Geulis Letter Parobih

1 Ketik téks anu anjeun hoyong dina kotak.
2 Pilih hurup / fon / fon anu anjeun pikahoyong.
3 Salin sareng témpél ka mana waé rék. (Instagram, Facebook, Twitter, Biografi, koméntar ...)

Ieu generator Hurup Parobihan Geulis ngamungkinkeun anjeun ngarobah téks normal kana sumber téks anu béda anu anjeun tiasa nyalin sareng témpél en Instagram, Facebook, Twitter, Twitch, YouTube, Tumblr, Reddit sareng seueur situs sanésna dina Internét. Sumber téks anu béda mangrupikeun bagian tina standar Unicode, anu hartosna henteu sapertos font normal. Upami éta fon normal, anjeun moal tiasa nyalin sareng nempelkeun mana waé.

Upami anjeun heran naha di Bumi mungkin pikeun nyalin sumber-sumber ieu sareng nempelkeun kana publikasi anjeun dina jaringan sosial, ieu mangrupikeun penjelasan gancang: Unicode mangrupikeun badan standar pikeun industri komputer internasional anu dianggo dina nyiptakeun daptar. Sagala téks anu mungkin. Karakter anu kedah disayogikeun dina sadaya alat (telepon, tablet, komputer, ...). Kaseueuran perusahaan ageung dina industri komputer (Google, Apple, Microsoft, Samsung, Canonical, ...) matuh standar Unicode atanapi sahenteuna bagian tina éta.

Unicode netepkeun langkung seueur tina karakter 100,000 béda dina ratusan basa sareng set simbol. Jadi tinimbang gaduh unggal perusahaan komputer nyiptakeun simbol sorangan, aranjeunna tiasa nganggo set Unicode. Ieu dasarna hartos yén simbol Unicode jalanan ampir di mana waé.

Tapi ieu anu kami balik deui Geulis Letter Parobih: Rébuan rébuan simbol dina Unicode nyaéta simbol alfabét normal (anu anjeun baca dina waktos ieu), tapi ogé séri alfabét sanés anu béda dina sababaraha cara. Aya rébuan karakter ogé éta aranjeunna sigana Aksara abjad Latin, tapi saleresna mangrupikeun simbol-simbol sanés sareng bahasa anu sanés. Sareng cara, urang tiasa milih sagala jinis simbol standar Unicode sareng ngagunakeun aranjeunna pikeun ngawangun sadaya jinis gaya téks tekstual anu tiasa urang tiron sareng témpél.

Ieu sababaraha sumber téks anu anjeun tiasa ngahasilkeun ku situs ieu:

  • comes 𝖒𝖊𝖉𝖎𝖊𝖛𝖆𝖑 𝖋𝖔𝖓𝖙 anu asalna dina dua gaya anu béda.
  • α ⓦⒾ𝕖rd 爪 ᶤЖ 𝕠ℱ SЎ𝐦вσⓁŞ anu dihasilkeun tina ratusan set Unicode anu béda.
  • 𝒶 𝓈𝓊𝓅𝑒𝓇 𝒸𝓊𝓉𝑒 ♡ ♡ 𝓃𝓉 𝒿𝒾𝓈🌸𝒿𝒾𝓈 - ieu ngagentos sadayana atanapi nganggo manah atanapi acak emoji kembang
  • 𝓪 𝓬𝓾𝓻𝓼𝓲𝓿𝓮 𝓯𝓸𝓷𝓽 anu asalna dina dua gaya anu béda (kandel sareng normal)
  • 𝕕𝕠𝕦𝕓𝕝𝕖-𝕤𝕥𝕣𝕦𝕔𝕜 𝕥𝕖𝕩𝕥 𝕗𝕠𝕟𝕥
  • ʇuoɟ ʇxǝʇ spɹɐʍʞɔɐq puɐ uʍop ǝpısdn uɐ
  • 🅱🅻🅾🅲🅺🆈 🆃🅴🆇🆃 🅵🅾🅽🆃

Sareng seueur deui.

Upami anjeun mendakan fon téks sanés anu kuring kedah kalebet kana generator ieu tulung kuring terang! Kuring bakal nambihanana kana generator ieu sareng anu sanésna anu nyalin (sapertos) generator téks méwah). Alesan aya sababaraha salinan sabab analisa kuring nunjukkeun yén jalma milari "téks mewah" anu ngahasilkeun kecap konci anu béda sareng yén Google henteu nunjukkeun hasil anu leres.

Salin sareng témpél hurup Surat Parobihan

Catetan gancang ngeunaan cara nyalin sareng nempelkeun téks Unicode: sababaraha halaman wéb anu leres-leres ngahalang supados nunjukkeun karakter khusus Unicode ku "sanitizing" publikasi anjeun (hapus sadayana karakter asing) sateuacan nyimpen publikasi anjeun kana server. Ieu teu umum, tapi sia teu dipikanyaho. Upami éta kajantenan, éta henteu janten masalah sareng penerjemah ieu, éta hartosna situs wéb henteu ngijinkeun karakter khusus. Hal anu anjeun tiasa mendakan nalika anjeun nyalin sareng nempelkeun fon teks tina generator ieu mangrupikeun karakter-karakterna muncul salaku kuadrat nalika anjeun nempelkeun éta. Ieu ngandung harti yén font anu anjeun anggo dina situs wéb anu anjeun lampahkeunana henteu ngadukung karakter Unicode khusus. Deui-deui, ieu teu bisa dilawan 🙁 Unicode parantos janten langkung umum, janten barang-barangna langkung saé.

Sareng catetan ahir: upami anjeun nyalin sareng témpél Geulis Letter Converter kana program olahtalatah atanapi pesen téks / SMS, panampi tiasa henteu ningali karakter sapertos anjeun ningali. Aranjeunna tiasa ningali blok atanapi panginten henteu pisan. Sanaos ieu jarang, aya kajadian anu sababaraha alat henteu cocog sareng simbol Unicode anu ditetepkeun salaku milik anjeun.

Hatur nuhun ngagunakeun generator font téks kuring! Kuring ogé damel penerjemah emoji, penerjemah spoiler sareng salah sahiji generator téks anu lepat anjeun badé dipariksa!

Parabot Parobah Parantos Éditor kanggo Jaringan Sosial

Anjeun panginten parantos nunjukkeun yén sababaraha pangguna Jaringan Sosial tiasa ngarobih font. Kumaha maranéhna ngalakukeun éta? Naha aranjeunna tukang sihir? Balukarna, aranjeunna henteu. Aranjeunna ukur terang sababaraha rahasia saeutik Geulis Letter Parobih anu ngamungkinkeun aranjeunna ngajantenkeun font najan teu wani, miring atanapi ngan saukur béda.

Rahasia na cukup basajan. Unicode netepkeun sajumlah ageung karakter (langkung ti 100,000). Janten karakter-karakter anu aya dina keyboard mangrupikeun mung salah sahiji pisan leutik bagean karakter mungkin anu bisa disayogikeun ku kalolobaan komputer sareng alat. Di antara karakter 100k + ieu nyaéta alfabet, sapertos keyboard tapi dina wani o langkung kursor atanapi 𝒸𝓊𝓇𝓈𝒾𝓋𝑒-er atanapi kalayan béda character spacing atanapi 𝖒𝖊𝖉𝖎𝖊𝖛𝖆𝖑. Aya sababaraha rupa sumber anu anjeun tiasa anggo dina jaringan sosial; Ieu mangrupikeun awal ngeunaan anu masihan Unicode ka kami.

Cukup nulis téks normal anjeun dina kotak kahiji sareng generator bakal ngarobih kana sababaraha sumber anu béda anu anjeun tiasa nyalin sareng témpél kana jaringan sosial, atanapi dina biografi anjeun, sareng ampir di mana waé dina Internét.


Aya puluhan sumber twitter anu saé anjeun tiasa ngahasilkeun kalayan kaca ieu. Ieu sababaraha conto:

  • 𝔱𝔴𝔦𝔱𝔱𝔢𝔯 𝔣𝔬𝔫𝔱𝔰
  • 𝖙𝖜𝖎𝖙𝖙𝖊𝖗 𝖋𝖔𝖓𝖙𝖘
  • Тᗯ𝒾𝕋𝔱𝒆ᖇ
  • 𝓽𝔀𝓲𝓽𝓽𝓮𝓻 𝓯𝓸𝓷𝓽𝓼
  • 𝓉𝓌𝒾𝓉𝓉𝑒𝓇 𝒻𝑜𝓃𝓉𝓈
  • 𝕥𝕨𝕚𝕥𝕥𝕖𝕣 𝕗𝕠𝕟𝕥𝕤
  • twitter fonts
  • ᴛᴡɪᴛᴛᴇʀ ꜰᴏɴᴛꜱ
  • sʇuoɟ ɹǝʇʇıʍʇ

Ngahasilkeun Teks Asli

Anjeun panginten parantos nyiptakeun téks sareng Artos Letter anu Éndah, sareng anjeun bahagia ayeuna anjeun tiasa nyalin sareng nempelkeun teks elegan anjeun kana bagian koméntar tina video ucing lucu, tapi anjeun tiasa panginten kumaha mungkin ngarobah font. Naskah anjeun? Naha sababaraha jenis hack? Naha anjeun nyalin sareng pasting a fuente nyata?

Nya, jawaban bener henteu: tibatan ngahasilkeun cai mancurur canggih, konverter ieu nyiptakeun simbol canggih . Penjelasan ieu dimimitian ku unicode; standar industri anu nyiptakeun spésifikasi rébuan simbol sareng karakter anu béda. Sadaya karakter anu anjeun tingali dina alat éléktronik, sareng dicitak dina buku, sigana dijelaskeun ku standar Unicode.

Téks Unicode

Diantara ratusan rébu simbol anu aya dina spésifikasi téks Unicode nyaéta karakter anu tangtu anu sami, atanapi aya variasi alfabét sareng simbol konci sanésna. Salaku conto, upami urang tiasa nyandak kecap "halo" sareng ngarobih karakterna janten hurup mewah "𝖍𝖊𝖑𝖑𝖔", anu mangrupikeun sakumpulan simbol Unicode. Sét surat téks anu béda-béda ieu kasebar sapanjang sadayana spésifikasi Unicode, sareng ku kituna pikeun nyiptakeun penerjemah téks mewah, éta ngan ukur mendakan ieu hurup sareng simbul, teras numbu ka sasarengan abjad normalna.

Unicode ngagaduhan seueur simbul, ku kituna urang ogé tiasa nyiptakeun hal-hal sanés salaku penerjemah aileron. Ogé, upami anjeun milarian téks pabalatak atanapi téks anu cacad, kunjungan penjana téks zalgo anu luar biasa ieu.

Salin sareng témpél Éta gampang!

Saatos ngahasilkeun simbol téks canggih anjeun, anjeun tiasa nyalin sareng nempelkeun "fon" dina kalolobaan situs wéb sareng prosesor kecap. Anjeun tiasa nganggo éta pikeun ngahasilkeun ngaran Agario mewah (nuhun, téks anéh dina Agario sigana mah didamel nganggo konverter téks fantasi sami sareng anu kieu), pikeun ngahasilkeun instagram, Facebook, Tumblr atanapi Twitter post, pikeun nembongkeun n00bs dina uap, atanapi nembé ngirim pesen ka réréncangan anjeun.

Hijinaeun aya upami tujuan témpél anjeun ngagaduhan font anu henteu ngadukung sababaraha karakter Unicode. Contona, sababaraha situs wéb moal tiasa nganggo font Unicode atanapi, upami éta, font henteu ngagaduhan sadaya karakter anu diperyogikeun. Dina kasus éta, anjeun tiasa ningali "kotak" umum dimana didamel nalika panyungsi nyoba nyiptakeun hurup anu elegan. Ieu henteu hartosna yén aya kasalahan dina penerjemah ieu, éta hartosna yén sumber wéb henteu ngadukung karakter éta.

A topik anu teu jelas, tapi anjeun ogé tiasa resep dina emojis Facebook, anu mangrupikeun daptar milarian anu épisiasi pikeun sadaya emojis anu anjeun tiasa nganggo dina tulisan Facebook sareng ngobrol. Sareng saleresna, kuring damel "Panarjamah Emoji" anu anjeun resep.

Upami aya nanaon anu kuring lakukeun pikeun ningkatkeun generator lamunan online ieu, wartosan kuring dina kotak saran! Hatur nuhun

Nangtung sareng Artos Letter anu Geulis tiasa Seueur sareng Asli

Hai! Ieu mangrupikeun generator pikeun sumber téks tina "cool" macem. Kuring sadar yén jalma-jalma narékahan milari penjana salaku hurup lamunan, tapi réngsé dina tempat-tempat di cai mancurur nyata tibatan nyalin sareng témpél generator generator sapertos kieu. Ku sabab éta, ieu dasarna nyaéta duplikat di luhur, tapi kuring nyangka bakal nyusun sababaraha sumber téks anu langkung "hébat", sapertos basa Inggris kuno, sareng kuring ngahususkeun saeutik.

Upami anjeun nuju mikirkeun kumaha fon téks anu saé hasil sareng Pretty Letter Converter sapertos anu sapertos anu anjeun tingali di luhur, éta lumayan saderhana (tapi meureun éta henteu nyangka). Dasarna, téks anu dibangkitkeun sanés hurup, mangrupikeun sakumpulan simbol anu aya dina standar Unicode. Anjeun maca simbol anu aya dina standar Unicode dina waktos ieu; Aksara abjad mangrupikeun bagian éta, sapertos simbol normal dina keyboard anjeun:! @ # $% ^ & * () Dll.

Janten, bédana nyaéta "sumber" rad ieu kajantenan, kantun henteu muncul dina keyboard, teu aya rohangan anu cukup. Standar Unicode gaduh langkung ti simbol 100,000 anu ditetepkeun dina hal ieu. Aranjeunna seueur simbol. Sareng diantara simbol-simbol kasebut aya seueur alfabét anu béda-béda, sababaraha tarjamah ieu tiasa ngahasilkeun.

Ku jalan kitu, kanyataan yén aranjeunna henteu sumber leres hartosna anjeun tiasa nyalin éta dina tempat sapertos Instagram, Facebook, Twitter, tumblr, jsb. Upami aranjeunna ngan sumber, kuring henteu tiasa nyalin sareng nempelkeun téks na. Téks anu jelas nembé nembé muncul nalika anjeun ditampalkeun éta.

Upami aya "sumber" anu hébat dina kode Unicode anu anjeun terang, sareng anu ayeuna henteu kalebet dina konverter ieu, cik atuh! Gampang pisan pikeun nambihan alfabét énggal, janten ngan ukur nyalin aksara sareng témpelkeun.

Ngahasilkeun téks leutik atanapi ukuran anu béda

Unicode mangrupikeun spésifikasi karakter téks internasional anu parantos dianut ku seuseueurna industri komputer global. Unicode netepkeun langkung ti simbol 120,000, tapi ayeuna panyungsi sareng fon ngan ukur nyokong subset ieu (sanaos kasaluyuan selalu tumbuh).

Perlu dicatet yén téks leutik anu anjeun ningali di luhur No Éta sumber. Sagalana aya dina font anu sami, tapi susunan karakter anu beda-beda dianggo. Unicode netepkeun seueur alfabet anu anéh anu tiasa disalin sareng ditampal dina Facebook / Tumblr / Twitter / jsb. Publications sareng profil. Ieu alfabét téks saeutik ngan ukur sababaraha sét simbol abjad anu aya dina Unicode.

Sakumaha anjeun parantos weruh, sababaraha hurup henteu dirobih leres. Ieu mangrupikeun alfabét kanggo langganan sareng superskrip saleresna henteu aya salaku hurup anu ditangtoskeun dina Unicode. Aranjeunna mangrupikeun jenis "pseudo-abjad" dina artos yén karakter dirakit tina sababaraha blok Unicode. Abjad huruf modal (hurup ageung Leutik) lumayan seueur anu ngalengkepan abjad Unicode, janten aya karakter huruf ageung leutik pikeun tiap karakter biasa dina alfabet (sanaos karakter "f" rada aneh).

Nalika ngawangun generator teks leutik ieu, kuring ngan ukur tiasa dianggo sareng simbol téks anu disayogikeun ku Unicode, sahingga dugi Unicode leres-leres nyertakeun set lengkap langganan alit sareng simbol téks superskrip, kuring henteu tiasa ngarengsekeun masalah ieu. Upami anjeun mendakan simbol anu katingali ku salah sahiji karakter anu teu dirobih, hayu atuh terang kuring bakal nempatkeun éta kana peng generator ku kituna sadayana tiasa nyandak kauntungan tina éta. Kami henteu jauh tina gaduh set lengkep sareng sanggup leres ngarobah téks kana énggal miniatur na! : RE

Surat Leutik Parobih Téks Leutik Kecil

Alfabét lengkep pikeun unggal tilu sét téks mini Unicode kapanggih di handap:

ᴀʙᴄᴅᴇғɢʜɪᴊᴋʟᴍɴᴏᴘǫʀsᴛᴜᴠᴡxʏᴢ

ᵃᵇᶜᵈᵉᶠᵍʰᶦʲᵏˡᵐⁿᵒᵖᑫʳˢᵗᵘᵛʷˣʸᶻ

ₐbcdₑfgₕᵢⱼₖₗₘₙₒₚqᵣₛₜᵤᵥwₓyz

Sakumaha anjeun tingali, alfabét langganan rada jarang dina waktu ieu! Sakali deui, ieu kusabab ieu sanés "font téks leutik", aranjeunna ngan ukur simbol Unicode.

Di Facebook, Twitter, Tumblr, YouTube, jsb.

Sadaya jaringan sosial utama tetep cocog sareng seuseueurna karakter khusus Unicode. Aya sababaraha pengecualian anu dianggona ku karakter khusus anu henteu diidinan. Contona, search engine Google henteu ningalikeun téks zalgo atanapi téks bunderan dina judul halaman. Tapi upami anjeun nyobian nempatkeun téks alit dina tulisan Tumblr atanapi update status sareng Facebook, maka anjeun henteu kedah ngagaduhan masalah. Teks mini ieu alus teuing pikeun ngajantenkeun koméntar anjeun béda (sareng janten nangtung) ti sésana.

(Catatan: jalma kadang nyebut ieu tulisan téks leutik "uhhh téks leutik" atanapi "kuring tiasa nampi téks uhhh" atanapi "font uu".)

Upami panyipta téks sakedik ieu kapaké kanggo anjeun, abdi ngarepkeun anjeun ngabagikeunana ka babaturan sareng pengikut anjeun supaya kuring ogé tiasa ngabantosan aranjeunna. Upami aya naon waé anu kuring tiasa lakukeun atanapi alit téks alit anu sanés anu kuring terang kedah dilebetkeun kana konter téks leutik sapertos kieu, punten pasihan terang kuring! Anjeun tiasa ngirim kuring koméntar nganggo kotak saran atanapi tinggalkeun komentar (atanapi duanana!).

Éndah Parangkat Parobih Generator

Ieu mangrupikeun generator anu tiasa ngabantosan anjeun. Éta ngamungkinkeun anjeun ngarobih téks normal kana téks aslina anu anjeun teras tiasa nyalin sareng témpél. Mesin konverter ngajalankeun tukangeun penerjemah ieu sareng ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun hasil ahir sumberna pikeun némpelkeun di mana waé.

Parios generator ieu Geulis Letter Parobih kanggo langkung seueur ngaran!

Saperti anu diharepkeun, anjeun tiasa nempatkeun nami anjeun (atanapi kecap naon waé) dina kotak kahiji sareng generator ieu bakal ngahurungkeun ideu nami Instagram.

Ku naon ieu kusabab sigana yén Internét kurang mangrupikeun panyipta ngaran Instagram anu sederhana. Aya sababaraha bahan generator anu kapaké di luar éta, tapi aranjeunna kalolobaan tulisan blog anu daptar seueur nami nama anu dahsyat anu aya dina panulis. Kuring henteu terang naha panginten daptar statis bakal kapake, sareng sanaos namina, aranjeunna sadayana badé dicandak sakedap. Janten, leres, generator ieu tiasa nyiptakeun jutaan nami pangguna anu béda, janten sigana anjeun henteu kantos ningali sami dua kali.

Kuring panginten henteu sadayana hoyong ngaran asli dina nami pangguna, sahingga kotak kahiji meureun mangrupikeun kecap anu anjeun resep. Kurang leuwih hiji kalima tina nami nama anu tiasa dianggo bakal nganggo kecap unggulanana. Kuring mikir nambihan pilihan anu ngamungkinkeun anjeun ngahasilkeun langkung seueur ide ngagunakeun kecap cikal, tibatan masihan anjeun sacara lengkep sacara acak. Upami anjeun hoyong pilihan sapertos kieu, hayu atuh terang dina bagian koméntar 🙂

Ieu mangrupikeun jinis munggaran ngeunaan "generator ngaran" anu ku kuring tos nyiptakeun, ku kituna kuring terangkeun lamun éta mangpaat atanapi henteu, sareng kumaha kuring ningkatkeun éta. Nalika kuring nyoba mendakan ideu ngaran, kuring condong maca kombinasi kecap acak pikeun nampi inspirasi, janten nalika nyiptakeun generator nama Instagram kuring sadar yén kuring bakal modél ku cara anu kuring resep. Ngaran ideu, tapi ieu moal cocog pikeun sadayana. Janten enya, hayu atuh terang kumaha jalanna.

Ngarobih téks anjeun dina cara anu luar biasa sareng Éntri Letter Éndah

Naskah lucu pikeun anjeun nyalin sareng nempelkeun! Generator ieu tiasa mangpaat pikeun anu hoyong simbol khusus pikeun profil Instagram sareng Facebook. Cukup nulis simbul anjeun dina kotak di beulah kénca sareng aksara lamunan bakal dibangkitkeun dina kotak kaluaran.

Hurup lamunan ieu mangrupikeun simbol anu aya dina standar Unicode, tapi anjeun moal tiasa ngan ukur nganggo keyboard anjeun. Éta di mana kuring mudahan ieu mangpaat.

Alphabets lengkep sareng nomer tina unggal "fon" simbol fantasi saméméhna langkung ageung pikeun disalin di dieu, tapi kuring bakal nempelkeun pasangan di dieu pikeun nunjukkeun ka aranjeunna:

Ieu hurup pikeun hurup ganda-tikét: 𝕒𝕓𝕔𝕕𝕖𝕗𝕘𝕙𝕚𝕛𝕜𝕝𝕞𝕟𝕠𝕡𝕢𝕣𝕤𝕥𝕦𝕧𝕨𝕩𝕪𝕫𝔸𝔹 ℂ𝔻𝔼𝔽𝔾ℍ𝕀𝕁𝕂𝕃𝕄ℕ𝕆ℙℚℝ𝕊𝕋𝕌𝕍𝕎𝕏𝕐ℤ 𝟘𝟙𝟚𝟛𝟜𝟝𝟞𝟟𝟠𝟡𝟘

Ieu hurup pikeun hurup "Old English": 𝖆𝖇𝖈𝖉𝖊𝖋𝖌𝖍𝖎𝖏𝖐𝖑𝖒𝖓𝖔𝖕𝖖𝖗𝖘𝖙𝖚𝖛𝖜𝖝𝖞𝖟

Ieu hurup pikeun hurup skrip kursor: 𝒶𝒷𝒸𝒹𝑒𝒻𝑔𝒽𝒾𝒿𝓀𝓁𝓂𝓃𝑜𝓅𝓆𝓇𝓈𝓉𝓊𝓋𝓌𝓍𝓎𝓏 𝒜𝐵𝒞𝒟𝐸𝐹𝒢𝐻𝐼𝒥𝒦𝐿𝑀𝒩𝒪𝒫𝒬𝑅𝒮𝒯𝒰𝒱𝒲𝒳𝒴𝒵 𝟢𝟣𝟤𝟥𝟦𝟧𝟨𝟩𝟪𝟫

Sareng alfabét surat blok: 🅰🅱🅲🅳🅴🅵🅶🅷🅸🅹🅺🅻🅼🅽🅾🅿🆀🆁🆂🆃🆄🆅🆆🆇🆈🆉

Tangtosna, sadaya hurup saméméhna tiasa disalin sareng ditampal di tempat anu anjeun pikahoyong. Catetan yén éta mangrupikeun font anu henteu ditampilkeun ka anjeun (upami anjeun ukur ningali kotak alun-alun atanapi tanda tanya), teras kusabab panyungsi anjeun henteu acan ngadukung sadaya sumber ieu. Dukungan pikeun sadaya hurup Unicode ieu unggal dintenna, sahingga dina sababaraha bulan aranjeunna tiasa katingali. Nanging, upami anjeun nganggo browser anu lami, anjeun kedah ningkatkeun ka Firefox atanapi anu sami.

Cusivas pikeun Parobihan Surat Éndah

Ieu mangrupikeun alat online anu sederhana anu ngarobih téks biasa kana simbol hurup pratty kanggo Pretty Letter Converter. Konversi éta dilakukeun sacara real waktos sareng panyungsi anjeun nganggo JavaScript. Kuring ogé ngadamel tarjamah anu sanés ngarobih téks anjeun kana sagala jinis gaya lamunan: "generator téks fantasi". Sareng sanés anu ngahasilkeun téks déskriptif.

Anjeun bakal ngahapunten kusabab mikir yén penerjemah ieu ngarobah teks kana sumber anu béda, sanes sanés anu kajantenan di dieu. Janten kumaha tiasa dianggo? Unicode

Simbol Unicode

Panarjamah ieu mangrupikeun ngahasilkeun simbol ipat / skrip Unicode anu mirip hurup alfabét Latin (a, b, c, ...). Unicode mangrupikeun standar internasional pikeun simbol dina industri anu aya hubunganana komputer. Ieu ngagantikeun "ASCII" sareng leres-leres ngandung sadayana simbol ASCII dina spésifikasina. Aya dasarna puluhan rébu simbol anu béda anu ditetepkeun ku Unicode dibandingkeun karakter 256 anu ditetepkeun ku set ASCII. Salian ieu, Unicode ngamungkinkeun urang pikeun nambihan tanda diacritical anu nganyenyerikeun karakter kami sareng ngantepkeun urang ngahasilkeun hal-hal anéh siga kieu:

halo

Ku jalan kitu, téks sateuacana disebut "téks Zalgo", sareng kuring ogé ngajantenkeun juru zalgo anu tiasa anjeun pake pikeun ngahasilkeun jinis téks.

Janten, leres, standar Unicode ngajantenkeun, sareng ngamungkinkeun urang gaduh sagala jinis senang sareng téks.

Contro C + Kontro V

Sateuacanna kuring nyarios yén penerjemah ieu sanés saderhana ngahasilkeun téks anu sami sareng font anu béda, saleresna bakal ngahasilkeun simbol téks anu béda tina spésifikasi Unicode. Ieu mangrupikeun kauntungan anu luar biasa anu urang tiasa nyalin sareng nempelkeun simbol dimana waé urang hoyong (kuring henteu tiasa ngalakukeun ieu upami éta ngan ukur sumber). Anjeun panginten tiasa mendakan ieu generator saatos ningali yén profil dina jaringan sosial atanapi publikasi ti batur anu ngandung téks anu disématis atanapi didasarkeun. Ati yakin yén anjeun teu mendakan ciri anu henteu biasa, anjeun ngan saukur kakurangan kakawasaan Unicode!

Simbol-simbol aksara kursin alus teuing pikeun ngajantenkeun pesen anjeun dina jaringan sosial jelas. Ngan tingali bédana antara:

> Tingali di postingan kuring!

y:

> 𝓛𝓸𝓸𝓴 𝓪𝓽 𝓶𝔂 𝓹𝓸𝓼𝓽!

Kusabab situs jaringan sosial umumna henteu ngijinkeun sumber, éta masihan panggunaan kejutan nalika aranjeunna ningali hal-hal anu anyar. Janten, upami anjeun hoyong némpelkeun téks dina miring dina blog Tumblr anjeun, status Facebook, profil Twitter atanapi Tweet, déskripsi Instagram atanapi dimana waé, penerjemah ieu kedahna gunana.

Tokoh pikeun Artos Letter anu Geulis

Éta ngahasilkeun téks dina basa Latin anu anjeun tiasa nyalin sareng témpél dina publikasi sareng status Facebook, Twitter, Instagram sareng jaringan sosial anu sanés.

Héran kumaha ieu tiasa dianggo? Ieu cukup gampang pikeun nyandak Italic for Beautiful Letter Converter aya seueur karakter anu aya, tapi henteu kalebet dina keyboard anjeun. Kanyataanna, aya langkung ti 100,000 di antarana! Emojis mangrupikeun conto karakter anu henteu dina keyboard standar. Janten, karakter démal ieu ngan ukur karakter dina standar Unicode anu henteu katingali umum sapertos karakter abjad "normal" (sapertos anu ayeuna anjeun baca). Kusabab kitu anjeun tiasa nyalin sareng témpelkeun téks ieu dina miring dina biografi Instagram anjeun, tulisan Facebook, jsb.

Leres Geulis Letter Converter, aya sababaraha alphabets "pseudo-alfabét" anu tos aya dina standar Unicode, sareng anjeun bakal aya bewara yén kuring parantos ngalebetkeun sababaraha anu sanés, sapertos "Kursip" sareng "Aksara" alfabét. Sadaya ieu parantos ditambah dina dinten-dinten Unicode, utamina pikeun nyumponan tujuan sababaraha perusahaan / industri ageung anu bakal diudag pikeun nganggo standar Unicode. Salaku conto, kimiawan sareng widang anu aya hubunganana sareng matematika condong nganggo karakter miring pikeun nyirian hal-hal anu khusus, ku kituna aranjeunna butuh karakter anu nyuratan anu aranjeunna tiasa dianggo dina kaayaan anu teu tiasa nerapkeun gaya pasca kanyataan. Éta sering langkung gampang dianggo nyalira aksara di miring tinimbang karakter normal anu nganggo logika anu diwangun pikeun nanganan gaya karakter na (éditor téks khusus, jsb). Ieu kumaha carana kami nampi "sumber" dina miring (sanaos henteu sumber).

Kuring parantos ngalebetkeun seueur "fon" téks mewah sanés ka miring sareng miring. Abdi ngarepkeun anjeun milarian pikaresepeun / mangpaat!

Bolt Geulis Parobih Parobihan

Ieu mangrupikeun generator téks online anu sederhana. Téks kandel anu dibentuk saleresna mangrupikeun sakumpulan simbol tina simbol Unicode. Seueur simbol ieu cocog sareng panyungsi modéren, ku kituna anjeun kedah tiasa nyalin sareng nempelkeun téks anu diformat dina Facebook (contona, pikeun ngaran pamaké anjeun), Twitter, Instagram, tumblr sareng publikasi sanésna sareng média média sosial .

Anjeun panginten mimiti mikir yén konter ieu dibangkitkeun a sumber di Bold, tapi ieu teu masalahna. Hurup teu tiasa disalin atanapi ditampal, sedengkeun karakter khusus anu diciptakeun ku penerjemah ieu tiasa disalin dina nami pangguna atanapi julukan anjeun atanapi dina tulisan blog atanapi dimana waé anu langkung jelas pikeun ngajantenkeun batur.

Alfabet anu kandel

Huruf Unicode sareng alfabet kandel nyaéta:

𝐚𝐛𝐜𝐝𝐞𝐟𝐠𝐡𝐢𝐣𝐤𝐥𝐦𝐧𝐨𝐩𝐪𝐫𝐬𝐭𝐮𝐯𝐰𝐱𝐲𝐳

𝐀𝐁𝐂𝐃𝐄𝐅𝐆𝐇𝐈𝐉𝐊𝐋𝐌𝐍𝐎𝐏𝐐𝐑𝐒𝐓𝐔𝐕𝐖𝐗𝐘𝐙

Sareng nomerna nyaéta:

𝟎𝟏𝟐𝟑𝟒𝟓𝟔𝟕𝟖𝟗

Tetep émut yén, pikeun sabagian, henteu aya béwangi anu sahiji simbol anu sanés dina keyboard anjeun. Aya sababaraha jinis pikaresepeun anu anjeun tiasa gaduh sareng unicode anu henteu wani. Salaku conto, kuring ngadamel generator teks miring, produsén téks anu ngabédakeun, produsén téks anu elegan, generator téks lucu sareng seueur anu sanésna.

Maénkeunana anu ngarobih téks ieu, tingali anu anjeun tiasa nyiptakeun sareng ulah hilap ngabagikeun ciptaan éta dina bagian koméntar! Abdi resep ningali naon anu anjeun tungtungna nganggo for

Format Eunteung téks

Panarjamah ieu dianggo ku cara ngabalikkeun arah karakterna teras nyobian masing-masing mendakan karakter Unicode anu mangrupikeun versi anu dikaluarkeun tina unggal karakter anu ditulis. Hanjakalna, teu aya karakter anu gaduh duplikat pikeun tiap hurup sareng nomer, tapi aya sababaraha anu sami pisan anu dipaké pikeun ngeusian jurang.

Upami anjeun mendakan karakter Unicode anu paling cocog ngagambarkeun serat atanapi nomer, maka pasang kana kotak saran! Hatur nuhun 🙂

Upami anjeun henteu badé hurupna tipting, tapi anjeun ngan ukur hoyong téks ngarobih alamatna, maka aya penerjemah anu sanésna ogé "Text Inverter" anu tiasa ngabantosan anjeun.

Tulisan eunteung Leonardo da Vinci

Tulisan Leonardo da Vinci dicerminkeun dina seueur buku tulisna salaku bentuk cahya kriptografi anu nyegah jalma-jalma tina maca ideu nalika leumpang, atanapi ngan sakedap gancang.

Bisi séjén anu ngagunakeun teks anu pikaresepeun pikeun alamat tibalik nyaéta dina sababaraha mobil darurat sapertos ambulan:

Hal ieu dilakukeun sahingga nalika téksna disawang kana kaca spion, éta muncul

Generator Generator pikeun Parobihan Surat Éndah

Ieu mangrupikeun generator online anu ngarobih hurup téks anu normal kana Downcase Pretty Letters Converter anu anjeun tiasa nyalin sareng nempelkeun dina Facebook, Twitter, Instagram, sareng postingan média sosial sanés sareng pembaruan status. Intina ngamungkinkeun anjeun pikeun nyieun téks anu langkung alit. Téks éta sigana leutik sabab tilu huruf Unicode khusus dianggo. Éta sababna anjeun tiasa nyalin sareng témpél! Anjeun moal tiasa ngalakukeun éta upami éta fuente leutik

Tilu alfabét anu diciptakeun dina produsén téks mini ieu sanés alfab "resmi" di Unicode, janten sababaraha karakter anu leungit sareng sababaraha sigana anéh. Abjad ageung nyaéta alfabet anu paling lengkep "lengkep" alit-alit anu aya. Ieu meureun alesan kunaon hurup modal leutik ditingali dina Tumblr, dina Twitter, di Facebook sareng di bagian sanés Internét. Surat ukur anu rada anéh nyaéta karakter "f". anu janten "ғ".

Abjad kadua mangrupikeun sapasang tulisan anu leutik. Ieu sering dianggo dina annotasi matematika, sahingga Unicode panginten janten simbol téks resmi pikeun karakter obrolan ieu. Hanjakalna, henteu aya hurup superskrip kanggo "q" sareng "i", sahingga perkiraan penggantian kedah dianggo. Sanaos kitu, abjad superskrip Unicode panginten aksara anu pangsaéna sareng pangleutikna hurup anu aya, ku kituna mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajantenkeun téks anjeun dina tulisan média sosial anjeun.

Abjad katilu mangrupikeun abjad tina langganan, sareng sakumaha anjeun kedah terang, sababaraha hurup anu leungit anu henteu aya diganti anu lumayan. Panginten dina waktos ka hareup, Unicode bakal ngalebetkeun hurup langganan anu sésana dina spésifikasina, tapi dugi ka waktos éta, generasi hiji set. completo tina serat langganan Unicode teu béja.

Leres janten, upami anjeun milarian generator surat alit, teras mugia salah sahiji alphabets alit ieu bakal tiasa dianggo pikeun anjeun.

Anjeun tiasa mendakan rébuan format font / hurup tambahan. Lamun anjeun sono waé, naroskeun kami.

Font lucu pikeun Instagram

Hai! Generator ieu ngan ukur nyampur kebat kecap lucu sareng kecap anu dipikahoyong. Sababaraha nami nama teu ngandung kecap unggulan sabab kuring nyangka jalma-jalma resep kana sababaraha nami nama anu lengkep sacara acak pikeun diilhami.

Hapunten upami anjeun tiasa mikir sababaraha hal anu jarang pisan, mung kumargi lengkep sacara acak! Tong nyalahkeun kuring, hapunten sacara acak (rumasa bébas bagikeun koméntar di handap ieu: P).

Anjeun ogé hoyong ningali generator font instagram ieu anu ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun sababaraha fon instagram lucu pikeun biografi anjeun. Ogé, rumasa gratis pikeun ngabagi nami Instagram énggal anjeun sareng tautan ka profil anjeun dina koméntar supados jalma sanés tiasa nganjang sareng ngiringan.

Cara anu kuring lakukeun ieu ngan ukur mendakan sababaraha Pretty Letter Converter online dumasar kana téma "lucu" sareng ngagabungkeun sadayana. Teras anjeunna nampi dua kecap acak sareng ngagabungkeun aranjeunna pikeun ngahasilkeun nami Instagram lucu (mugia).

Kuring ngalakukeun ieu saatos ngalaksanakeun Instagram Name Generator sabab kuring resep ngaraosan éta (éta mangrupikeun generator pangheulana anu dilakukeun ku kuring). Kuring resep ningali ideu anu béda anu lumangsung pikeun kuring, ku kituna kuring nyobian ngadamel versi "prettier". Kuring pasti ngarepkeun boh ningkatkeun dumasar kana koméntar dina koméntar, jadi punten pasihan kuring upami anjeun ngagaduhan ideu.

Surat Parobih Khusus

Hai! Kaca ieu ngamungkinkeun anjeun ngahasilkeun simbul téks anu khusus sareng sagala jinis karakter téks anu canggih kalayan ngan saukur ngetik téks normal anjeun dina kotak kahiji, sareng sadaya fon téks khusus bakal ditingalikeun dina kotak kadua.

Bisa nyalin sareng témpél Geulis Letter Parobih dina biografi Instagram na sareng tempat séjén anu ngadukung karakter Unicode. Abdi perhatoskeun seueur jalma nganggo karakter ieu pikeun nyiptakeun nami anu elegan pikeun akun Twitter na sareng sababaraha jaringan sosial anu sanés. Éta ngabantosan anjeun nangtung kaluar.

Upami anjeun nuju mikir kumaha ieu jalan, carita ieu: aya langkung ti simbol 120,000 dina standar Unicode. Abjad normal mangrupikeun karakter 26, sareng nomerna ngeusian 10 tambahan, ditambah tanda baca sareng sadaya anu, sareng sajumlah, keyboard anjeun sigana gaduh maksimal saratus simbol. Ieu mangrupikeun simbol anu paling umum anu dianggo, janten akal pikeun nempatkeun aranjeunna sadayana dina keyboard, aya rohangan kawates. Tapi aya langkung ti saratus rébu deui! Janten kumaha anjeun "ngetik" simbol ieu sanés upami henteu dina keyboard anjeun? Nya, anjeun henteu tiasa, tapi anjeun tiasa aya dina situs web sapertos kieu!

Janten, diantara jalma karakter 100k, aya seueur anu aranjeunna sigana pikeun urang karakter alfanumeris normal dina keyboard anjeun. Kanyataanna, sababaraha karakter ieu ngan ukur versi anu wani, miring atanapi miring tina hurup Latin, atanapi versi sanésna, dirarancang ku sababaraha cara. Seueur surat-surat husus ieu diwanohkeun pikeun ngabantosan panaliti matematik langkung-jelas terang kana objék matematika abstrak anu béda dina persamaanna.

Janten ayeuna anjeun terang saeutik ngeunaan kumaha téks khusus ieu sumping. Naha urang tiasa waé nyebat hurup khusus ieu "fon khusus"? Nya, sacara teknis, henteu. Fot nyaéta hal anu dirancang pikeun ngarobih penampilan visual unggal karakter Unicode. Upami, upami anjeun nyalin sareng nempelkeun karakter, font teu katingalina dina perjalanan. Berkas file khusus kanggo halaman wéb tinangtu, sedengkeun karakter / glyphs / simbol dirina tiasa disalin sareng ditampal. entre Wéb

Sababaraha simbol téks canggih ieu tiasa henteu tiasa jalan leres dina situs wéb anu sanés, sareng éta kusabab aranjeunna nganggo font anu henteu ngadukung sadaya karakter Unicode. Upami simbol téks na henteu tiasa dianggo dina situs wéb ieu, éta hartosna yén panyungsi anjeun henteu acan ngadukung rentang Unicode anu dipikabutuh pikeun jalanna. Coba péngkolan panyungsi anjeun ka Firefox sareng anjeun kedah ningali sadaya simbol téks khusus dina hal éta.

Naon anu énkripsi?

Enkripsi mangrupikeun runtuyan operasi anu ngarobih hiji hal anu tiasa kahartos kana hal anu hésé pisan kahartos. Énkripsi mangrupikeun "encrypt" pesen supados teu kahartos upami ngahontal leungeun anu lepat. Énkripsi ogé dianggo pikeun "ngadekrip" pesen ku éta supaya tiasa dibaca deui. Aya seueur ciphers anu misuwur, sapertos enkripsi pager karéta, 11B-X-1371 sareng ciphers Beale. Di handap ieu mangrupikeun bagian tina cipher runic anu kasohor dina batu Kensington.

Ngabalikkeun Generator Téks

Ieu mangrupikeun tarjamah anu gampang anu ku kuring ngan ukur ngarobih kecap anjeun atanapi frasa. Émut yén anjeun tiasa milarian penerjemah anu ngagambarkeun téks anjeun (oƨ ɘʞil). Upami kitu, klik kana tautan éta.

Cara manéhna ngalakukeun éta cukup basajan. Kusabab anjeun ningali ieu online dina panyungsi anjeun, JavaScript dianggo sapertos kieu:

> "Teks conto kuring" .split (""). ngabalikkeun (). ngiringan ("");

Hurup senar mimiti dibagi kana komponén matriks individu, teras metode "String.reverse ()" dianggo, maka unsur cadangan dipasang dina senar, anu ngahasilkeun karakter anu sami, tapi dina arti Tibalik atanapi tibalik.

Anjeun ogé tiasa milarian penerjemah pikeun ngabalikeun teks anjeun ka luhur.

Sabalikna Parantos Parobih Surat Ngarobih Éndah

Nulis Surat Artos lumayan tibalik mangrupikeun cara anu saé pikeun nambihan lapisan crypto anu enteng dina hal-hal anu anjeun tulis; ngabalikkeun tatanan kecap sareng karakter, teras pikasieuneun éta, sareng teu aya anu tiasa ngartos! Anjeun ogé tiasa ngadamel aturan sanésna sapertos ngalangkungan vokal anu terakhir atanapi anu ngajantenkeun deui hésé.

Sababaraha conto gancang tina naon anu penerjemah ieu ngahasilkeun:

  • konéng = wol
  • anjing = dewa
  • domba = réhé
  • taman = krap
  • balap mobil = balap mobil
  • supercallifragilisticexpiallidocious = suoicodillaipxecitsiligarfillacrepus

Parobihan Konversi Superkrip Surat Sulis anu Saé

Tarjamah ieu ngahasilkeun superskrip () anu anjeun tiasa nyalin sareng témpél. Sabenerna, éta ngarobah téks anjeun janten subset tina standar Unicode. Ieu naha anjeun tiasa nyalin sareng témpélna di mana waé (sapertos facebook, tumblr, twitter, reddit, instagram, jsb). Ieu kapaké ogé pikeun ngahasilkeun éksponén, contona, upami anjeun nyobian ngirim persamaan di tempat di LaTeX sareng format sanés henteu didukung.

Spésifikasi Unicode ngandung karakter superskrip kanggo sadaya angka sareng hurup kecuali "i" sareng "q". Janten dina konverter ieu kuring kedah mendakan karakter anu pangdeukeutna anu katingali sapertos versi superskrip ieu.

Catet yén upami anjeun nyebarkeun reddit, anjeun tiasa leres damel eksponén / superskrip ku ngetik "x ^ 2" anu bakal ngahasilkeun x². Sareng upami anjeun ngagaduhan aksés ka HTML, anjeun tiasa nganggo tag sup .

Kuring ogé nyieun penjana langganan upami anjeun milarian hiji.

Emoji Éndah Parangkat Ngarobih Surat

Ieu teh penerjemah emoji . Ngarobih téks kana téks anu pinuh ku emojis anu rada relevan. Ieu mangrupikeun padamelan anu diteruskeun, janten sabar bari kuring ningkatkeun éta. Luhureun sadaya, kuring kedah nyaring tarjamahan anu teu akurat sareng sistem sareng nambihan kecap konci sareng sinonim.

Pencét SHIFT Saatos nyerat / pasting pikeun narjamahkeun sareng ngahitung konvérsi emoji deui.

Unicode Emojis

Aya seueur tipeu béda tina emoji, atanapi éksprési. Emoji asli diwangun ku karakter ASCII sapertos: (( _ ) sareng (") (; ..;) (") jeung (^. ^). Emojis ieu masih aya dinten ayeuna berkat konfigurasi ageung mungkinna, anu ngamungkinkeun jalma pikeun nganyatakeun ampir sagala anu dipikahayang. Jinis emoji ieu katelah "kaomoji" atanapi saderhana "ASCII emoticons."

ASCII ngan ngahartikeun sajumlah karakter anu berhubungan sareng standar Unicode. Unicode ngandung sadaya karakter ASCII na mil langkung. Simbol "🎲" sareng "🐌" mangrupikeun conto karakter Unicode anu tiasa dianggo salaku emoji pikeun penerjemah emoji sapertos kieu.

Salin sareng témpél

Kaseueuran panyungsi sareng telepon ayeuna ngadukung vérsi Unicode anu énggal, janten anjeun kedah tiasa nyalin sareng nempelkeun simbol emoji di mana waé anu anjeun pikahoyong (profil Facebook, komentar YouTube, reddit, status Twitter atanapi profil, jsb. ). Upami ningali karakter bingkai sapertos kieu: "◽️" atanapi karakter anu anéh anu sanés janten emoji anu dirobih, maka panyungsi anjeun henteu ngadukung yén karakter Unicode.

Upami, nalika ditingalkeun emoji dina situs wéb sanés, éta muncul salaku karakter anu anéh, éta hartosna yén situs wéb nganggo font anu henteu ngagaduhan karakter Unicode.

Milarian Emoji

Anjeun ogé tiasa ngagunakeun penerjemah emoji ieu pikeun milari éposi anu béda anu ngagambarkeun kecap anjeun. Cukup nulis kecap anjeun dina kotak sapertos biasa, sareng upami aya emoji, éta bakal muncul dina kotak anu sanés. Kusabab aya sababaraha emojis anu ngawakilan kecap éta, anjeun tiasa mencét "Shift" atanapi konci sanésna bari kursor aya dina kotak sareng bakal ngarobih emoji acak énggal ku hartosna.

Ngahasilkeun Emojis

Upami aya anu panasaran, cara kuring ngajantenkeun ieu mangrupikeun daptar sadaya karakter Unicode anu sapertos emoji. Abdi henteu tiasa émut ti mana kuring kéngingkeun éta, tapi kuring lumayan yakin éta tina website resmi Unicode. Untungna, daptar ieu dipropésikeun sareng kecap konci. Daptar nyaéta enorme , janten moal aya kasempetan kuring pikeun nyalira.

Janten kuring ngagores kana emojis sareng kecap konci na nempatkeun aranjeunna dina peta peta konci-konci JavaScript tempat konci mangrupikeun kata kunci sareng nilai mangrupikeun daptar emojis anu ngagambarkeun éta. Ti dinya, éta basajan salaku scanning teks nalika anjeun ngetik sareng milarian kecap anu cocog sareng naon waé konci. Nalika aya anu dipendakan, kuring ngagentos kecap kalayan acak emoji tina matrik anu saluyu. Ieu kumaha jalan konvérsi.

Kuring kedah nganggo JavaScript tinimbang daptar kecap anu disayogikeun ku LingoJam kusabab alesan palayanan.

Emojipasta

Saleresna, konter emoji ieu pangsaéna bakal didadarkeun salaku penerjemah emojipasta. Ngarobih téks janten téks anu dieusi emoji ku cara acak, langkung seueur atanapi langkung di luhur. Upami anjeun hoyong terang naon emojipasta, anjeun tiasa cek emojipasta subreddit, tapi ati-ati, éta tiasa jelas tur rada anéh sacara umum.

Upami anjeun resep penjana emoji ieu, maka anjeun ogé resep anu ngahasilkeun generator téks fantasi ieu anu ku kuring damel. Anggo unicode sareng emoticons pikeun nyiptakeun kalimat anu énggal sareng saé anu tiasa ditiron sareng témpél.

Apdet: Kuring ngan ukur ngarobah éta meh teu ngagentos kecap tapi nambihan emojis sakitar éta. Reddit diskusi di dieu. SAHA UPDATE: Kuring atos nambahan tambihan sareng konjugasi kecap pagawéan (amprok, lalumpatan, ngajalankeun, jsb). Teras: sinonim. Upami anjeun ngagaduhan saran, tinggalkeun dina koméntar! 💝

Lambang Generator

Téks tina simbul Éta ngan ukur téks anu dilakukeun tina simbol: ᶤsş ᶤs sY 爪 𝐁𝕆l𝔰 тє𝓧𝐭 😈 PM.

Catet yén upami anjeun teu tiasa ningal salah sahiji simbol di luhur, atanapi éta muncul salaku kotak, tanda tanya, atanapi karakter "standar" anu sanés, éta kusabab alat atanapi browser anjeun henteu ngadukung sadaya karakter Unicode. Tong hariwang pikir! Jaringan sélulér ngalaksanakeun sababaraha karakter anu langkung unggal bulan, ku kituna henteu kedah lami kanggo alat anjeun pikeun ngadukung sadaya karakter browser wéb modern sapertos Firefox sareng Chrome. Upami anjeun teu nganggo Firefox, kuring nyarankeun éta, aranjeunna mangrupikeun salah sahiji panyokong pangbadagna wéb salaku platform kabuka.

Geulis Letter Converter jauh tina éta ... ieu mangrupikeun alat online anu gampang anu ngamungkinkeun anjeun ngahasilkeun téks simbul kalayan nempatkeun simbol alfabét (karakter) biasa dina kotak kahiji, sareng seueur jinis ngagambarkeun simbolis anu bakal muncul dina kotak di kénca. Pastikeun pikeun ngagulung ka handap dina kotak kaluaran pikeun ningali sagala variasi anu béda.

Téks simbol-simbolna alus teuing upami anjeun hoyong ningkatkeun biografi instagram anjeun atanapi nambihan teks anu ngahalangan kana judul anjeun, tur kuring ngarepkeun alat ieu matak gampang. Sadaya simbol mangrupikeun bagian tina standar Unicode, anu tungtungna bakal dilaksanakeun dina sadaya panyungsi modéren, sahingga ampir aya wates pikeun ngagunakeun téks ieu dina Internét. Éta gumantung pisan pikeun pangguna anu ningali biografi / judul / koméntar / status / jsb. - upami aranjeunna nganggo browser modern sareng alat, aranjeunna kedah tiasa ningali seueur simbol (utamina upami éta browser desktop). Upami anjeun ningali dina telepon anu lami, mungkin waé simbologi téks anu saé anjeun henteu ngahontal aranjeunna (éta bakal ditingali salaku sagi opat basajan, tanda tanya atanapi hal anu sami).

Aya sumber masalah sanésna sanésna (sanaos langkung jarang): sumber anu digunakeun dina website dimana simbol anu disalin sareng ditampal. Upami anjeun ngagaduhan font anu énggal, anjeun moal nunjukkeun simbol anjeun leres.

Upami nyarios sadayana ieu, anjeun kedah tiasa nyebarkeun éta dina tulisan tumblr anjeun, apdet status Facebook, Twitter Twitter, nami agario: dasarna, dimana waé anjeun tiasa ngirim téks, anjeun tiasa ngirim téks simbol Unicode.

Bisi aya anu bingung ngeunaan ieu: simbol di luhur sanés simbol ASCII. Aya seueur simbol lucu dina pesawat ASCII, tapi leutik pisan. Standar ASCII ngagaduhan sababaraha ratus simbol, sedengkeun set Unicode gaduh puluhan rébu tina simbol, sareng saleresna, sadayana set ASCII kalebet standar Unicode.

Upami anjeun nyobian nganggo simbol téks dina iPhone anjeun atanapi alat Android, anjeun henteu kedah ngagaduhan seueur teuing masalah, kecuali sababaraha simbul éta moal jalan. Janten, eling yén simbol pesen téks anjeun henteu tiasa dianggo pikeun anu ditampi, sabab tiasa gaduh alat anu langkung kolot atanapi naon waé, sareng henteu aya standar pikeun alat asli sapertos kanggo wéb.

Konverter Bonus Online

Sakumaha anjeun parantos aya anu terang, ieu penerjemah Geulis Letter Converter ngamungkinkeun anjeun ngarobih font anjeun nganggo simbol Unicode. Anjeun tiasa nganggo éta pikeun ngarobih sumber-sumber dina biografi Instagram anjeun, ngarobih sumber-sumber dina biografi Tweet atanapi Twitter anjeun: anjeun ogé tiasa ngarobih sumber dina tulisan Facebook anjeun supados ngajantenkeun langkung seueur! Éta masa depan, jalma.

Ieu mangrupikeun duplikat penerjemah Fancy Text Generator sabab jalma ngagunakeun sajuta istilah milarian anu béda pikeun nyobian milari hal anu ngabantosan aranjeunna ngahasilkeun simbol Unicode anu aneh pikeun ngagambarkeun téks na. Janten kuring ngarepkeun ieu nyertakeun jumlah anu hadé pikeun mesin pencari anu kantun penerjemah kuring anu sanés. Atoh, abdi bakal tetep dirobih aranjeunna disingkronkeun ku kituna anjeun tiasa ngagunakeun anu dipikahoyong 🙂

Sareng upami anjeun henteu terang naon Unicode, éta déwan para sesepuh internasional anu mutuskeun masa depan emojis, simbol aneh, alkrip naskah khusus sareng ampir simbol téks sanés anu henteu dina keyboard anjeun. Sarerea ngadangukeun tukang sihir ieu sabab terang naon anu pangsaéna pikeun sakabéh urang, anu kaasup Apple, Google sareng seueur perusahaan masif anu sanés. Kuring damel "Panarjamah Emoji" anu kuring pikir alus pisan, ku kituna anjeun kedah mariksa naha anjeun resep emojis. Janten enya, Unicode basajan, sareng sigana anu anjeun ogé ngarobah sumberna tapi bener anjeun ngarobah simbul anu aya dina standar Unicode.

Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
WhatsApp Grup
Meuli Pangiringan Instagram
Lirik Instagram

Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. inpo leuwih

Setélan cookie situs wéb ieu dikonpigurasi pikeun "ngawenangkeun cookies" sahingga masihan anjeun pangalaman browsing anu pangsaéna. Upami anjeun neraskeun nganggo situs wéb ieu tanpa ngarobih setélan cookie atanapi klik "Tampa" anjeun bakal masihan idin anjeun.

nutup