Kaberhasilan jaringan sosial diukur ku jumlah jalma anu ngagunakeunana, Pinterest mangrupikeun katilu pang populerna di dunya, Langkung ti 70 juta pangguna na mastikeun na.. Sareng éta salian kaunggulan anu ditawarkeunana pikeun pangguna, boh pribadi boh komérsial, anu urang sadayana terang, aya sababaraha hal anu sanaos katingali unggal dinten, urang henteu pernah ngabayangkeun yén aranjeunna bakal mangaruhan pisan.

Nya éta, rinci saeutik anu jadi umum anu ampir teu katenjo. Kesederhanaan iklanna, kanyataan yén éta mangrupikeun platform anu seueur hal ditampilkeun ngan ukur gambar, téks pondok, sareng sajumlah hal anu mempermudah kahirupan sadidinten pembeli sareng pengunjung, ngajantenkeunana rada raoseun jaringan sosial nalika ngagunakeun éta.

Kumaha detil saeutik ieu mangaruhan jalma:

Janten platform eusi anu seuseueurna visual, langkung ti 65% pangguna na nyaéta awéwé, anu hartosna yén aranjeunna ngahontal bagian ageung pembeli dunya, awéwé sanés ngan ukur mésér nyalira, aranjeunna ngagaleuh kanggo kulawarga, réréncangan sareng bumi.

Iklan perusahaan ageung sareng panganteur gaya saderhana tapi elegan narik para pangguna ku panghasilan taunan langkung ti $ 100.000 per taun, anu hartosna yén éta mangrupikeun platform favorit jalma anu hirup kalayan raoseun berkat penghasilanana sahingga ngagaduhan kasempetan anu langkung ageung pikeun ngagaleuh.

Sababaraha panasaran:

Kegigihan panyipta na mangrupikeun naon anu ngamungkinkeun platform ieu janten suksés sapertos ayeuna, sareng éta lalaki ieu mangrupikeun buktina hirup yén jalma anu pengkuh ngahontal tujuanana, anu mangrupikeun salah sahiji hal anu pikaresep ku pangguna, kegigihan jalma anu masarkeunana .

Dina kirang ti sataun platform ieu eusi visual ngahontal posisi anu istimewa sareng saeutik pisan jaringan sosial anu tiasa kahontal dina waktos anu singget. Janten diantara 50 luhur di dunya dina hal popularitas diantara pangguna.

Ben Silberman, anu nyiptakeun platform ieu, sacara pribadi ngadaptarkeun pangguna mimiti jaringan sosial ieu sareng teu saeutik, aya langkung ti 5.000 urang Anu parantos pendak sareng pendamping ieu, ngajelaskeun naon anu anjeunna hoyong ngahontal, sareng ngayakinkeun aranjeunna pikeun ngiluan Pinterest.

Ngan dua taun saatos diluncurkeun dina pasaran, éta dilélér salaku jaringan sosial taun, penghargaan ieu katelah Iklan Webby, dilélér taun 2010 kana platform sosial ieu.

Kunjungan taunan rata-rata na langkung ti 1.300.000 pangguna, anu hartosna langkung ti 200.000 jalma ngadatangan éta sabulan sareng aranjeunna nganggo aktip. Ieu ngakibatkeun urang ngartos naha éta platform pamasaran seueur perusahaan di dunya, sareng éta sanés ngan ukur perusahaan ageung, tapi ogé dianggo ku perusahaan anu langkung alit anu bet ageung.

Eusina



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun