Naon anu leres-leres nalika Instagram ngabéjaan yén anjeun henteu kapendak? Pasti aya kajadian anjeun ka anjeun profil profil babaturan Instagram sareng pesen anu ngaganggu ieu muncul anjeun; Aya sababaraha alesan pangna kajadian ieu. Di dieu dina tulisan ieu urang bakal ngobrol ngeunaan alesan anu mungkin nalika Instagram ngabéjaan yén anjeun henteu kapendak.

Talatah ieu biasana muncul nalika aya jalma anu ngahalangan anjeun tina jaringan sosial. Ogé nalika Instagram ngabéjaan yén anjeun henteu kapendak Éta kusabab sakali anjeun dipeungpeuk, jaringan sosial ngaleungitkeun anjeun tina ngagunakeun hak istimewa, dina hal ieu tingali atanapi berinteraksi sareng jalma anu dipeungpeuk anjeun.

Iraha Instagram nyebatkeun anjeun pangguna henteu kapendak?: Pilarian di dieu!

Ok ayeuna nalika Instagram ngabéjaan yén anjeun henteu kapendak anjeun kedah milarian sareng pariksa naha aranjeunna parantos ngablokir anjeun atanapi kasulitan anu parantos kajantenan. Salah sahiji cara anu paling umum pikeun pariksa nyaéta nyaéta pikeun muka browser dina modeu incognito sareng ngetik dina bar teang URL URL ku cara nambahan nami profil jalma anu anjeun hoyong milarian.

Dina hal éta profilna muncul anjeun dina cara anu normal, tanpa ngalebetkeun akun Instagram anjeun, éta hartosna aranjeunna parantos diblokir anjeun. Di sisi anu sanés, upami tetep nunjukkeun anjeun pesen anu sami nalika Instagram ngabéjaan yén anjeun henteu kapendak Éta ngandung harti yén jalma éta ngahapus atanapi mareuman akunna tina jaringan sosial.

Dina kaayaan anu sanés, éta kajadian yén anjeun parantos ngahalang pangguna, sareng sanaos muka konci anu sami "pangguna teu kapendak" pesen anu masih muncul; Éta kajadian nalika profil hiji dipeungpeuk dina platform Instagram anu lami teuing. Upami ieu kasus, maka urang ngajelaskeun kumaha pikeun méréskeun éta.

Léngkah pikeun muka konci pangguna

  • Buka Instagram.
  • Milari ikon profil sareng aksés akun anjeun.
  • Teras tulis ikon setelan anu aya di pojok katuhu luhur.
  • Sakali pilihan ditingalikeun, pilih salah sahiji anu nyarios "Setélan".
  • Salajengna, pilih pilihan "Privasi sareng Kaamanan".
  • Sakali ieu réngsé, lebetkeun bagian "Akun Kunci".
  • Di dieu anjeun bakal ditingalikeun daptar sadaya jalma anu anjeun dipeungpeuk dina jaringan sosial. Pilih salah sahiji nu Anjeun hoyong buka.
  • Tungtungna, anjeun kedah milih bar anu bakal di handap, teras klik "muka konci".

Sakali sadaya léngkah ieu tos réngsé, anjeun tiasa muka kana profil profil anjeun anu henteu dikonci sareng pariksa naha “pangguna henteu kapendak” pesenna moal némbongan. Upami kitu, éta kusabab anjeun suksés ngonci pangguna sareng aranjeunna tiasa duaan berinteraksi deui.

Kumaha muka konci pangguna anu ngonci kuring dina Instagram?

Seueur anu pangguna di Instagram heran naha ieu mungkin, sareng teu leres. Masih teu aya deui metode anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun tindakan ieu. Upami pangguna ngablokir anjeun teu aya anu mundur, kecuali jalma éta mutuskeun pikeun muka konci anjeun dina sababaraha waktos. Dina hal anjeun parantos gaduh bédana, leuwih hadé mertimbangkeun paguneman pribadi sareng ngalereskeun kaayaan diluar jaringan sosial.

Ok ayeuna nalika Instagram ngabéjaan yén anjeun henteu kapendak Aya kamungkinan ogé yén anjeun anu ngadamel blok. Kami nyarankeun yén anjeun nuturkeun léngkah anu ditétélakeun di luhur. Ku cara kieu, anjeun tiasa berinteraksi deui sareng jalma sanés anu sabalikna.

Kasalahan muka konci pangguna Instagram

Salah sahiji kasus anu paling umum dina Instagram nyaéta manggihan jalma-jalma anu geus diblokir alatan aranjeunna gaduh bédana pribadi. Ayeuna, nalika kaayaan dibenerkeun, aranjeunna angkat ka profil pangguna pikeun muka konci éta, tapi aranjeunna mendakan masalah dina bentuk pesen. Nalika Instagram ngabéjaan yén anjeun henteu kapendak dina profil jalma éta, anjeun kedah ngagunakeun cara anu sanés pikeun muka konci ieu; Pindah kana léngkah anu kami jelaskeun di luhur.

Alesan anu sanés, nalika Instagram ngabéjaan yén anjeun henteu kapendak nyaéta yén jalma anu sanés ogé diblokir anjeun. Dina hal ieu, nalika duanana profil dipeungpeuk, moal tiasa ningali kagiatan anu dilakukeun ku anu sanés. Anjeun tiasa panginten, kumaha mungkin waé pangguna anu séjén ngahalangan kuring dina waktos anu sareng kuring? Bebeneran éta hese, tapi teu mungkin pikeun ngahontal.

Nanging, berkat kamajuan konstan sareng apdet Instagram mangrupikeun tindakan anu tiasa dilakukeun. Ieu kusabab ekstensi countless sareng aplikasi mobile anu ngamungkinkeun anjeun pikeun meungpeuk jalma anu ngahalangan anjeun mimiti. Éta sababna, sababaraha kali nalika Instagram ngabéjaan yén anjeun henteu kapendak sareng anjeun parantos teu dikonci pangguna, éta kusabab anjeunna ngahalangan anjeun.

Nanging, ieu ogé tiasa lumangsung kusabab kasalahan aplikasi; Éta tiasa lepas sababaraha jam. Upami éta teraskeun kami nyarankeun yén anjeun nyabut sareng masang deui aplikasina, ku cara kieu bakal diropéa.

Iraha Instagram nyarioskeun ka anjeun pangguna henteu kapendak ?: Mutting blocking

Sakumaha anu ku urang sateuacana, nalika Instagram ngabéjaan yén anjeun henteu kapendak, atanapi nalika anjeun meungpeuk hiji jalma sareng anjeunna ngaleungit tina daptar anjeun anu dipeungpeuk, sigana mah yén jalma éta parantos ngahapus akun na, nganonaktipkeun éta atanapi diblokir anjeun hatur nuhun kana aplikasi atanapi ekstensi anu kami nyarios di luhur.

Upami anjeun hoyong pariksa ieu, anjeun tiasa mendakan babaturan anu nuturkeun jalmi anu sami sareng pariksa anjeun ningali upami anjeunna parantos ngahapus akun na. Pilihan séjén nyaéta pikeun muka browser sareng modeu mode incognito profil profil jalma anu henteu ngalebetkeun akun Instagram pribadi anjeun.

Kamungkinan sanésna éta berkat aplikasi sareng ekstensi anu kami sebut sateuacanna, pangguna parantos nyadar yén anjeun ngahalangan hal ieu, ku sabab éta ogé parantos diblokir anjeun. Henteu sanés hal anu kedah kajantenan, tapi dunya jaringan sosial pinuh ku seueur rasa panasaran.

mungkin solusi

Dina acara anjeun parantos dikonci jalma sareng tos sadar yén jalma anu ngagaduhan halangan anjeun, aya solusi anu tiasa mangfaat dina kaayaan ieu. Teras, urang bakal ngobrol saeutik ngeunaan éta.

Salah sahiji anu munggaran anu anjeun tiasa nerapkeun nyaéta milarian poto dimana jalma éta ditanda sareng cobian nuliskeun profilna. Dina awalna, Instagram tiasa masihan anjeun pesen “pangguna henteu kapendak”, ulah ngantep. Terus cobian dugi ka ningali tilu titik anu nunjukkeun setélan dina pojok katuhu luhur propil. Sakali parantos muncul, anjeun milih, anjeun milarian pilihan "muka konci", sareng lagu! Anjeun tiasa ningali deui publikasi jalma éta.

Dina hal ieu teu dianggo pikeun anjeun, aya ogé solusi anu sanés. Coba lebetkeun tina komputer, kanggo ieu anjeun kedah undeuran Instagram ti Microsoft Store. Sakali ieu dilakukeun, tuturkeun sagala léngkah anu ditétélakeun di luhur pikeun milarian profil sareng muka konci éta.

Akun Instagram pribadi diblokir: Naon anu kudu dilakukeun?

Upami anjeun ngagaduhan di dieu kusabab éta sigana anjeun parantos aya korban Instagram sareng akun na teu aya alesan anu jelas. Éta sababna ngaliwat tulisan ieu, urang bakal ngobrol ngeunaan solusi utama anu anjeun tiasa nerapkeun pikeun muka aksés aksés ka akun Instagram anjeun sareng tiasa nganggo deui normal.

Penting pikeun mertimbangkeun yén solusi ieu ngan dilarapkeun kana rekening anu Instagram dinonaktipkeun atanapi cacad. Upami, dina sisi sanésna, Instagram parantos ngahapus akun anjeun, tip ieu moal tiasa dilarapkeun. Upami ieu kasus anjeun, kami nyarankeun yén anjeun nyiptakeun akun Instagram énggal.

Cara panggampangna pikeun ngartos upami Instagram meungpeuk atanapi ditumpurkeun akun anjeun, nyaéta nalika anjeun asup, pesen ieu némbongan: "Akun anjeun parantos dinonaktipkeun." Ieu ngandung harti yén akun anjeun masih aktip, tapi anjeun moal tiasa ngaksés éta. Biasana, ieu lumangsung nalika anjeun ngalanggar kawijakan atanapi istilah panggunaan platform.

Pikeun pariksa naha akun anjeun leres kakunci sareng henteu dihapus, kami nyarankeun yén anjeun log in ti telepon anu sanés. Upami anjeun tiasa ngaksés profil anjeun, éta wartos anu saé, éta henteu acan dihapus. Dina hal ieu, Instagram parantos ngablokir aksés kana akun anjeun tina telepon dimana anjeun nyiptakeunana.

Anjeun bisa jadi kabetot: Kumaha terang upami anjeun parantos diblokir dina Instagram?

Nalika Instagram nyarioskeun ka anjeun pangguna henteu kapendakan: Kéngingkeun aksés ti akun anjeun!

Biasana, nalika Instagram meungpeuk hiji akun, naon anu dilakukeun platform nyaéta meungpeuk KTP anjeun atanapi akun Google khusus anjeun. Upami anjeun nganggo telepon Android, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nyiptakeun akun Google anu énggal. Teras, urang bakal ngajelaskeun léngkah anjeun kedah nuturkeun:

  • Hal kahiji anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta uninstall aplikasi Instagram.
  • Sakali ieu dilakukeun, jieun cadangan sadaya telepon anjeun.
  • Balikan deui telepon anjeun ka kaayaan pabrik aslina. Pastikeun anjeun gaduh cadangan data lengkep, sabab éta bakal otomatis dihapus.
  • Jieun rekening Google énggal.
  • Patalina akun anyar kana telepon anjeun.
  • Tungtungna, download sareng pasang aplikasi Instagram deui.


Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun