Kaayaan kaserang umum

Sateuacan ngontrak jasa naon waé anu urang atos nganggo anjeun dina halaman wéb ieu, penting pisan anjeun maca kaayaan sareng istilah anu berlaku pikeun penyediaan jasa anu ditawarkeun ku pengikut. Online, khusus pikeun kagiatan utama produk atanapi déskripsi jasa : Penjualan produk dina format digital sareng jasa pamasaran online.

Pangguna ukur tiasa ngaksés sareng nyewa jasa followers.online ieu saatos maca sareng nampi syarat kaserang ieu.

Ku nampi kaayaan ieu, pangguna kaiket ku istilah ieu, anu, sareng kabijakan privasi, ngatur hubungan bisnis urang.

Upami anjeun henteu satuju sareng bagian tina istilah éta, anjeun moal tiasa nyewa jasa anu ditawarkeun.

followers.online ngagaduhan hak ngarobih atanapi ngarobih kaayaan ieu iraha waé. Upami modifikasi éta parobihan ageung dina hal, followers.online bakal ngabéjaan ku ngirimkeun pengumuman dina situs wéb ieu.

Ladenan anu ditawarkeun sayogi ngan ukur kanggo jalma anu sah sareng jalma anu umurna sahenteuna 18 taun.

Istilah ieu parantos diénggalkeun pikeun waktos ka tukang dina 14/04/2016

Seller ID

Luyu sareng sasadiaan UU 34/2002 ngeunaan Jasa Informasi Society and Commerce Commerce (LSSICE), inpormasi ieu ditawarkeun:

• Nami perusahaan nyaéta: Online SL
• Idéntifikasi di AGPD: "Pamaké sareng palanggan wéb" "Pelanggan sareng panyadia".
• Aktivitas sosial nyaéta: jasa pamasaran online.

Jasa anu ditawarkeun dina situs wéb ieu

followers.online nyayogikeun jasa-jasa di handap ieu tunduk kana kaayaan kontraksi khusus maranéhna:

Komunikasi umum
• Desain strategi komunikasi online / offline.
• Nerbitkeun siaran pers sareng pengiriman nasional atanapi ségmen.
• Nulis eusi perusahaan.
• Hubungan sareng média sareng agénsi.

Imagen
• Fotografi digital kanggo pencét, wéb sareng acara.
• Dasar retouching di JPG sareng pamekaran RAW.
• Latihan dasar ngeunaan fotografi digital.

SEO
• Konsultasi SEO pikeun wéb, blog sareng e-Dagang.
• Dasar SEO pikeun eusi wéb.
• Analisis sareng nyiptakeun tautan profil (halaman SEO off).
• Pamasangan, konfigurasi sareng optimasi WordPress atanapi Joomla.

rarancang
• Tata perenah: koran, majalah, katalog, buku, brosur, pdf sareng ebook,
• Desain dasar poster, kartu, flayers, spanduk sareng čta wéb.

Pemasaran Eusi sareng Pemasaran Inbound
• Strategi rencana sareng rencana sosial.
• Tulisan eusi pikeun blog, situs wéb atanapi mikrosit.
• Pangaturan profil sareng kontén sosial (Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube, Tuenti, Google+)
• Kampanye SEM (AdWords, Iklan Facebook, Iklan Twitter)

radio
• Berita sareng pidato iklan.
• Kadali teknis tabel méja.

Salaku kaayaan hiji pikeun kontrak jasa anu ditawarkeun, anjeun diperyogikeun ngadaptar dina bentuk followers.online nu saluyu sareng masihan inpormasi pendaptaran. Inpormasi pendaptaran anu anjeun bikeun kedah akurat, lengkep sareng diropéa unggal waktos. Paranti pikeun ngalakukeunana janten palanggaran istilah, anu nyababkeun ngabubarkeun tina kontrak sareng followers.online.

Solusi pihak katilu

Sababaraha jasa tiasa ngalebetkeun solusi pihak katilu. followers.online tiasa nyayogikeun tautan kana situs web pihak katilu salaku mitra anu aya hubunganana sareng followers.online pikeun nyayogikeun sababaraha jasa.

Anjeun ogé satuju yén palayanan éta tiasa ngalangkungan solusi kaamanan anu ngawates panggunaan sareng anjeun kedah nganggo jasa ieu luyu sareng aturan pamake anu ditetepkeun ku followers.online sareng Mitra Kaamanan na sareng anu mana-mana panggunaan sanésna ngalanggar hak cipta.

Dilarang ngarobih, ngindarkeun, insinyur ngabalikeun, ngabubarkeun, ngaleupaskeun atanapi ngarobih cara naon téknologi kaamanan anu disayogikeun ku followers.online kanggo alesan naon.

Pelanggaran kaamanan sistem atanapi jaringan tiasa nyababkeun tanggungan sipil atanapi kriminal.

Harga sareng metode pamayaran

Anjeun satuju mayar jasa anu dikontrak ka followers.online dina bentuk pamayaran anu katampi ku followers.online sareng kanggo jumlah pelengkap (kalebet pajeg sareng biaya pamayaran anu telat, pas)

Pembayaran sok langkung 100% sateuacanna sareng jasa bakal disayogikeun nalika urang mastikeun pamayaran.

Harga pikeun unggal produk sareng / atanapi jasa mangrupikeun anu dituduhkeun dina situs wéb dina tanggal urutan, kalebet, dimana luyu, sadaya PPN (Nilai Ditambah Pajak) kanggo transaksi dina wilayah Spanyol.

Sistem umum tina nilai tambah pajeg Uni Éropa

Saluyu sareng sasadiaan UU 37/1992, tanggal 28 Désémber, régulasi pajak sareng Aréktur Éropa 2008/8 / EC, operasi tiasa dikaluarkeun atanapi henteu tunduk deui gumantung ka nagara tempat anu meuli sareng kaayaan anu paripolah sami (pangusaha / profesional atanapi individu). Akibatna, dina sababaraha kasus harga ahir order tiasa dirobih ngeunaan naon anu dinyatakeun dina website.

Harga jasa atanapi infoproductos anu diical ku followers.online kalebet PPN Spanyol. Nanging, harga akhir pesenan anjeun tiasa beda-beda gumantung kana tingkat VAT anu manglaku kana tatanan. Kanggo pesenan anu ditujukeun pikeun nagara-nagara séjén Uni Éropa, PPN Spanyol bakal ditarik sareng tingkat pajak PPN pakait sareng nagara tujuan anu bakal dilarapkeun. Harga ahirna bakal dipidangkeun salami konfirmasi pesenan anjeun sareng bakal nembongkeun tingkat PPN nu cocog sareng nagara tujuan produk.

Harga Jasa tiasa robih iraha waé dina budi budi pami budi sareng ekslusif ngeunaan followers.online. Ladenan henteu nyayogikeun panyalindungan harga atanapi pamulangan upami dina pangurangan harga atanapi nawiskeun promosi.

followers.online nampi metode pamayaran ieu:
• Transfer
• PayPal

Modality dukungan sareng panggunaan lumrah

Ladenan kedah dipénta ngalangkungan saluran anu leres anu bakal ditampi sareng ditanggapi dina jangka waktu anu lumayan.

Saluran ieu mangrupikeun bentuk masing-masing anu aya dina unggal jasa anu ditawarkeun.

Unggal pamundut tunduk kana évaluasi sareng disatujuan ku followers.online.

followers.online tiasa nyayogikeun solusi alternatif pikeun klien kalebet referral ka jaringan mitra followers.online.

Klausa anggo gunana

Istilah "teu terbatas" tunduk kana klausa panggunaan anu adil. Definisi panggunaan adil ditangtukeun ku pengikut.online, dina kawijaksanaan budi sareng ekslusif na. Palanggan anu pengikut.online nganggap nyalahgunakeun jasa éta bakal dikontak ku pengikut.online.

followers.online ngagaduhan hak pikeun ngagantungkeun layanan éta upami kami nganggap yén éta ngalegaan klausa anu lumrah.

Kaluaran tanggung jawab

followers.online moal ngajamin yén kasadiaan obyék layanan tina kontrak ieu sacara terus-terusan sareng teu diganggu, ogé kaleungitan data anu di-host dina server-serverna, gangguan tina kagiatan komérsial atanapi karusakan anu diturunkeun tina operasi jasa. atanapi tina perkawis anu ngaharepkeun ka Klién, salaku hasil tina:

1. Nyababkeun saluareun kendali pengikut.online sareng fortuitous sareng / atanapi panyabab utama.
2. Karusakan anu disababkeun ku pangguna anu lepat ku Klién, khususna anu diturunkeun tina kaserang jasa anu henteu pantes pikeun jinis kagiatan sareng panggunaan anu dilakukeun ku Klién sareng / atanapi ku pihak katilu liwat situs wéb na.
3. Henteu dijadwalkeun sareng / atanapi parobihan dina kontén anu dilakukeun ku saling kasepakatan antara pihak pikeun pangropéa atanapi ngalaksanakeun lampah anu luar biasa disatujuan ku.
4. Virus, serangan komputer sareng / atanapi lampah pihak katilu anu nyababkeun imposibilitas total atanapi sabagéan jasa.
5. Salah atanapi kirang fungsi Internét.
6. Kaayaan anu teu disangka-sangka.

Ku cara kieu, Klién satuju pikeun ngadukung kaayaan ieu dina wates anu wajar, anu anjeunna sacara jelas waives pikeun nungtut tanggung jawab kontraktual atanapi ekstra-kontrak tina Online SL pikeun kamungkinan kagagalan, kasalahan sareng panggunaan jasa anu dikontrak.

SL online moal nanggungjawaban kanggo kasalahan atanapi karusakan anu dihasilkeun ku panggunaan jasa anu teu épisién sareng goréng tina Klién. Atanapi Online SL moal tanggel waler pikeun konsékuansi ageung atanapi alit kusabab kurangna komunikasi antara Online SL sareng Klién nalika éta diakibatkeun henteu dianggo tina email anu disayogikeun atanapi pemalsuan data anu disayogikeun ku Klién dina pendaptaran pangguna na pengikut. .

Sebab tina pembubaran kontrak

Pembubaran kontrak layanan bisa lumangsung iraha wae ku boh pihak.

Anjeun henteu wajib cicing sareng followers.online upami anjeun teu puas kana layanan kami.

followers.online tiasa nungtungan atanapi ngagantungkeun naon waé sareng sadaya Jasa anu dikontrak ku followers.online langsung, tanpa aya bewara heula atanapi tanggung jawab, upami anjeun henteu matuh waé anu ditétélakeun di dieu.

Kana ngabubarkeun kontrak, hak anjeun nganggo Layanan bakal lirén langsung.

Ieu bakal jadi sabab pikeun ngaleupaskeun kontrak:

• Kabébasan, sadayana atanapi sabagian, data anu disayogikeun dina prosés kaserang jasa naon waé.
• Ngarobih, ngagilek, ngabalikkeun insinyur, ngabubarkeun, ngabongkar atanapi ngarobih cara naon téknologi kaamanan anu disayogikeun ku followers.online.
• Ogé kasus nyiksa jasa dukungan kusabab sarat seueur jam ti anu ditetepkeun dina kontrak.

Pembubaran ieu nunjukkeun kaleungitan hak anjeun dina layanan anu dikontrak.

Kasalahan harga sareng nawaran

Ladenan anu ditawarkeun dina wéb, sareng harga-harga ieu, sayogi sayogi nalika aranjeunna dina katalog jasa anu ditingali liwat situs wéb. Pangguna dipénta ngakses versi situs wéb anu diropéa pikeun ngindarkeun kasalahan harga. Dina sagala hal, pesenan anu diolah bakal mertahankeun kaayaanana salami 7 dinten ti momen formalisasina.

Ditarikna komérsial

Ditarikna nyaéta kakawasaan konsumen anu saé pikeun ngintipkeun deui kana perdagangan dina jangka waktu sah 14 dinten, tanpa kedah ngaku atanapi masihan panjelasan atanapi mendakan hukuman.

Hak ditarikna teu tiasa dilakukeun (kecuali kasalahan atanapi cacad dina produk atanapi jasa anu dikontrak), dina hal-hal di handap ieu disayogikeun ku tulisan 45 UU Komérsial:

• Kontrak pikeun suplai barang anu dilakukeun dumasar kana spésifikasi konsumen atanapi anu dipersonalisasi sacara jelas, atanapi éta, dumasar-sipatna, henteu tiasa wangsul atanapi bakal mudun atanapi gancangna gancang.
• Kontrak kanggo pangiriman rekaman sora atanapi pidéo, cakram sareng program komputer anu parantos diumumkeun ku konsumen, ogé file komputer, anu disayogikeun sacara éléktronik, anu tiasa diunduh atanapi dikaluarkeun sacara langsung kanggo dianggo permanén.
• Sareng di umum sadaya produk anu ditugaskeun dina jarak anu dilakukeun pikeun ukuran kami: pakean, pangembangan fotografik, sareng sajabana, atanapi anu rentan pikeun nyalin (buku, musik, kaulinan vidéo, sareng sajabana).

Mangsa ditarikna di produk digital (sapertos buku digital), bakal ditunda dina waktos éta konci kanggo aksés ka eusi digital dianggo.

Hak ditarikna, saluyu sareng artikel 103.a hukum 1/2007, henteu tiasa dianggo pikeun nyayogikeun jasa, sakali jasa éta parantos dieksekusi, nalika palaksanaanna parantos dimimitian, kalayan idin awal sacara jelas konsumen sareng pangguna sareng ku pangakuan na, anjeunna sadar yén, nalika kontrak parantos parantos dieksekusi ku followers.online. bakal leungit tina hak ditarikna.

Saatos nampi prestasi karya anu dikontrak, followers.online, bakal ngabéjaan yén tanggal mimiti aranjeunna.

Upami leres résolusi diaku Dinten 10 Sateuacan ngawitan palayanan éta, followers.online bakal nyauran jumlah anu ditampi tanpa dipikagaduh sareng henteu saatos 14 dinten. Upami anu kasebat tadi leres parantos latihan dina a istilah kirang ti 10 dinten, 50% tina jumlah bakal dikaluarkeun, sareng upami diteraskeun engké, moal aya jumlah anu dibayar.

Kitu ogé, followers.online tiasa lumangsungna pikeun ngeureunkeun kontrak éta upami pamayaran pakait henteu dilakukeun ku pangguna atanapi sababaraha tindakan anu ditetepkeun dina bagian pikeun nyababkeun ngaleupaskeun kontrak anu ditanggung.

Kumaha ngabatalkeun kontrak jasa

Upami anjeun badé ngabatalkeun kontrak anjeun sareng followers.online, anjeun kedah ngahubungan kami kalayan pamunduran ditolak kontrak sateuacan jasa anu dikontrak parantos ngamimitian (tingali prosés sareng mundurkeun formulir di handap)
followers.online ngajamin customer ku reimbursement tina jumlah anu mayar dina jangka waktu opat belas (14) dinten kalénder diitung tina tanggal komunikasi anu dipercaya tina hak-hakna ditarikna disayogikeun yén ieu nyumponan syarat sareng parantos ditampi ku followers.online.

Akibat tina ditarikna

Dina hal ditarikna ku anjeun, kami bakal ngabalikeunkeun sadaya pamayaran anu katampi anu anjeun lakukeun ka kami tanpa henteu kéngingkeun sareng, dina sagala hal, henteu langkung ti 14 dinten kalénder tina tanggal dimana anjeun dilaporkeun ka kaputusan anjeun mundur tina kontrak ieu sareng nyayogikeun éta parantos dikabarkan 10 dinten sateuacan tanggal awal karya anu dikontrak.

Kami bakal teraskeun uih deui ku pamayaran nganggo cara pembayaran anu sami anu dianggo ku anjeun pikeun transaksi awal, upami anjeun parantos dinyatakeun; Dina hal naon waé, anjeun moal mayar béa-bungaan salaku hasil tina pembayarannana.

Upami jasa anu janten tujuan tina kontrak ieu parantos dimimitian salami periode ditarikna (14 dinten), saluyu sareng pasal 108.3 Hukum 1/2007, Online SL tiasa nahan bagian proporsional anu saluyu sareng jasa anu disayogikeun, kalebet jasa dukungan sareng, upami jasa parantos disayogikeun sapinuhna, saluyu sareng pasal 103.a tina undang-undang di luhur, hak ditarikna moal diterapkeun.

Wangsulna pakait sareng pamayaran anu dilakukeun liwat PayPal atanapi Stripe bakal dilakukeun nganggo saluran anu sami, sedengkeun jinis pembayaran deui sanésna bakal dilakukeun ku transfer bank ka akun anu disayogikeun ku nasabah. Ngaleupaskeun balik tina jumlah anu bakal dilakukeun di handap 14 dinten kalénder ieu ti saprak kami kabartoskeun kaputusan anjeun ditarikna.

Sadaya jasa anu kami parantos nyayogikeun anjeun, ku sipat-sipatna, bakal salamet ngabubarkeun upami aranjeunna dibayar lengkep, kalebet, tanpa watesan, sasadiaan harta, penafian, rugi sareng watesan tina nanggung jawab.

Modél garapan atanapi wangun mundur

Pangguna / pembeli tiasa ngabéjaan yén klaim atanapi ditarikna, ku email ka: info (at) followers.online atanapi ku pos pos di alamat anu dituduhkeun dina bentuk ditarikna.

Salin sareng témpél formulir ieu dina Kecap, lengkep sareng kirimkeun ku email atanapi pasang.

Pikeun perhatian Online SL
info (at) followers.online

Kuring ku ieu nginpokeun ka anjeun yén kuring ngaku / mundur tina kontrak jual barang ieu anu hadé / penyayangan di handap ieu jasa:
………………………………………………………
Diirakeun dinten: ………….
Dina hal keluhan, nunjukkeun alesan:
………………………………………………………

KUNG KONTAK KANGGO KREDIT KONSUMER pikeun ngabiayaan pameseran anu dilakukeun dina jarak, kalebet téks sapertos ieu dina bewara ditarikna anjeun:

Anjeun ogé dibéjakeun yén nurutkeun artikel 29 UU 16/2011, 24 Juni, kasatujuan kiridit, yén, saprak kuring parantos mundur tina pasokan kontrak barang / jasa sareng pinuh / sawaréh dibiayaan ku kiridit kiridit anu nyambung. Kuring moal deui dijilid ku nyarios persetujuan kiridit tanpa hukuman.

Salajengna, nunjukkeun nami anjeun salaku konsumen sareng pangguna atanapi konsumen sareng pangguna:

Ayeuna nunjukkeun alamat anjeun salaku konsumen sareng pangguna atanapi konsumen sareng pangguna:

Tunjukkeun tanggal dimana anjeun ngaku / ngabolaykeun kontrak:

Asup klaim / pamunduran ditarikna anjeun upami dibéjaan ka Online SL dina format kertas
(tempat), ka ……………………………………………………………………………………………………. tina 20…

Ngaleupaskeun balik tina jumlah bakal dilakukeun dina 14 dinten salajengna kalénder tina tanggal di mana uih anjeun disatujuan.

Peraturan Konsumen Éropa

Komisi Éropa nyiptakeun platform Éropa munggaran pikeun ngabéréskeun konflik dina commerce online anu katutup ku hukum konsumen panganyarna. Dina rasa ieu, sakumaha tanggung jawab platform penjualan online, urang ngagaduhan tugas pikeun nginpokeun ka urang ngeunaan ayana platform online pikeun résolusi sengketa alternatif.

Pikeun ngagunakeun platform résolusi konflik, pangguna kedah nganggo tautan ieu: http://ec.europa.eu/odr

Perlindungan data pribadi

Luyu sareng UU Organik 15/1999, 13 Désémber, ngeunaan Perlindungan Data Pribadi, Online SL ngawartosan ka pangguna yén aya file data pribadi anu diidentifikasi minangka "Klién / Panyekel" anu diciptakeun ku sareng dina tanggungan Online SL kalayan tujuan anu cocog pikeun pangobatan diantarana nyaéta:

1. a) Manajemén hubungan hukum-ékonomi antara anu gaduh sareng klien dirina.
2. b) Manajemén kontrak jasa sareng klien.

Ka extent sah ku pihak anu kataji; anu mangrupikeun tanggung jawab pangguna ketepatan anu sami.

Upami sabalikna henteu dinyatakeun, nu gaduh data sacara nyata satuju kana jumlah utami atanapi pemprosesan otorisasi data nyarios data pikeun waktos anu dipikabutuh pikeun nedunan tujuan anu kasebat.
Online SL komitmen pikeun nyumponan kawajiban kerahasiaan data pribadi sareng tugasna pikeun ngajaga éta, sareng nganggo tindakan kaamanan anu diperyogikeun ku panerapan anu berlaku pikeun nyegah robahan, karugian, pangobatan atanapi aksés anu teu diidinan, salawasna numutkeun kaayaan téknologi anu aya.

Pangguna tiasa ngarahkeun komunikasi anjeun sareng laksana hak aksés, koréksi, pembatalan sareng oposisi ngalangkungan email: info (at) followers.online sareng buktina anu sah dina hukum, sapertos fotokopi DNI atanapi sarimbag, anu nunjukkeun dina subjek " DATA PAMANGKAN ”.

Istilah ieu tunduk kana Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ngeunaan Online SL.

Rahasia

Sadaya inpormasi sareng dokuméntasi anu dianggo nalika kontrak, pamekaran sareng ngajalankeun kaayaan kontraktual anu ngatur hubungan antara Online SL sareng Klién rahasia. Inpormasi rahasia henteu kedah dipikaharti salaku anu diungkabkeun ku perjanjian antara Para Pihak, anu janten publik kusabab alesan anu sami atanapi anu kedah diungkabkeun saluyu sareng hukum atanapi ku resolusi yudisial tina otoritas anu kompeten, sareng anu diala ku pihak katilu anu henteu ngagaduhan kawajiban kerahasiaan. Kadua pihak wajib nurut kana kawajiban kerahasiaan sareng ngajagaana pikeun jangka waktos minimum dua (2) taun saatos akhir kaayaan kontrak di luhur anu ngatur hubungan Online SL sareng Klién.

Sadaya inpormasi anu ditampi ku klien, naha gambar, naskah, aksés data sapertos pangguna sareng kecap akses tina WordPress, hosting atanapi anu sanésna, bakal dirawat kapercayan, pamindahan ka pihak katilu dilarang sacara ketat kecuali kami gaduh idin anjeun sareng saleresna pikeun tujuan anu sami dimana data parantos dicandak.

Batesan Tanggung jawab

followers.online ngagaduhan hak pikeun ngajantenkeun, iraha wae sareng tanpa perhatosan sateuacanna, modifikasi sareng update kana inpormasi anu aya dina Wéb, konpigurasikeun sareng persembahan, kaayaan aksés, syarat kontrak, jsb. . Maka USER kedah ngaksés versi anu diropéa dina halaman.

Teu aya kasus followers.online tanggung jawab pikeun ngalanggar kontrak anu lumangsung anjeun, lalai ngeunaan situs, palayanan atanapi kontén naon waé, leungitna panggunaan, atanapi nyata, khusus, henteu langsung karusakan. saliwatan, pikasieuneun atanapi akibat tina naon waé anu diturunkeun tina panyalahgunaan ku anjeun tina pakakas anu disayogikeun.

Hiji-hijina tanggung jawab followers.online, bakal nyayogikeun jasa kontraksi pariwara dina kaayaan sareng kaayaan anu dikedalkeun dina kawijakan kaserang ieu.

followers.online moal nanggungjawaban kana sadaya akibat, karusakan atanapi karugian anu timbul tina teu pantes tina produk atanapi jasa anu disayogikeun.

Harta intelektual sareng industri

Online SL mangrupikeun pamilik sadaya hak industri sareng intelektual pikeun para pengikut. Halaman online, sareng unsur-unsur anu aya di jerona, kalebet majalah anu tiasa diunduh dina wéb.

Dilarang pisan pikeun ngarobih, ngirimkeun, ngadistribusikaeun, ngagunakeun deui, neraskeun atanapi nganggo sadayana atanapi sabagian tina eusi halaman pikeun tujuan umum atanapi komersial tanpa idin ti Online SL.

Ngalanggar salah sahiji hak anu disebut tadi tiasa ngalanggar peraturan ieu, ogé kalebet kajahatan anu dihukum saluyu sareng seni. 270 et seq. tina Kode Pidana.

Dina kagiatan anu ngaharepkeun pamaké pikeun ngalaporkeun kajadian naon waé, mairan atanapi ngalaksanakeun klaim, anjeunna tiasa ngirim email ka info (at) followers.online nunjukkeun namina sareng nami kulawarga, palayanan kaala sareng nyarios alesan pikeun klaim na.

Pikeun ngahubungi Online SL atanapi ningkatkeun keraguan, patarosan atanapi klaim, anjeun tiasa nganggo salah sahiji cara ieu:

E-mail: info (at) followers.online

basa

Basa anu kontraksi bakal disimpulkeun antara followers.online sareng Klién nya Spanyol.

Bidang hukum sareng hukum anu manglaku

followers.online sareng THE USER, bakal diatur pikeun ngabéréskeun kontropérsi naon waé anu timbul tina aksés, atanapi panggunaan halaman Wéb ieu, ku panerapan Spanyol, sareng dikintunkeun ka Pengadilan sareng Pengadilan di kota Granada.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun