Pikeun aranjeunna anu impian janten Youtuber anu kawéntar jumlah palanggan penting. Langkung seueur jumlah palanggan dina platform, langkung seueur jangkauan bakal disebarkeun tina kontén anu aranjeunna pasang dina saluranna.

Kusabab kitu ayeuna urang hoyong nunjukkeun ka anjeun cara panggancangna sareng paling gampang pikeun milarian terang sabaraha palanggan aktif saluran urang ti YouTube. Maka urang bakal tiasa diajar kamekaran saluran sareng ngaidentipikasi saha anu nuturkeun urang dina platform.

Tina éta PC

Salah sahiji cara anu paling gancang pikeun milarian terang sabaraha palanggan anu ngagaduhan saluran YouTube nyaéta ngalakukeun éta tina versi desktop. Urang ngan ukur kedah ngakses halaman YouTube resmi (www.youtube.com) sareng lebet nganggo email sareng kecap akses kami.

Naha anjeun ngagaduhan kanal YouTube? Saé pisan. Anjeun kedah terang yén jumlah palanggan penting pikeun tumuh anjeun dina platform. Upami anjeun berhasil ngahontal jumlah anu khusus, anjeun tiasa ngamimitian ngasilkeun artos ngalangkungan kontén anu anjeun unggah kana kanal anjeun.

Éta sababna penting pisan pikeun waspada pisan kana palanggan énggal anu nambihan kana kanal kami. Aya cara anu cukup gancang pikeun milarian sareng didieu urang bakal ngajelaskeun ka anjeun saléngkah-saléngkah:

  1. Buka halaman YouTube tina PC anjeun (youtube.com)
  2. klik dina poto profil (pojok kanan luhur layar)
  3. Pencét kana pilihan "Studio Youtube"
  4. Dina layar utama anjeun bakal ningali sababaraha data anu aya hubunganana sareng saluran anjeun, kalebet jumlah palanggan

Upami anjeun hoyong gaduh catetan anu langkung detil ngeunaan palanggan anjeun sareng sabaraha saluran na dipelak dina sababaraha bulan terakhir anjeun tiasa pencét dina pilihan "Statistik" dina sisi kénca layar.

Ti hapé

Ngatur pikeun milarian terang jumlah palanggan tina saluran kami ogé dimungkinkeun ngalangkungan aplikasi mobile YouTube. Prosedur na saderhana sareng ieu mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah nuturkeun:

  1. Dibuka aplikasi Youtube dina handphone anjeun
  2. klik ngeunaan gambar profil anjeun (pojok kanan luhur layar)
  3. Pencét dina "Saluran anjeun"
  4. Handap ngaran pamaké anjeun jumlah palanggan bakal muncul anu ayeuna anjeun ngagaduhan saluran YouTube anjeun.

Kumaha ngatur palanggan kuring dina Youtube

Tina platform YouTube anjeun moal ngan ukur tiasa ningali sabaraha palanggan anjeun dina kanal anjeun tapi anjeun ogé bakal ngagaduhan pilihan pikeun ngatur éta. A) Leres anjeun tiasa ningali anu pang populerna atanapi ningali palanggan anu pang anyarna.

Upami anjeun hoyong ngatur palanggan anjeun Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta aksés YouTube kana akun anjeun. Maka anjeun kedah pencét dina poto profil sareng pilih pilihan "Youtube Studio":

Akses tab "palanggan"Sareng tempat éta milarian ménu lungsur anu aya di belah katuhu luhur. Tina bagian ieu anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan pikeun mengklasifikasikan palanggan anjeun sakumaha anu anjeun pas. Anjeun tiasa nyortirkeun ku anu pang populerna atanapi anu pang anyarna. Ku cara ieu anjeun bakal ngagaduhan kanal anu langkung teratur.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun