Upami anjeun gaduh akun bisnis dina Pinterest anjeun terang yén penting pikeun terang tren pasar na gerakan konsumén Anjeun atanapi klien poténsial dina platform. Aplikasi ieu ngagaduhan salah sahiji statistik anu paling lengkep pikeun terang gerak klien anjeun sareng calon nasabah di jerona. Hal anu paling disarankeun nyaéta anjeun konsultasi aranjeunna sareng ningali naon kaunggulan sareng kalemahan publikasi anjeun ngalangkungan aranjeunna.

Salaku pamundutna:

  • Hal kahiji nyaéta pikeun nuliskeun akun bisnis anjeun tina platform.
  • Sakali lebet, angkat ka jauh tina pin anu didamel, anjeun bakal mendakan ieu di handapeun nami anjeun.
  • Pencét kana salah sahiji terbitan anu anjeun damel, ieu bakal nunjukkeun anjeun sadayana inpormasi anu aya hubunganana sareng pin anjeun.
  • Pencét dina tampilan alternatif tina sesa statistik.

Naon alternatif anu ditawarkeun ku statistik ka anjeun:

  1. Kabocoran data: Pilihan ieu bakal ngamungkinkeun anjeun terang patalimarga jalma anu nganjang kana pin anjeun, ieu tiasa dilakukeun salami waktos, saminggu, dua minggu, sabulan, gumantung kana kabutuhan anjeun pikeun terang data ieu. Henteu ngan ukur anjeun gaduh alternatip pikeun terang data dina waktosna, anjeun ogé tiasa terang tren datang anjeun numutkeun eusina.
  2. Grafik inpormasi: Upami anjeun salah sahiji jalma anu langkung ngartos kana hal tina grafik, ieu mangrupikeun alternatif anu saé kanggo mésér ku cara kieu pangiring pengunjung halaman anjeun sareng publikasi anjeun numutkeun tren anu anjeun hoyong terang, jam kunjungan, paling sering didatangan eusi, singgetna, sadaya anu aya hubunganana sareng akun anjeun sareng publikasi anjeun.
  3. Babandingan grafik: Anjeun bakal tiasa ngabandingkeun sababaraha grafik sareng anu sanés, numutkeun inpormasi anu anjeun hoyong bandingkeun pikeun kéngingkeun waleran anu anjeun peryogikeun, anjeun bakal tiasa ngabandingkeun grafik kontén, sareng grafik sumber, sareng grafik jinis alat tina anu aranjeunna lebetkeun halaman.
  4. Bales kana koméntar: Pilihan ieu bakal ngamungkinkeun anjeun terang pendapat anu datang, konsumén sareng konsumén poténsial ngeunaan pin anjeun atanapi / sareng produk anjeun, ieu penting pisan, sabab ti ditu anjeun bakal nangtoskeun kaunggulan sareng kalemahan mérek anjeun, produk anjeun atanapi publikasi anjeun.
  5. Panémbong dasbor: Alternatip ieu bakal ngamungkinkeun anjeun terang mana anu produk atanapi publikasi anu narik perhatian paling konsumén anu nganjang ka anjeun, anu bakal nyarioskeun dewan mana anu langkung suksés sareng upami anjeun nganalisis eusi ieu, anjeun bakal terang naon anu kedah dilakukeun. yén sésa papan anjeun suksés sapertos anu ieu.
  6. Jinis pin atanapi iklan anu anjeun damel dina halaman: Ieu bakal nyaritakeun bentuk pamasaran mana anu paling ditampi ku target klien anu anjeun pikaresep, ieu pikaresepeun pikeun dipikanyaho sabab sababaraha kali urang mendakan paripolah klien idéal urang ku cara anu teu biasa.
  7. Pariksa statistik rutin: tina pin anu anjeun terbitkeun, supados terang mana anu varian sareng hasil tina parobihan anjeun kana akun.


Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun