Nalika Instagram ngabéréskeun akun

Instagram, unggal dintenna ngalaksanakeun langkung seueur pamutahiran sareng alat canggih dina platformna. Salah sahiji anu pangpentingna nyaéta ngeunaan nalika Instagram parantos épék. Anu sateuacana, fitur ieu ukur tiasa dicandak ku selebriti atanapi perusahaan anu berpengaruh dina Instagram. Nanging, ayeuna badge verifikasi tiasa dipundut ku pangguna naon waé.

Ok ayeuna nalika Instagram parantos épék Éta hungkul dumasar kana syarat sareng karakteristik anu pasti anjeun kedah pendak nalika ngabutuhkeun badge biru pikeun profil anjeun. Éta sababna, ngalangkungan tulisan ieu kami bakal ngajelaskeun sareng ngiringan anjeun dina prosés ieu.

Iraha Instagram pariksa akun ?: Milarian di dieu!

Nalika pariksa akun henteu tugas basajan, éta henteu mustahil ogé. Kusabab fungsi anyar anu dilaksanakeun dina jaringan sosial, seueur anu tiasa tiasa nyuhunkeun lencana bulao anu kasohor. Naon lencana biru na? Nya, sederhana pisan, nalika Instagram parantos épék ngadaptarkeun unsur anyar kana profil anjeun, anu mangrupikeun lencana biru anu aya di gigireun nami username.

Ku kituna, nalika anjeun pariksa akun anjeun anjeun bakal masihan komunitas Instagram kana pamahaman yén profil anjeun mangrupikeun jalma anu nyata sareng asli 100%. Sérverifikasi sapertos kitu mangpaat pisan upami propil anjeun mangrupikeun perusahaan, saprak konsumén anjeun bakal ngajamin yén éta sanés propil scam; Kéngingkeun produk anjeun dina cara anu langkung dipercaya.

Anjeun bisa jadi kabetot: Iraha Instagram masihan anjeun keletik biru?

Utility verifikasi

The verifikasi tina akun ngagaduhan pikeun mastikeun kaaslian tina akunna, sareng sakumaha dipercaya tina jalma anu ngatur éta. Biasana, verifikasi ieu dipanggihan dina profil kapentingan umum, atanapi dina selebriti dimana waé. Ok ayeuna nalika Instagram parantos épék Anjeunna hérakeun sacara saksama, ngémutan aspék-aspék anu tangtu.

Upami anjeun ngaharepkeun naha akun anjeun murag dina profil poténsial anu Instagram tiasa pariksa; aksés bagian verifikasi akun dina Instagram sareng ningali syaratna. Pikeun ngajantenkeun rada gampang, urang bakal nyarios topik-topik utama anu dipikaresep ku umum anu dipertimbangkeun nalika Instagram parantos épék:

  • Kinerja, musik sareng modeling.
  • Spésialis dina fashion sareng kageulisan.
  • Olahraga, jurnalisme sareng politik.
  • Propil perusahaan kapentingan konci.

Ukur nalika Instagram parantos épék Éta bakal sederhana, anjeun kedah ngan ukur upami badge biru muncul di gigireun nami profil anjeun atanapi nami pangguna anu sanés. Hal ieu kacida gampang sareng basajan pikeun maluruh; Hal ieu dalit pisan pikeun anu seueur.

Naon anu anjeun kedah pariksa akun Instagram?

Nalika Instagram ngabéréskeun akun, henteu ngan nunjukkeun yén éta otentik, tapi anu manpaat anu sanésna diala, sapertos popularitas anu langkung saé sareng kapercayaan langkung ageung pikeun bagian anu ngabatalkeun pangguna. Nanging, ngahontal verifikasi dina Instagram mangrupikeun tugas anu jauh tina sederhana. Biasana, lencana ieu ngan ukur dibéré jalma anu cukup boga pangaruh dina sagala rupa industri pasar ayeuna; Janten, ngahontal syarat ditetepkeun pikeun nalika Instagram parantos épék Éta lengkep tantangan pikeun nyanghareupan.

Kitu ogé, Instagram ngiringan akun-akun anu aya résiko dibébaskeun dina jaringan sosial. Gampang pikeun selebriti atanapi merek anu diakui sacara global nampi lencana ieu, kusabab status anu sami ngamungkinkeun platform pikeun mastikeun identitasna ku cara anu sederhana.

Faktor anu dipertimbangkeun ku Instagram: Perhatos!

Sakumaha anu ku urang sateuacana, nalika Instagram parantos épék Éta ngalakukeun kitu nganggap syarat-syarat anu tangtu. Éta gampang patepang upami anjeun selebritis, tapi teu mungkin pikeun akun normal. Sanaos, verifikasi sateuacan ekslusif propil kapentingan masarakat; Dinten parantos pamastian éta tiasa dipénta ku pangguna Instagram. Ieu sababaraha faktor anu dianggap nalika Instagram parantos épék:

  • Kamungkinan impersonasi dina jaringan sosial.
  • Gaduh halaman perusahaan anu parantos diverifikasi ku Facebook, sareng anjeun ayeuna numbu ka Instagram.
  • Gaduh jumlah anu tiasa diikut ku Instagram anjeun. Sanaos, ieu sanés sarat anu ditetepkeun ku platform; Éta dipertimbangkeun.

Dina hal anjeun teu nyumponan syarat pang anyarna, hiji-hijina pilihan kanggo anjeun milih pikeun verifikasi rekening anjeun nyaéta yén anjeun parantos janten korban phishing. Upami éta kasus, sareng aranjeunna parantos usaha pikeun nyamar anjeun, hal anu paling hadé anjeun tiasa lakukeun nyaéta ka Instagram sareng nyuhunkeun pamastian akun anjeun.

Upami abdi nyuhunkeun verifikasi, bakal Instagram mikeun éta pikeun kuring?

Sakumaha anu ku urang sateuacana, upami profil Instagram anjeun gaduh syarat anu tangtu anjeun langkung dipikaresep bakal dipasihan. Nanging, nyuhungkeun éta henteu ngajamin yén éta bakal dipasihkeun; Kabehanana bakal gumantung kana Instagram sareng verifikasi data anjeun. Nanging, yén jaringan sosial parantos mutuskeun pikeun muka kasempetan pikeun masarakat sacara umum pikeun nyuhunkeun lémbér verifikasi parantos narabas.

Alesan utama pikeun Instagram pikeun ngaluncurkeun kasempetan anyar ieu mangrupikeun jumlah anu ageung rekening palsu anu parantos katingal dina platform éta. Dina cara nu sami, jaringan sosial nyarios yén panggunana ngartos kana sadaya prosés di tukangeun verifikasi rekening. Aranjeunna ogé milari yén syarat verifikasi dipikanyaho ku masarakat.

Dupi aya sistem operasi pikeun éta?

Ayeuna, sayogi kanggo sadaya sistem operasi. Sanaos sateuacana, ngan ukur jalma anu ngagaduhan alat iPhone sareng iPad anu tiasa milih pikeun pilihan ieu. Ayeuna, paménta kanggo verifikasi basajan; dina bentuk anjeun ngan ukur dipenta pikeun nuliskeun nami pribadi lengkep, nami pangguna, dokumen idéntifikasi atanapi poto pribadi.

Ayeuna, diperkirakeun yén apdet tetep anu tetep Instagram lakukeun, dina profil verifikasi masa depan bakal tiasa langkung diaksés pikeun sadaya pangguna di masarakat. Dina momen ieu, kami nyarankeun yén anjeun damel dina sababaraha strategi iklan pikeun mekarkeun akun anjeun unggal dinten. Langkung seueur pengikut sareng pangaruh anu anjeun pikahoyong, langkung gampang pikeun anjeun pikeun pariksa profil anjeun.

Instagram: Syarat Verifikasi

Instagram anu janten platform anu langkung populér dinten ieu, gaduh sistem nyalira pikeun pariksa rekening panggunana; Sanaos, sistem ieu henteu dipikanyaho ku seueur pisan. Naon kanyaho umum nyaéta platform ieu ngaevaluasi sababaraha faktor nalika paréntahkeun profil Instagram.

Ku sabab kitu, urang bakal ngajelaskeun di handap faktor dasar anu nunjukkeun kana Instagram nalika pariksa akun sareng masihan badge verifikasi. Kami nyarankeun yén anjeun nyumponan syarat ieu:

  1. Pastikeun akun Instagram anjeun otentik sareng manajeménna gumantung ngan ukur jalma anu nyata; poho ngeunaan nganggo program manajemén éksternal. Anjeun ogé kedah mastikeun identitas atanapi bisnis anjeun didaptarkeun sacara sah.
  2. Faktor sejen anu dipertimbangkeun ku Instagram nalika masihan verifikasi, mangrupikeun akun anjeun kasohor. Bohna, sabab bisnis anjeun diakui di peuntas dunya atanapi, sabab anjeun mangrupikeun pangguna anu saé pisan ku jalma sanés di dunya.
  3. Dina cara anu sami, pastikeun akun anjeun ngagaduhan konfigurasi profil umum, hilap dina nempatkeun pribadi waé! Ogé, anjeun kedah ngalengkepan sagala inpormasi dina profil anjeun; data pribadi, poto pribadi, antara séjén.
  4. Émut yén akun anjeun kedah unik, kalayan nami pangguna anu sederhana sareng diidentipikasi. Pastikeun teu aya namina anu sami sareng anu gaduh.

Kumaha naroskeun Instagram pikeun pariksa akun kuring?

Titik awal prosés verifikasi tina akun nyaéta anjeun asup ka Instagram sareng buka profil anjeun. Sakali di dinya, anjeun kedah milarian pilihan; biasana perenahna di pojok kanan luhur profil anjeun. Dipilih ieu, menu pop-up bakal muncul kalayan rupa-rupa alternatif.

Naon anu anjeun kedah lakukeun nyaéta milarian sareng pilih tombol "Setélan"; ikon na dihubungkeun sareng cogwheel, anu aya di tungtung ménu. Saatos anjeun lebet ka dinya, anjeun kedah unduh teras pilih bagian "Akun" dimana anjeun bakal ningali pilihan "Nyuhunkeun verifikasi"; Éta biasana ayana dina pilihan "Akun swasta". Kami ngingetan yén profil anjeun kedah umum pikeun nyuhunkeun pamastian.

Sakali anjeun milih pilihan "Nyuhunkeun verifikasi", Instagram bakal nganteurkeun anjeun ka halaman dimana anjeun kedah ngalengkepan sababaraha syarat atanapi data pribadi sareng akun. Di antara anu anjeun bakal mendakan nami sareng ngaran kulawarga, nami pangguna anjeun, upami anjeun gaduh nami artistik, anu kategori anjeun dikelola, sareng pamustunganana, pasang poto dokumen idéntitas anjeun pikeun mastikeun yén anjeun nyaéta jalma anu leres-leres sareng otentik.

Sareng siap! Saatos anjeun ngeusian sadaya inpormasi ieu sareng pencét tombol "Kirim", aplikasi anjeun bakal réngsé. Salajengna, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngadagoan Instagram pikeun ningal pamundut anjeun sareng ngadamel verifikasi pakait inpormasi anu anjeun sayogi. Nalika prosés ieu réngsé, Instagram bakal ngantep anjeun terang upami aranjeunna parantos disatujuan aplikasi anjeun atanapi henteu.

Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
WhatsApp Grup
Meuli Pangiringan Instagram
Lirik Instagram

Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. inpo leuwih

Setélan cookie situs wéb ieu dikonpigurasi pikeun "ngawenangkeun cookies" sahingga masihan anjeun pangalaman browsing anu pangsaéna. Upami anjeun neraskeun nganggo situs wéb ieu tanpa ngarobih setélan cookie atanapi klik "Tampa" anjeun bakal masihan idin anjeun.

nutup