Kana waktosna Gmail parantos ngadamel seueur inovasi sareng ku sabab éta kami bakal nunjukkeun ka anjeun,

Naon fungsi Gmail?

  • Sawala Paguneman: Gmail ngamungkinkeun anjeun ningali sadaya email anu asup sareng anu kaluar, anu anjeun tiasa verifikasi ku mariksa deui surélék anjeun anu sateuacanna kanggo inpormasi. Upami anjeun henteu tiasa ningali pandangan ieu anjeun kedah lebet:
  • Konfigurasi umum.
  • Sawala Paguneman.
  • Anjeun ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun pilihan.
  • Ngahapus ngirim: Anjeun ngirim email anu anjeun henteu kersa lakukeun deui, sahingga anjeun tiasa ngabatalkeun pangiriman anu kedah dipilampah gancang, sareng anjeun muka layar kénca teras pencét dina batalkeun.
  • Spidol pentingna: Gmail ngamungkinkeun anjeun milih email anu mana anu anjeun badé tandakeun penting mana anu henteu. Pikeun ngalakukeun fungsi ieu anjeun kedah ngaktipkeun sareng lebetkeun:
  • Konfigurasi
  • Spidol pentingna.
  • tags: Aranjeunna ngagampangkeun manajemén sajumlah ageung mail. Anjeun tiasa ngalakukeunana ku cara ieu:
    • Buka setélan umum.
    • Buka pilihan Tags.
    • Pilih pilihan anu anjeun pikahoyong.
  • kategori: Surélék diatur sacara otomatis sareng tiasa ditambihan ku bewara, forum, sosial atanapi promosi. Cara pikeun ngakses anjeun kedah ngalebetkeun "Tags" di handapeun.
  • lilana: Pilihan ieu nyumputkeun email dugi ka waktos anu dipikahoyong, nyaéta ngaleungit dina koropak sareng urang tiasa némbongan deui dina waktos anu dipikahoyong.
  • Jadwal pengiriman: upami anjeun kedah ngintunkeun mail anu sumping nalika anjeun meryogikeunna, anjeun tiasa program éta ku ngan saukur mencét panah di gigireun tombol kirim.
  • Rahasia: Gmail masihan anjeun pilihan ieu anu ngajantenkeun surélék anjeun pribadi, kalayan ngan:
  • Pariksa pilihan tanggal béakna.
  • Konci aksés dipencét.
  • Pariksa pilihan anu teu tiasa diteruskeun, disalin atanapi anu sanés.
  • Dulang Input sababaraha: Gmail kalayan fungsi ieu anjeun tiasa nambihan dugi ka lima panel koropak diarahkeun kana anu utama. Anjeun tiasa ngalakukeun aranjeunna ku cara kieu:
  • Buka setélan maju
  • Jandéla Koropak Ganda bakal eunteung.
  • Anjeun ngonpigurasikeun anu anjeun badé nambihan.
  • Réspon anu parantos ditangtoskeun: Anjeun tiasa ngadamel email anu panjang sareng anjeun tiasa nyirian balesan upami anjeun kedah nyerat balesan anu sami. Anjeun tiasa ngalakukeun cara kieu:
  • Buka setélan maju.
  • Pencét kana Jawaban Prétét.
  • Surélék anu teu kabaca: lebetkeun labél téks: teu kabaca dina jandéla teangan.
  • Témpél gambar: Kalayan pilihan ieu anjeun tiasa nyéred gambar sareng file sanés kana email Gmail nganggo Chrome.
  • Ngahijikeun Google Maps: ku ieu anjeun tiasa ngalebetkeun peta dina awak pesen.
  • Google translator: Kasempetan anu saé pisan anu ditawarkeun ku Gmail pikeun narjamahkeun pesen email.
  • Anggo Google Docs: Ngidinan anjeun ngadamel dokumén nganggo email naon waé. Dokumén anu dilampirkeun ogé tiasa dirobih janten dokumén anu patuh.
  • Anggo Google Calendar: Anjeun tiasa ngirim pesen "SMS" anu fungsina mangrupikeun alarm peringatan.
  • Surat prioritas: Anjeun bakal tiasa mesen koropak sareng riwayat email anjeun, ngagolongkeunana sareng mindahkeun éta dina baki anu sanés, numutkeun kabutuhan anu anjeun peryogikeun. Anjeun tiasa ogé ngarobih setélan email Gmail.


Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun