Kumaha Ningali File Kalender Google dina Excel


Kumaha Ningali File Kalender Google dina Excel

Google biasana nyayogikeun data dina format anu cocog sareng aplikasi anu sanés.

Anjeun panginten parantos mendakan yén anjeun tiasa unggah file Docs kana file Word atanapi Sheets ka Excel, tapi dukungan henteu dugi ka aplikasi produktivitas Google.

Anjeun oge bisa ngekspor inpo Google Calendar pikeun nempo atawa ngedit dina aplikasi sejenna.

Tutorial kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngaunduh file Google Calendar sareng mukakeunana dina Excel.

Ringkesan - Kumaha ngékspor Google Calendar ka Excel

  1. Buka ramatloka Google Calendar.
  2. Pencét tilu titik di gigireun almenak, teras pilih "Setélan sareng ngabagi".
  3. Klik tombol Ékspor Calendar.
  4. Klik-katuhu dina file anu diunduh sareng pilih "Extract All".
  5. Buka Excel.
  6. Klik "File" lajeng "Buka".
  7. Arahkeun ka file almenak nu sasari.
  8. Klik "Sadaya File Excel", lajeng "Sadaya Payil".
  9. Pilih file tina agenda sareng pencét "Buka".
  10. Pilih pilihan "Kalayan separator" teras pencét "Salajengna".
  11. Pilih kotak centang "Tabbed", teras ketok "Rengse".
Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha unsubscribe tina YouTube TV tina alat naon waé

Pituduh kami diteruskeun di handap kalayan inpormasi langkung seueur ngeunaan cara ngékspor Google Calendar ka Excel, kalebet gambar léngkah-léngkah ieu.

Google Calendar mangrupikeun aplikasi anu saé anu tiasa dianggo dina komputer, telepon, sareng tablet anjeun.

Ngan ku asup ka akun Google anjeun dina sababaraha alat, anjeun tiasa ngatur almenak anjeun sareng nampi panggeuing ngeunaan acara anu bakal datang.

Tapi anjeun panginten hoyong nyadangkeun atanapi berinteraksi sareng Kalénder Google anjeun dina Microsoft Excel, sareng prospek nyiptakeun deui sadaya janjian anjeun sacara manual sigana pikasieuneun.

Untungna, anjeun tiasa ngékspor file Google Calendar anjeun salaku file .ics, anu tiasa dibuka dina Microsoft Excel.

Kumaha cara muka file .ics Google Calendar dina Microsoft Excel (pituduh sareng gambar)

Tindakan anu dijelaskeun dina tulisan ieu dilakukeun dina Microsoft Excel 2010, tapi ogé bakal tiasa dianggo dina vérsi Excel anu sanés.

Catet yén ieu bakal nempatkeun file Google Calendar anjeun kana Excel, tapi format tanggal sareng waktosna tiasa rada sesah pikeun dianggo.

Anjeun panginten langkung saé ngimpor almenak anjeun ka Outlook heula, teras ngékspor almenak anjeun tina Outlook ka file CSV (artikel ieu ngeunaan ngékspor kontak tina Outlook, tapi prosésna sami pikeun almenak sareng kontak. Anjeun ngan kedah milih Pilihan almenak tinimbang Kontak).

Léngkah ieu bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngékspor file kalénder Google ka Excel.

Lengkah 2: Klik tombol ménu di belah katuhu kalénder anu anjeun hoyong tingali dina Excel, teras pilih pilihan Setélan sareng Babagi.

Anjeun bisa jadi kabetot:  26 Sarat Apple Anu Kedah Anjeun Apalkeun (Apple Glosarium Istilah)

Pencét tombol ménu gigireun almenak tur pilih "Setélan & Babagi".

Lengkah 3: Pilih "Ékspor Calendar" pilihan nu bakal nyimpen hiji file ZIP kalénder dina komputer Anjeun.

Klik Ékspor kalénder.

Lengkah 4: Milarian file kalénder anu diékspor, klik-katuhu teras pilih Extract All pilihan.

Klik-katuhu dina file almenak tur pilih "Extract Sadaya."

Lengkah 5: Buka Microsoft Excel.

Lengkah 6: Pencét tab "File" di belah kénca juru luhur jandela, teras pilih pilihan "Buka" sareng arahkeun kana polder nganggo file Google Calendar anu diékspor.

Klik tab "File" tur pilih "Buka".

Lengkah 7: Klik dina menu dropdown "Sadaya File Excel" ayana di pojok katuhu handap jandela tur pilih "Sadaya Payil" pilihan.

Pilih daptar lungsur "Sadaya File Excel", teras pilih "Sadaya File."

Lengkah 8: Pilih file Google Calendar teras klik "Buka".

Pilih file tina agenda sareng pencét "Buka".

Lengkah 9: Pastikeun kotak "Kalayan tab" dipariksa di luhureun jandela, lajeng klik "Salajengna".

Pilih pilihan "Kalayan separator" teras klik "Salajengna".

Lengkah 10: Cék kotak di kénca tab teras klik "Rengse".

Pariksa kotak dina tab teras klik tombol "Rengse".

Ayeuna anjeun terang kumaha ngékspor file Google Calendar ka Excel, anjeun tiasa ngarobih pasini sareng inpormasi acara dina format file Excel.

Anjeun bisa jadi kabetot:  UGREEN X-Kit: pamawa hub ergonomis tilepan anu luar biasa

Punten perhatikeun yén sagala parobihan anu anjeun lakukeun kana file almenak anjeun dina Excel moal dibawa ka Google Calendar aktip anjeun.

Sakumaha didadarkeun di luhur, anjeun tiasa resep hasilna langkung saé upami anjeun mimiti ngimpor Google Calendar kana Outlook teras ngékspor almenak ka file CSV ti Outlook (artikel ieu ngeunaan ékspor kontak tina Outlook, tapi dasarna prosésna sami). .

Pribadi, kuring mendakan format ieu langkung saé pikeun kuring, sareng anjeun tiasa resep kana hasil prosés ieu langkung saé.

Upami anjeun ogé nganggo aplikasi panyuntingan dokumén Google, anjeun panginten hoyong terang kumaha ngabagi file Dok, Tabél, atanapi Slides.

Patarosan sering

Jenis file naon anu bakal didamel nalika ngékspor kalénder Google?

Berkas anu anjeun ékspor ti Google Calendar mimitina bakal janten file .zip anu dikomprés.

Lamun anjeun nimba file pos ieu, anjeun bakal boga file kalénder .ics.

Dupi abdi tiasa muka data Google Calendar salaku spreadsheet dina Excel?

Leres, nuturkeun pitunjuk dina pituduh kami sateuacana, anjeun bakal ngékspor data Google Calendar anjeun ka file anu cocog sareng Microsoft Excel saatos ngonpigurasikeun sababaraha setélan.

Janten anjeun tiasa ningali acara Google Calendar anjeun dina format spreadsheet dina aplikasi Excel anjeun.

Dupi abdi tiasa ngimpor file ics individu kana kalénder Microsoft Outlook?

Leres, jinis file ieu cocog henteu ngan ukur sareng MS Excel, tapi ogé sareng program almenak sanés sapertos Microsoft Outlook.

Upami anjeun muka Outlook, klik tab menu "File", teras pilih pilihan "Impor", anjeun bakal tiasa nuturkeun wizard sareng ngimpor file kalénder .ics kana aplikasi Outlook.

Naha kuring tiasa nyimpen éntri almenak salaku file CSV tina Excel?

Leres, Microsoft Excel tiasa nyimpen data acara tina file sasari dina format file CSV, format file .xls, format file .xlsx sareng sababaraha anu sanésna saatos ngimpor kana program.

Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku ngaklik tab "File", milih pilihan "Simpen Salaku", teras ngaklik menu dropdown "Tipe File" sareng milih pilihan "CSV".

Anjeun teras tiasa muka file ieu dina aplikasi sejenna nu ngarojong format file .csv, kayaning Google Spreadsheets.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes