Nalika Instagram ngahalangan anjeun

Pasti aya kajadian ka anjeun anu saatos lila anjeun nyobian mendakan jalma Instagram Tapi éta moal katingali ku anjeun. Ieu normal, sareng anjeun tiasa mikir naha kajadian kitu. Éta basajan sawaktos Instagram meungpeuk anjeun Éta ngabatesan anjeun tina sababaraha fungsi anu tiasa anjeun lakukeun dina rujukan sababaraha profil jaringan sosial. Nanging, éta moal lumangsung kusabab platform na mutuskeun, sawaktos Instagram meungpeuk anjeun Ngayakeun dina paménta rekening pamaké.

Ok ayeuna sawaktos Instagram meungpeuk anjeun Éta ogé ngalakukeun alesan séjén anu teu aya hubunganana sareng paménta jalma. Aya sababaraha pelanggaran anu anjeun tiasa laksanakeun nyababkeun Instagram kedah ngahukum anjeun, samentawis samentawis atanapi permanén. Éta sababna kami nyarankeun yén anjeun taliti maca istilah sareng kaayaan anu diperyogikeun dina platform ngadaptar.

Dupi éta permanén?

Gumantung kana kaseriusan masalah. Nalika Instagram ngahalangan anjeun Ku paménta jalma, ukur biasana dimodifikasi, kumaha? Nya, jalmi tiasa mutuskeun naha anjeun ngahalangan pikeun sababaraha waktos, atanapi, pasti. Warta anu saé nyaéta Instagram anu ngamungkinkeun para kawinna ngabuka ukuran halangan anu aranjeunna dilarapkeun ka jalma anu sanés.

Ok ayeuna sawaktos Instagram meungpeuk anjeun Kusabab anjeun parantos nyebatkeun istilah sareng kaayaan di platform, parobihan janten parobihan. Dina hal ieu, Instagram bakal mutuskeun tingkat derajat anu anjeun pikahoyong; Dina sababaraha kasus, aranjeunna blockages samentawis, tapi anu paling serius anjeun tiasa nyanghareupan dugi nutup ahir akun anjeun dina jaringan sosial.

Nalika Instagram meungpeuk anjeun?: Milari alesan anu paling umum!

Perlu dicatet yén, ukur ieu henteu ngan diterapkeun dina akun standar, tapi éta sawaktos Instagram meungpeuk anjeun Anjeun tiasa ogé ngalakukeun éta dina akun bisnis anjeun. Salah sahiji alesan anu paling umum nyaéta anjeun ngalanggar sababaraha kawijakan privasi atanapi kawijakan na tanpa sadar.

Ayeuna ngan ukur terang sawaktos Instagram meungpeuk anjeun Saparantos anjeun parantos ngukur ukuran; Instagram teu ngingetkeun iraha bakal meungpeuk pangguna. Éta sababna, ngalangkungan tulisan ieu kami bakal ngajarkeun anjeun ngeunaan alesan pangseringna naha Instagram meungpeuk akun. Nengetan sareng nyingkahan blokiran!

Meureun anjeun resep: Kumaha terang upami anjeun parantos diblokir dina Instagram?

  • Nyiksa dina nuturkeun sareng serentak resep

Alesan anu paling umum sawaktos Instagram meungpeuk anjeun Éta dina hal anu anjeun badé kéngingkeun pangikut sareng resep dina waktos anu sami. Sanaos ieu henteu sadayana goréng, nyalahgunakeun strategi ieu tiasa ngarah anjeun dihalang dina Instagram. Éta ogé bisa disababkeun ku ngagunakeun alat éksternal pikeun nyalurkeun alternatif ieu.

Upami anjeun hoyong nyegah Instagram pikeun ngahalangan anjeun kusabab ieu, anjeun kedah pariksa akun anjeun sareng ningali sadaya spammers anu parantos ngiringan anjeun nembé. Saatos sababaraha waktos, éta paling dipikaresep yén sadaya rekening ieu diblokir sabab ngalangkungan wates pengikut sareng interaksina. Minangka catetan penting, kami bakal nyayogikeun wates anjeun anu ditétélkeun ngeunaan jumlah pengikut sareng "resep" per jam.

Batesan sareng larangan

Alatan ngagunakeun program éksternal pikeun meunangkeun pengikut, Instagram ngalaksanakeun séri-séri watesan anu aya hubunganana pikeun jumlah anu dipikaresep, koméntar, pengikut sareng kuring resep yén jalma tiasa ngadamel per jam. Éta sababna penting pikeun anjeun terang yén pangguna standar ngan tiasa nampi per jam-jam sakitar 60 masing-masing.

Ayeuna, upami akun anjeun henteu standar tapi anjeun parantos nyiptakeun pangguna énggal, watesan bakal béda. Dina hal anjeun gaduh akun énggal, jumlah maksimum anjeun tiasa ngurus koméntar, resep, resep sareng pangikutna bakal kirang langkung interaksi 30 per jam.

Dina cara anu sami, anjeun kedah ngiringan yén Instagram ngan ngamungkinkeun jumlah jumlah saham 1440 unggal dinten. Nyinget sadaya interaksi, ti nuturkeun sareng ngabuka salaku blockage sareng interaksi sacara umum. Janten upami anjeun badé nyegah Instagram pikeun ngahalang anjeun, pastikeun anjeun henteu ngaleuwihan wates ieu.

  • Pidio anu ngalanggar peraturan Instagram

Miharep yén Instagram tiasa meungpeuk pangguna ku ngalanggar kabijakan sareng kawijakan privasi pangguna. Éta sababna, pangguna anu nyebarkeun eusi anu aya hubunganana sareng awak taranjang, téma seksual atanapi dina sagala hal kekerasan dianggap henteu pantes sareng ngagaduhan résiko diblokir.

  • Anggo sababaraha alat sareng alamat IP

Salah sahiji alesan anu paling umum naha Instagram meungpeuk anjeun sareng ampir henteu aya pangguna anu nyangka nyaéta kusabab ngagunakeun sababaraha alat sareng alamat IP nalika log in kana akun Instagram anjeun. Ayeuna, pikeun nyegah ieu kajantenan, anjeun kedah mastikeun yén pesen téks anu anjeun lebet tina alat anu sanés; Ku cara kieu bakal aya kirang ngahalang kemungkinan.

Blok Instagram: Durasi

Naha anjeun aya perhatikeun yén Instagram parantos ngablokir anjeun? Salah sahiji cara anu utama pikeun ngémutan ieu nyaéta yén platform ngabatesan panggunaan rupa-rupa fungsi. Ogé, anjeun moal tiasa nuturkeun jalma anu sanésna sabalikna. Tapi entong hariwang, anjeun henteu ngan ukur anu kantos ngaliwat. Biasana, pangguna henteu sadar alesan naha jaringan sosialna parantos diblokir; kasus anu paling umum nyaéta ngalanggar aturan sareng kawijakan Instagram.

Kecap tindakan atanapi ukur diterapkeun sawaktos Instagram meungpeuk anjeun Biasana samentawis éta. Dina sababaraha kasus aranjeunna ngingetkeun, tapi paling henteu. Ayeuna patarosan nyaéta, sabaraha lami blokage ieu? Dina sababaraha kasus, durasi leuwih pondok tibatan anu anjeun bayangkeun. Ideally, Instagram bakal nginpokeun ka Anjeun tentang durasi. Nanging, upami henteu, anjeun kedah terang yén waktos perkiraan nyaéta jam 6, dugi ka 7 dinten.

Dupi blokatan éta langkung lami langkung ti saminggu?

Dina hal Instagram parantos ngablokir sababaraha fungsi khusus, penting pikeun dicatet yén platform henteu biasana ngaleupaskeun blok langkung ti saminggu. Biasana, dina kaayaan ieu kaayaan panyabutan ngan ukur sababaraha jam atanapi di paling dinten 1, gumantung kana inféksi anu anjeun lakukeun.

