Kadang-kadang urang ngaraos éta urang nyéépkeun sababaraha jam mariksa mail sareng ngiringan koropak ieu kajantenan sareng platform anu sanés sareng panginten nganggo Gmail. Nanging, Google parantos ngajantenkeun pangguna nguntungkeun tina Gmailna sareng alat pikeun ngaleungitkeun tugas-tugas anu berulang.

Kami bakal nunjukkeun ka anjeun,

Naon fungsi Gmail anu disumputkeun.

  1. Kirim surélék anjeun ka "Bobo": Fungsi ieu ngamungkinkeun anjeun milih surélék teras nyabut koropak pikeun nyetélna nganggo tanggal anu énggal, nyaéta kotak koropak bakal muncul dina waktos anu parantos ditangtoskeun. Pikeun ngalakukeun ieu anjeun kedah nganggo alat "Tunda" atanapi "Tunda".
  2. Pangéling-ngéling nyalira: Gmail nempatkeun email dina luhur koropak sacara otomatis upami henteu gaduh tindak lanjut pikeun sababaraha dinten.
  3. Ngatur acara nganggo Kalénder ti Gmail: Kalénder mangrupikeun aplikasi Google, anu aya di beulah katuhu Gmail sareng ngamungkinkeun anjeun ngajadwalkeun hiji acara atanapi milih pangéling.
  4. Organisasi lengkep: Anggo labél sareng saringan anu ngamungkinkeun anjeun ngatur email anu sumping tina panarima anu tangtu atanapi anu disebatkeun ku kecap khusus, ieu bakal dilakukeun sacara otomatis.
  5. Gmail prédiksi naon anu anjeun bakal ketik: Gmail gaduh dua fitur pinter anu ngamungkinkeun anjeun ngalengkepan kalimat sareng masihan réspon kanggo pesen anu lebet. Pikeun ngalakukeun ieu anjeun kedah nganggo "Smart Reply" atanapi "Smart Compose", fungsi anu ngahémat anjeun rébuan milyaran karakter anu henteu ditulis.
  6. Sababaraha alamat email: Upami anjeun hoyong gaduh sababaraha vérsi kana alamat anjeun, tambahkeun periode akhir kana alamat email anjeun. Salaku conto: [email dijaga] que a [email dijaga]. [email dijaga] atanapi variasi naon waé, yén Google ngirim email anu sami.
  7. Trabasan kibor: Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahémat waktos sareng aksés langsung, pikeun kéngingkeun kotak pop-up anjeun kedah pencét? sareng daptar ieu bakal muncul:
  • Ctrl + Lebetkeun hartosna ngirim pesen.
  • Ctrl + Shift + b hartosna nambihan panarima Bcc.
  • Ctrl + Shift + c hartosna nambihan panampi cc.
  • Ctrl +. hartosna maju ka jandela salajengna.
  1. Jalan pintas canggih: Éta ngagaduhan fungsi pintasan khusus sareng aranjeunna bénten-bénten nalika anjeun muka jandéla énggal kanggo nyusun dugi ka ngalihkeun paguneman ka tempat sampah.

Pikeun ngadamel setélan canggih ieu anjeun kedah angkat:

  • Bagan setélan di juru katuhu luhur.
  • Konfigurasi
  • Aksés langsungkeyboard s.
  • Simpen parobahanana

Daptar setélan canggih:

  • /: nempatkeun kursor dina kotak search
  • c: nyusun pesen énggal
  • d: nyusun pesen dina tab anyar
  • r: ngajawabna
  1. Cadangan pesen anjeun: Upami anjeun hoyong ngadamel cadangan pesen anjeun, anjeun kedah ngalanggan kana akun email anu ngadamel salinan cadangan sareng anjeun ngonpigurasikeun kana akun Gmail anjeun, ieu supados kuring ngirim email kana koropak utama.

Lakukeun ieu:

  • Buka setélan.
  • Diteruskeun y,
  • POP / IMAP.
  • Teras haturkeun deui salinan surat anu datang.
  • Eusian alamatna tina surat.

Eusina



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun