Pamaké Twitter gaduh pilihan tina atur PIN kanggo SMS; Pikeun tujuan ieu, anjeun kedah nuturkeun prosedur ieu: Kahiji, anjeun kedah pastikeun yén alat sélulér anjeun nyambung ka Akun Twitter anjeun.

Teras, Pamaké lebet kana Akun Twitter na dina wéb sareng aya di Konfigurasi mobile; lebetkeun PIN anu anjeun pikahoyong, anu kedah ngagaduhan opat karakter alfanumérik, sareng buka handapeun halaman, pencét dina Simpen parobihan.

Upami éta PIN pangguna, pesen konfirmasi bakal muncul. Upami Pamaké ngaktipkeun PIN pikeun Akun na, anjeunna kedah ngalebetkeunna sateuacan téks Tweet atanapi paréntah SMS anu anjeunna kirimkeun ka kode pondok Twitter na.

Ngarobih atanapi Hapus PIN dina Twitter

PIN mangrupikeun nomer idéntifikasi pribadi anu tiasa dianggo ku Pamaké mastikeun kasalametan tina Akun Twitter anjeun. Kalayan PIN anjeun tiasa nambihan awalan kana apdet sareng paréntah mobile anjeun.

Pangguna, sakali ngaktipkeun PIN anjeun Pikeun Akun Twitter anjeun, anjeun gaduh pilihan pikeun ngarobih atanapi ngahapus PIN. Dina pengertian ieu, peryogi angkat kana Konfigurasi alat sélulér; sakali aya, médan PIN parantos aya.

Dina kolom PIN, Pamaké kénging Ngarobih atanapi Hapus PIN anjeun dina hiji waktos. Pikeun tujuan ieu, anjeun kedah ngagulung ka handapeun halaman sareng neraskeun kana pilihan Simpen perobihan, pencét.

NYiptakeun VIDEO LIVE DI TWITTER

Dina platform Twitter, Pamaké ngagaduhan kasempetan pikeun nyieun Pidéo Langsung sareng bagikeun naon anu lumangsung sacara real time. Twitter mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun kéngingkeun inpormasi ngeunaan topik global.

Pikeun Pamaké Twitter pikeun Nyiptakeun Pidéo Langsung, anjeun kedah ngalakukeun ieu: Pencét kana Kotak Tweet; klik Hirup dina pamilih handap; disiarkeun langsung, anjeun gaduh pilihan pikeun mareuman kaméra sareng ngiringan ngan ukur nganggo audio, didieu pencét dina mikropon.

Salajengna, Pamaké klik dina Kirimkeun Live; tiasa mungkas Pidéo Langsung anjeun Iraha waé, pencét dina Stop di kénca luhur sareng mastikeun pilihan anjeun dina ménu anu ditampilkeun.

Ngidinan Pemirsa pikeun Ménta gabung dina Twitter Stream kuring

Pamaké Twitter ngagaduhan pilihan pikeun ngamungkinkeun Pamirsa pikeun Ménta Gabung sareng Aliran AnjeunAnjeun ngan ukur kedah sasuai sareng prosedur ieu: Pencét dina kotak pikeun Tweet; Pencét Langsung di handapeun kotak.

Pencét ikon di juru katuhu luhur pikeun ngajampékeun pikeun pangguna Live nonton, Nyungkeun gabung sareng Pangiriman Panganggo; pencét dina Broadcast langsung pikeun ngamimitian siaran anjeun dina jaringan sosial Twitter.

Nalika pangguna Twitter Ménta gabung kana Pangiriman Panganggo, béwara bakal muncul dina obrolan; pencét dina ikon pikeun nambihanana. Upami anjeun mutuskeun nyabut tamu, pencét X di belah katuhu luhur avatar na.

 



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun