi lokasi henteu terkecuali.

Kumaha carana ngatur lokasi anjeun?

Sanaos data lokasi disayogikeun sacara otomatis dina waktos pendaptaran, anjeun tiasa ngaropea lokasi ieu, upami anjeun kersa, jantenkeun sababaraha parobihan kana profil anjeun.

Prosedur na nyaéta salajengna:

  1. Asup ka Twitter, ngaliwatan prosedur anu anjeun lakukeun biasana.
  2. Anjeun kedah milarian bagian na "Setélan sareng privasi" dina ménu akun. Dina App, anjeun kedah ngalebetkeun poto profil, sedengkeun, dina PC, pencét waé dina "Pilihan langkung seueur".
  3. Salajengna, lebet "Privasi & Kaamanan", dimana anjeun ogé kedah milarian bagian "Data sareng kagiatan dibagi di luar Twitter." Di jerona, lebetkeun "Inpormasi lokasi."
  4. Di dieu anjeun tiasa mendakan dina gilirannana, 4 bagian:
  5. "Ngaropea numutkeun tempat dimana anjeun ayana": Ku ngaktipkeun bagian ieu, Twitter ngamungkinkeun anjeun terang yén inpormasi dimana anjeun ngadaptar sareng lokasi anjeun ayeuna dianggo pikeun nunjukkeun inpormasi anu paling penting, janten éta bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatur pangalaman Twitter anjeun.
  6. "Tingali tempat-tempat anu anjeun kantos énggal": Pikeun nuliskeun bagian ieu, anjeun kedah lebetkeun heula kecap akses akun anjeun. Nalika ngaksés, anjeun bakal mendakan daptar tempat tina tempat anjeun nyambungkeun kana akun anjeun. Ka handap ka handap anjeun bakal mendakan opsi na "Cabut" disorot ku warna beureum, pikeun lumangsungna ngahapus aranjeunna upami anjeun hoyong.
  7. "Tambihkeun inpormasi lokasi ka Tweet anjeun": Ngaktipkeun pilihan ieu bakal ngamungkinkeun Twitter terang lokasi geografis pikeun Tweet anjeun. Anjeun ogé bakal mendakan opsi na "Hapus sadaya inpormasi lokasi anu kalebet kana Tweet anjeun."
  8. "Setélan Telusuri": di jerona anjeun tiasa mastikeun upami anjeun hoyong nunjukkeun "Eusi lokasi ieu", janten anjeun tiasa waspada kana naon anu lumangsung di sekitar lokasi anjeun sepanjang waktos.

Anjeun tiasa ogé ngarobih tren anu ditingalikeun dina akun anjeun dumasar kana lokasi anjeun sareng akun anu nuturkeun.

Extra hartosna ngarobih lokasi

Trik anu matak pikeun ngarobih inpormasi ieu nyaéta ngalangkungan aplikasi anu ngarobih GPS ponsel anjeun. Ieu tiasa dipendakan di toko Aplikasi sareng sakali dipasang, anjeun tiasa milih lokasi géograpis akun anjeun, anu bakal ngarobih estimasi tren sareng Tweet dina garis waktos anjeun.

Eusina



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun