Nalika Instagram ngingetkeun upami anjeun nyandak Potret layar

Teu aya anu kajadian ka anjeun anu kadang-kadang tos ningali anu pikaresepeun anu anjeun hoyong nunjukkeun ka batur? Salah sahiji pilihan pangbasajanna pikeun nyimpen postingan sareng paguneman nyaéta pidéo. Nanging, éta henteu pikaresepeun pisan panulis eusi anu anjeun candak bakal mendakan yén anjeun parantos damel. The patarosan badag langkung nyaéta,sawaktos Instagram ngingetkeun upami anjeun nyandak layar? Urang bakal ngajelaskeun ka anjeun di handap.

Kanggo teu saurang ogé rusiah éta Instagram Éta terus diropéa, mawa parangkat sareng fitur anyar pikeun platform na. Nya sapertos kitu, anu saprak 2018 taun sawaktos Instagram ngingetkeun upami anjeun nyandak layar atanapi layar. Tapi, anjeunna engké narik kaputusan ogé sareng mutuskeun pikeun ngeureunkeun béwara pangguna nalika aya damel layar. Janten ulah salempang, éta henteu gampang deui upami anjeun terang layar sababaraha eusi.

Iraha Instagram ngingetkeun upami anjeun nyandak screenshot?: Potret layar

Hal utama nyaéta pikeun terang naon layar pidéo atanapi screenshot. Tanpa ragu, éta henteu hal anu sesah kahartos ayeuna. Potret layar ngan saukur poto atanapi gambar anu tiasa dicandak tina smartphone atanapi komputer. Dina gambar ieu, anjeun tiasa ningali unsur anu tos narik minat anjeun, ogé sagala hal anu ngajantenkeun poto ieu.

Biasana, screenshot digunakeun pikeun nyimpen poto atanapi paguneman anu penting pikeun pangguna. Nanging, éta gaduh aspék négatip, nyaéta yén kualitas gambar bakal langkung handap tina potrét asli. Nalika pamaké jaringan sosial kapanggih sawaktos Instagram ngingetkeun upami anjeun nyandak layar, sakedik dianggo. Nanging, kami parantos terang yén platformna ngaleungitkeun fitur ieu.

operasi

Ayeuna, ti mimiti ieu henteu kantos dikenal persisna kumaha fungsi Instagram anyar ieu ditangani. Kusabab ieu, loba pangguna anu héran sawaktos Instagram ngingetkeun upami anjeun nyandak layar. Kabeneran aya yén fitur anyar ieu henteu ditampi ku sadayana, tapi ukur didamel kanggo sababaraha pangguna. Beda anu diémutan ku sadayana sawaktos Instagram ngingetkeun upami anjeun nyandak layar sabab kitu dilarapkeun kana Direct ekslusif. Nyaéta, fitur ieu ukur tiasa ngingetkeun Potret layar anu dilakukeun dina pesen pribadi.

Sakumaha anu ku urang parantos nyarios, seueur sasari nunjukkeun rasa teu resep kana fungsi jaringan sosial; kumaha oge, ieu ukur kajantenan sawaktos Instagram ngingetkeun upami anjeun nyandak layar. Ayeuna, sakumaha ogé dipikanyaho, kusabab seueur keluhan anu dibere, Instagram mutuskeun pikeun ngaleungitkeun fungsi ieu.

Anjeun tiasa kabetot uninga: Dimana Instagram Langsung?

Kumaha cara nyandak layar dina Instagram?

Hal kahiji anu kedah anjeun émut nalika nyandak layar pidéo atanapi layar, nyaéta terang jinis telepon sélulér anu anjeun gaduh; Éta bakal gumantung kana paréntah anu ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun éta. Ku alatan éta, ngalangkungan artikel ieu kami tujuanna pikeun nunjukkeun anjeun sadayana anu peryogi dipikanyaho ngeunaan layar dina sagala rupa alat.

Ku sabab aduk disababkeun hormat sawaktos Instagram ngingetkeun upami anjeun nyandak layar, seueur anu pangguna parantos milarian rupa-rupa cara pikeun ngalakukeunana tanpa ngaidentipikasi. Ayeuna, sanaos fitur ieu parantos dipiceun ku Instagram; Kami baris nunjukkeun anjeun cara nyieun layar sorangan tina sababaraha alat.

Potret layar dina alat Android

Pikeun nyieun Potret layar tina alat Android, anjeun kedah tumut modél smartphone anu anjeun gaduh. Dumasar ieu, anjeun tiasa ngartos naon alat anu anjeun tiasa damel layar dina ponsel anjeun. Teras, urang bakal ngajelaskeun kumaha carana make smartphone anu paling dipikanyaho anu ngagunakeun sistem operasi ieu:

  • Motorola

Dina hal anu anjeun gaduh jinis smartphone ieu, anjeun kedah angkat tombol kakuatan sareng volume turun; pencét aranjeunna kanggo kirang langkung 3 detik sareng voila! Anjeun bakal gaduh layar layar anjeun.

  • HTC

Dina kasus anu khusus ieu, kalayan parangkat HTC anjeun kedah milarian pilihan pikeun nurunkeun volume sareng ngahurungkeun layar dina cara anu sami. Pencét tombol ieu dina waktos anu sami pikeun nyandak screenshot atanapi screenshot.

  • Samsung

Upami sabalikna, anjeun ngagaduhan smartphone ti Samsung; anjeun kedah mendakan tombol ngamimitian sareng tombol kakuatan. Salaku sareng kalolobaan telepon, anjeun kedah pencét dina waktos anu sami pikeun nyandak layar. Dina kasus, upami aya konfigurasi gesture diaktipkeun, anjeun tiasa nyandak layar layar ku ngan saukur ngageser tonggong leungeun anjeun dina layar. Dina alat anu langkung maju, pencét sakedik tombol daya sareng nurunkeun kekembangan dina waktos anu sareng.

  • Xperia

Dina kasus alat Xperia, prosésna sakedik. Dina alat ieu, anjeun ngan ukur kudu mendakan sareng tahan pilihan listrik tina sababaraha detik. Salajengna, jandela pop-up bakal dibuka sareng sababaraha pilihan, pilih salah sahiji pikeun nyandak gambar na éta!

  • Huawei

Pikeun alat ieu, anjeun ogé kedah nomor tombol kakuatan sareng tombol polumeu, pencét dina waktos anu sami. Ayeuna, upami anjeun gaduh alat anu langkung maju, anjeun bakal ngagaduhan pilihan pikeun ngonpigurasikeun paréntah ka diri anjeun, kéngingkeun layar dina waktos anjeun mencét layar dua kali nganggo ros-rosan anjeun.

Potret layar dina alat ios

Dina cara anu sami, sakumaha ogé aya cara pikeun ngadamel layar ngaliwatan sistem operasi Android, éta ogé aya pikeun ios sareng iPhone. Ayeuna, pikeun nyandak Potret layar nganggo parangkat ieu, anjeun kedah tumut modél smartphone anu anjeun gaduh.

Dina modél anu pang anyarna, éta ngan ukur tiasa tetep kakuatan sareng tombol volume dipencet sababaraha detik. Nanging, dina hal modél anu masih nganggo "Tombol Imah" anjeun ngan ukur kedah pencét paréntah ieu, babarengan sareng tombol kakuatan sababaraha detik.

Kumaha pikeun terang saha anu damel layar dina Instagram?

Nalika Instagram ngingetkeun upami anjeun nyandak Potret layar, nyaéta ku cara béwara liwat pesen pribadi. Ayeuna, sakumaha anu ku urang sateuacana, Instagram lirén ngabéjaan upami anjeun nyandak pidéo ngeunaan eusi pamaké sanés, atanapi paguneman. Ieu kusabab keluhan anu teu kaétang anu dibere nalika fungsionalitas anyar ieu kaluar.

Perlu dicatet yén nalika pilihan ieu dilaksanakeun ku platform Instagram pikeun ngalindungan kabébasan pangguna; Seueur kontroversi timbul. Ayeuna, paling akalna, dumasar kana ukuran anyar ieu, milih nyandak layar layar tina komputerna.

Éta naha Instagram mutuskeun gagal gagal apdet anyar ieu sareng pamustunganana ngaleupaskeun tina éta platform. Ku cara kieu, pamakéna ogé bakal tiasa langkung wareg sareng wareg dina privasi eusi. Ayeuna, janten Instagram platform anu terus-terusan diénggalan, éta henteu matak kaget yén jaringan sosial ngalaksanakeun fitur-fitur anyar anu aya hubunganana pikeun panyalindungan kabijakan pangguna.

Potret layar tina komputer: Entong ditinggalkeun!

Nalika anjeun maca éta, salah sahiji pilihan alternatif pikeun screenshot tradisional, nyaéta nyandak Potret layar tina komputer. Ieu mangrupikeun pilihan anu gancang sareng sederhana, anu bakal ngamungkinkeun anjeun nyalametkeun gambar atanapi kontén anu anjeun tingali dina Instagram. Hiji-hijina kalemahan ieu nyaéta yén gambar bakal ngagaduhan kualitas anu langkung handap.

Dina cara anu sami, tiasa disorot yén Windows mangrupikeun sistem operasi anu paling kabuka sareng anu ayeuna dianggo; Cai mibanda seueur mangpaat. Nya éta, yén anjeun bakal mendakan seueur alat anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngaréka komputer, ogé perangkat lunak anu tiasa anjeun anggo.

Tangkep layar ku cara anu sederhana!

Sanaos anjeun henteu acan terang, kalolobaan komputer gaduh tombol anu khusus pikeun nyandak layar. Lokasi kecap konci atanapi kancing bakal gumantung kana pabrik pabrik. Nanging, lokasina biasana di pojok katuhu luhur komputer.

Pikeun nganggo pilihan ieu, anjeun kedah pencét konci anu saluyu; Biasana gaduh nami "ImpPnt Piaraan Sis". Sakali anjeun pencét, layar bakal otomatis dijalankeun. Ayeuna, pikeun mendakan éta, anjeun ngan ukur hoyong menu "Equipment", lebetkeun "Gambar" teras klik "Screenshot" masing-masing.

Dina cara anu sami, aya ogé titik anu sanés pikeun pilihan ieu; Sareng, upami anjeun tikel ganda di luhur anjeun tiasa ningali pilihan anu bakal ngantep anjeun ngédit layar anjeun. Diantara pilihan anu ditawarkeun nyaéta: Potong gambar, ciptakeun pidéo dumasarna, gambar, antar.

Ayeuna, anjeun ogé tiasa nganggo pilihan anu sanés pikeun nyandak Potret layar dina komputer. Anjeun tiasa ngahontal ieu ngalangkungan ekstensi Google Chrome, kitu ogé nganggo kombinasi konci dina komputer anjeun.

Diantara kombinasi ieu kami mendakan konci Windows ditéang sareng Impr Pant, ngalangkungan anjeun tiasa damel layar sareng nyimpen salaku file. Dina cara anu sami, anjeun bakal mendakan kombinasi konci Alt ditéang sareng Impr Pant sareng ieu bakal nawiskeun anjeun pilihan pikeun ngan ukur layar pidéo aktip.

Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
WhatsApp Grup
Meuli Pangiringan Instagram
Lirik Instagram

Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. inpo leuwih

Setélan cookie situs wéb ieu dikonpigurasi pikeun "ngawenangkeun cookies" sahingga masihan anjeun pangalaman browsing anu pangsaéna. Upami anjeun neraskeun nganggo situs wéb ieu tanpa ngarobih setélan cookie atanapi klik "Tampa" anjeun bakal masihan idin anjeun.

nutup