Pikeun pangguna anu hoyong masihan langkung pikaresepeun pikeun presentasi PowerPoint na aranjeunna tiasa nyobian ngalebetkeun pidéo langsung tina platform Youtube. Janten presentasi anjeun moal katingali matak pikaboseneun sapertos biasa. Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngalaksanakeunana pastikeun maca tulisan ieu.

PowerPoint mangrupikeun salah sahiji alat paling populér anu dianggo ku pangguna nalika nyiptakeun presentasi. Dina platform ieu urang ngagaduhan pilihan pikeun ngalebetkeun jinis-jinis file multimédia, tina gambar, sora sareng bahkan video anu dipasang dina YouTube. Dinten ieu kami nunjukkeun anjeun cara paling gampang pikeun ngahontal éta.

Cara pikeun ngalebetkeun pidéo Youtube kana PowerPoint

Warta anu hadé nyaéta aya seueur cara pikeun ngalebetkeun pidéo YouTube kana presentasi PowerPoint.. Cara panggampangna pikeun ngalakukeun éta nyaéta ku ngaklik tombol "sisipan" sareng ngakses pilihan "video online".

Ti dinya anjeun tiasa nomeran pidéo langsung tina platform Youtube teras lebetkeun kana presentasi PowerPoint anjeun. Anjeun ogé ngagaduhan pilihan pikeun nyalin tautan pidéo tina Youtube teras lebetkeun kana témplat PowerPoint. Ieu kumaha anjeun tiasa ngahontal éta:

  1. Dibuka Youtube
  2. Lokasi video anu anjeun badé lebetkeun kana PowerPoint sareng nyalin tautan tina bilah alamat.
  3. Apr PowerPoint na Milih slide anu anjeun badé nempatkeun pidéo Youtube.
  4. Pencét kana pilihan "nyelapkeun"Sareng pencét" Video "
  5. Ayeuna anjeun kedah milih pilihan "Pidéo online"
  6. Dialog Pidéo Online bakal kabuka. Aya anjeun bakal kedah nempelkeun url anu anjeun parantos tiron tina Youtube.
  7. Pencét dina "ngasupkeun"sareng siap.

Unduh pidéo Youtube

Pangguna ogé tiasa ngaunduh pidéo langsung tina platform Youtube teras lebetkeun kana slide PowerPoint naon waé. Pikeun ngalakukeunana, aranjeunna ngan saukur kedah aksés kana aplikasi YouTube, pilih pidéo anu aranjeunna hoyong unduh, salin tautan sareng témpél kana salah sahiji halaman unduhan ieu.

Nalika ngaunduh pidéo anjeun kedah waspada pisan kana pormatna. Émut éta kedah a pormat file anu cocog pikeun PowerPoint anjeun, sakumaha AVI, MPG atanapi WMV.

Saatos milih format unduh, hiji-hijina hal anu kedah dilakukeun nyaéta mencét kana tombol "download”Sareng pilih polder anu kami hoyong file diunduh.

 

Lebetkeun video anu diunduh

Kami parantos réngsé tahap kahiji prosés kalayan hasil. Saatos video YouTube diunduh kana komputer urang léngkah salajengna nyaéta ngalebetkeun kana slide PowerPoint.

Buka PowerPoint teras pilih slide anu anjeun badé ngalebetkeun pidéo na. Ayeuna pencét dina pilihan "ngasupkeun"Terus pencét dina" Pilem sareng Sora. " Menu turun-turun anyar bakal otomatis nembongan.

Pencét dina "pilem tina file”Sareng milarian polder tempat anjeun ngaunduh pidéo YouTube. Maka anjeun kedah pencét "OKÉ" kanggo ngalebetkeun pidéo dina slide.

Anjeun kedah pilih upami anjeun hoyong pidéo sacara otomatis atanapi upami anjeun hoyong file na dipencét nalika anjeun mencét. Ahirna ngarobih ukuran file pilem dina slide anjeun sareng voila.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun