Nalika Instagram nyarios aktip ayeuna

Sakedap ayeuna, Instagram ngalaksanakeun séri-édisi update, kalebet tampilan sambungan terakhir hiji jalma dina platform kasebut. Ogé, fungsi anyar ieu parantos ningkat nalika waktuna sasarengan; ningalikeun sambungan panungtungan langkung gampang sareng efektif. Ok ayeunalamun Instagram nyarios aktip ayeuna? Jawaban basajan pisan, dina tulisan ieu kami bakal ngajelaskeun sakedik éta.

Nalika Instagram nyarios aktip ayeuna, margi pangguna na parantos lebet kana rekening na ayeuna tiasa berinteraksi dina éta. Indikator anyar ieu ampir sami sareng anu dilaksanakeun dina platform Facebook, dimana bunderan héjo ditingalikeun di gigireun gambar profil atanapi nami pangguna masing-masing. Dinten, kami bakal ngajelaskeun lamun Instagram nyarios aktip ayeuna, ogé fungsi dasar tina pilihan anyar ieu sareng kumaha anjeun tiasa nga-mareuman; Bisi anjeun hoyong langkung privasi.

Naon hartosna nalika Instagram nyatakeun "Aktip ayeuna"?

Dina waktos Instagram anu ngajantenkeun fitur anyar ieu, seueur anu kagunakeun hartosna pilihan ieu. Nalika paling aya hubunganana sareng fitur WhatsApp, aranjeunna henteu sering sami. Nalika platform dilaksanakeun pilihan ieu teu mungkin upami ningali jalma ningali pesen; Instagram Kiwari ngamungkinkeun anjeun ningali éta.

Ayeuna, arti fitur ieu kedah seueur dilakukeun sawaktos Anjeun muka paguneman dina olahtalatah Instagram pribadi atanapi aksés profil hiji jalma. Ku sabab kitu, anu aktip ayeuna sareng aktip ayeuna mangrupikeun référénsi anu tiasaeunkeun nalika jalma sayogi dina jaringan sosial.

Anjeun bisa jadi kabetot: Naon hartosna titik héjo dina Instagram?

Naha visualisasi sacara real time?

Dina jawaban anu enya, sareng éta diharepkeun, saprak Instagram dicirikeun ku janten jaringan sosial anu ngamungkinkeun para pangguna berinteraksi sacara real waktos. Éta sababna, dina hubungan status hubungan hiji pangguna, anjeun tiasa ningali upami ayeuna parantos nyambung. Dina Instagram, dua apdet bakal dipidangkeun, upami anjeun dihubungkeun dina waktu anu tepat, atanapi upami anjeun pernah nyambung; ieu pikeun mempermudah interaksi antara pangguna.

Fitur anyar ieu ngamungkinkeun anjeun terang status sambungan hiji pangguna; sahingga ngagampangkeun interaksi sareng hubungan sareng éta. Hiji hal anu sateuacan anjeun henteu tiasa terang nalika milarian profil, kedah bet gancang dina respon anu sanés upami anjeun hoyong ngahubungi anjeunna.

Ayeuna, sateuacana Instagram nunjukkeun ka anjeun anu disambungkeun, sanaos dina cara anu sanés. Ieu dibayangkeun ngaliwatan téks anu dituduhkeun upami jalma éta aktif, atanapi sabaraha lami éta lami. Nanging, indikator anyar ieu yén platform anu parantos dilaksanakeun langkung gampang, sabab nunjukkeun status sambungan ngalangkungan titik héjo atanapi bunderan anu aya dina gambar profil anjeun.

Bédana pamutahiran énggal dibandingkeun kumaha dipidangkeun ieu, nyaéta titik héjo tiasa ditingal dina sababaraha tempat anu aya dina platform, sedengkeun téks ditingal dina Instagram Direct. Kalayan pembaruan konstan yén jaringan sosial dibangkitkeun, sigana pisan yén callign anyar ieu tiasa katingali duanana dina profil pangguna, sapertos carita na bahkan dina komentar.

Iraha Instagram nyatakeun aktip ayeuna ?: Status Sambungan

Sateuacanna, nalika Instagram parantos fungsionalitas énggal ieu, ngan ukur status sambungan pangguna anu ditingali ngaliwatan "Aktip ayeuna". Nanging, kalayan kamajuan konstan anu dilakukeun ku jaringan sosial, lamun Instagram nyarios aktip ayeuna Ngayakeun kitu ngaliwatan lingkaran héjo anu aya dina gambar profil anjeun.

Tapi, tampilan status hubungan ieu ngan tiasa diterapkeun upami anjeun gaduh pilihan anu diaktipkeun, sapertos jalma anu anjeun hoyong ningali. Éta sababna, ku ngaktifkeun pilihan ieu, jalma anu masih dina platform tiasa terang upami anjeun nyambung sareng sayogi. Dina cara anu sami, lamun Instagram nyarios aktip ayeuna éta ogé ngalakukeun éta ngaliwatan olahtalatah Langsung atanapi pribadi; jadi status sambungan jalma sejen muncul anjeun kedah parantos berinteraksi sareng sateuacanna.

Aktip ayeuna ngalangkungan Instagram Langsung

Fitur anyar ieu sarupa pisan sareng anu dianggo dina platform WhatsApp. Parantos mangrupikeun fungsi anu kontroversial pisan, anu henteu pikaresepeun sadaya pangguna, ngajantenkeun platformna kedah kalebet pilihan, ngaktifkeun sareng nganonaktipkeun deui dumasar kana pilihan pangguna. Dina cara anu sami parantos kajantenan lamun Instagram nyarios aktip ayeuna.

Nalika Instagram nyarios aktip ayeuna ngalangkungan bagian langsung pesenna, éta ngalakukeun nalika pangguna parantos nyambung ka jaringan sosial. Dina cara anu sami, anjeun tiasa ngabayangkeun sabaraha lila éta nyambung, upami éta teu sayogi dina waktos éta.

Inpormasi ieu tiasa ditingalikeun di handap nami pangguna masing-masing. Aya ogé dua kasus: Nalika Instagram nyatakeun "Aktip ayeuna" éta kusabab jalma parantos log in sababaraha jam ka pengker; Nanging, nalika éta nyarios "Aktif ayeuna" éta kusabab pangguna ayeuna nuju lebet, sareng nuju berinteraksi dina jaringan sosial. Upami pilihanna dinonaktipkeun, anjeun moal tiasa ningali data ieu.

Naon Instagram milarian pikeun "Aktif ayeuna"?

Kanggo naon anu parantos nyarioskeun jaringan sosial, Instagram nyobian ngagampangkeun interaksi para pangguna ngalangkungan kanyaho data ieu. Fitur ieu bakal ningkatkeun manajemén paguneman sacara real waktos. Ngahasilkeun ku cara kieu, paguneman langkung seueur sareng, waktosna, kanyaho naha pangguna disambungkeun atanapi henteu dina platform.

Ayeuna, fitur Instagram énggal ieu ukur tiasa jalan upami kadua pangguna gaduh pilihan anu aktip sareng milu silih dina platform. Ieu salaku hasil tina keluhan kontinyu anu dibere pangguna dumasarkeun kurangna privasi pilihan ieu dibangkitkeun.

Kumaha nyumputkeun status sambungan dina Instagram?

Sanaos, teu aya jaringan sosial anu dicirikeun ku nawiskeun privasi 100% ka pangguna; Kiwari aya sababaraha pilihan anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngonfigurasi profil anjeun, supados inpormasi anu anjeun bagikeun langkung pribadi. Ku kituna, Instagram mangrupikeun salah sahiji platform interaksi anu paling ageung sareng paling populer, nawiskeun anjeun sababaraha konfigurasi anu bakal ngantep anjeun ngajantenkeun eusi anjeun ngan ukur katingali ku jalma anu dipikaresep anjeun.

Dumasar ieu, seueur pangguna anu resep nyumputkeun pilihan Instagram anu énggal. Proses pikeun ngalaksanakeun ieu bakal jadi gampang, anjeun kedah muka profil pangguna anjeun sareng milari pilihan na. Nalika aya, anjeun kedah angkat ka bagian "Privasi sareng Kaamanan".

Sakali aya, anjeun kedah milarian bagian anu nyarios "Status Aktivitas". Di dieu, anjeun bakal ningali pilihan anu anjeun pilih pilih. Pilihan anu dipilih nyaéta "Acara status kagiatan", anu tanggung jawab pikeun nyumput status sambungan anjeun ka pangguna dina platform anu sanés. Upami anjeun hoyong teu aya anu ningali nalika anjeun nyambung, anjeun kedah nganonkeunana. Nanging, anjeun kedah émut yén sakali dinonaktipkeun, anjeun moal tiasa ngagambarkeun nalika pangguna anu sanés nyambung.

Instagram ogé ngingetkeun upami anjeun "nyerat" atanapi "dina kaméra"!

Salah sahiji apdet Instagram paling anyar, aya hubunganana sareng terang status sambungan anjeun, nyaéta peringatan "ketikan" sareng "dina kaméra". Nanging, kodeu ieu ditujukeun pikeun nunjukkeun ka pangguna waktu anu jalma séjén ngaréspon atanapi nyerat pesen.

Fitur anyar ieu ampir sami sareng anu dipendakan dina platform olahtalatah pribadi sapertos Facebook Messenger sareng WhatsApp. Ieu mangrupikeun édisi énggal anu teu aya anu diperkirakeun, ti saprak jauh Instagram parantos nunjukkeun status "maca" pesenna.

Ayeuna, sapertos fitur anu dilaksanakeun ku Instagram tina "Asset dinten"; pilihan pikeun nampilkeun "Nulis" tiasa dimodifikasi. Ieu gampil gampang kahartos, nalika ningali anjeun nyerat pesen, status ieu bakal ditingalikeun di gigireun gambar profil anjeun. Dina cara anu sami, dina waktos anjeun ngagunakeun kaméra, jalma éta tiasa waé ngalacakana téks anu dipidangkeun dina obrolan "On kaméra".

Kumaha cara nyegah Instagram tina nunjukkeun "Nulis"?

Upami anjeun mangrupikeun salah sahiji jalma anu menghargai privasi anjeun langkung seueur, sareng fitur ieu henteu ngahasilkeun kabagjaan, ulah hariwang, aya cara pikeun mareumanana. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah angkat kana setélan Instagram sareng milari bagian "Kakuatan". Ayeuna tinimbang nganonaktipkeun bagian anu kasebat, anjeun kedah mareuman pilihan "Acara kagiatan chat".

Kauntungannana fitur ieu nyaeta sapertos status sambungan, tampilan anu henteu bulak balik. Hartina, upami anjeun nganonaktipkeun fungsi ieu ku supaya jalma teu ningali nalika anjeun nyerat; Anjeun masih tiasa ngabayangkeun nalika jalma séjén ngaréspon, kacuali aranjeunna ogé ngagaduhan fungsina ditumpurkeun.

Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
WhatsApp Grup
Meuli Pangiringan Instagram
Lirik Instagram

Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. inpo leuwih

Setélan cookie situs wéb ieu dikonpigurasi pikeun "ngawenangkeun cookies" sahingga masihan anjeun pangalaman browsing anu pangsaéna. Upami anjeun neraskeun nganggo situs wéb ieu tanpa ngarobih setélan cookie atanapi klik "Tampa" anjeun bakal masihan idin anjeun.

nutup