Instagram: Konci pilihan "tuturkeun"

Upami anjeun perhatikeun yén Instagram parantos ngablokir fungsi ieu, paling mungkin nyaéta anjeun ngalanggar aturan na sareng henteu perhatoskeun. Sakumaha anu urang nyarios sateuacanna, kaayaan ieu umum pisan dina jaringan sosial. Éta sababna, ngaliwat tulisan ieu kami bakal ngajelaskeun panyabab nu paling sering anu mana Instagram dina blokna pilihan di handap dina akun anjeun.

Ayeuna, janten Instagram mangrupikeun salah sahiji platform panggedéna sareng paling populer dinten ayeuna; Hal ieu biasana pikeun seueur infraksi anu henteu dipikanyaho. Nanging, pikeun nyingkahan kacilakaan anu ngaganggu dina akun Instagram anjeun, kami nyarankeun yén anjeun nyingkahan lengkep naon anu bakal dijelaskeun kami di handap ieu.

Nimbulkeun pikeun meungpeuk pilihan tuturkeun

Hal utama pikeun nyingkahan blokir dina Instagram nyaéta kauninga aturan sareng kawijakan privasi platform. Sanaos ieu atra jelas, sanés sadayana urang ngeureunkeun maca istilah sareng kaayaan anu dibutuhkeun dina platform ngadaptar. Ku kituna, ieu nyababkeun blokir sajumlah ageung pangguna, anu henteu terang naon anu aranjeunna salah. Nengetan sabab anu paling umum sareng hilap ngeunaan blokiran!

  • Anjeun naros ka nuturkeun panginten kalér

Upami Instagram ngahalang anjeun pilihan pikeun neraskeun, maka ieu mangrupikeun alesan anu paling jelas. Janten teu ngawaskeun kana lebaran sareng tuturkeun jalma dina wates anu ngamungkinkeuneun platform. Jurus anjeun nyobian ngaleupaskeun 100 sakaligus kurang tina jam 24, platformna bakal otomatis ngadeteksi yén aya anu lepat; Ieu sanés mangrupikeun tindakan umum pikeun pamaké Instagram.

  • Keluhan ku pangguna

Ieu kajadian nalika anjeun naros nuturkeun jalma, sareng anjeunna ningali anu teu pikaresepeun dina eusi profil anjeun; ku kituna, pangguna tiasa ngalaporkeun akun anjeun. Nanging, sawaktos Instagram meungpeuk anjeun Kanggo keluhan, kedah aya alesan anu lumrah, atanapi pelanggaran anu jelas dina norma masarakat. Ku kituna, ngaliwatan prosés verifikasi sateuacan ngalakukeun tindakan.

  • Perilaku Robot

Éta aya hubunganana sareng paripolah anu curiga di Instagram. Naon anu urang hartosna ku ieu? Éta saderhana pisan, upami dina interaksi Instagram anjeun anjeun lebet ngomentaran seueur, masihan resep dina cara anu masif, sareng ngabagi tulisan anu langkung diidinan; Instagram bakal ngahubungkeun anjeun sareng parangkat lunak robot. Ati-ati pisan, sabab anjeun tiasa nyanghareupan panutupanana permanén tina akun anjeun sanés mangrupikeun blok samentawis.

  • Nampi seueur teuing pengikut dina waktos anu singget

Percaya atawa henteu, Instagram ogé tiasa ngablokir pilihan anjeun pikeun miluan, pikeun nampi seueur teuing pengikut anu teu masuk akal. Kumaha platformna ngadeteksi éta? Nya, berkat algoritma efisien anu aya dina jaringan sosial. Ku sabab éta, gampang pisan pikeun ngaidentipikasi panggunaan program éksternal dina pangguna pikeun kéngingkeun pengikut dina waktu anu singget.

Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
WhatsApp Grup
Meuli Pangiringan Instagram
Lirik Instagram

Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. inpo leuwih

Setélan cookie situs wéb ieu dikonpigurasi pikeun "ngawenangkeun cookies" sahingga masihan anjeun pangalaman browsing anu pangsaéna. Upami anjeun neraskeun nganggo situs wéb ieu tanpa ngarobih setélan cookie atanapi klik "Tampa" anjeun bakal masihan idin anjeun.

nutup