Konci verifikasi tiasa lieur pikeun anjeun. Kusabab, panasaran yén ieu mangrupikeun masalah nyebar dina aplikasi anu béda. Sareng nyaéta jaringan sosial anu kasohor Instagram, ngagaduhan jinis masalah ieu anu parantos kenging seueur pangguna, anu ningali kumaha akunna diblokir tanpa sanggup ngalakukeun nanaon. Saé ogé aya dua cara anu saderhana pisan Pikeun ngajawab kaayaan anjeun. Nu pangheulana ngalebetkeun Instagram tanpa kode verifikasi sareng anu kadua nyaéta maksakeun kadatangan kodeu. Dina dua kasus hasilna sami. Tapi ogé penting yén anjeun terang éta Konci verifikasi henteu sadayana goréng.

Naon kode verifikasi?

Kodeu verifikasi nyaéta strategi kaamanan anu nganggo email sareng platform média sosial, ngalangkungan SMS keur kaitkeun akun anjeun ka nomer telepon anjeun. Ku cara kieu, upami aya anu hoyong ngakses akun anjeun, salian gaduh kecap akses anjeun (upami anjeun parantos ngagaduhan), anjeun kedah ngagaduhan telepon anjeun, upami henteu anjeun henteu tiasa ngaksés éta. Tapi kadang kieu kode verifikasi, aranjeunna janten halangan pikeun ngagaduhan Instagram anjeun atanapi jaringan sosial anu sanés.

Naha aya masalah sareng kode verifikasi dina Insagram?

Alesan pikeun kajadian ieu meureun kusabab hiji sorangan mékanisme kaamanan tina platform na Instagram. Éta kadang-kadang ngahubungkeun email anjeun sareng yén a rekening aya atanapi alihan informasi anu anjeun tambahkeun. Kitu ogé, masalahna bisa ngahasilkeun éta sorangan, ngenalkeun salah jalanna nomer telepon anjeun. Lajeng, anjeun bakal milarian cara ngalebetkeun Instagram tanpa kode verifikasi. Pikeun duanana kasus solusi anu sami.

Login ka Instagram tanpa kode verifikasi

Éta luyu yén anjeun terang, yén Instagram ngagaduhan hak verifikasi nalika email na aktifitas anu curiga sareng waktos sanésna kirim kode verifikasi Éta sigana moal sumping. Pikeun ngajawab masalah ieu tuturkeun tips ieu.

  1. Pastikeun yén nomer anu anjeun lebetkeun leres, upami kitu, pastikeun aktip jadi anjeun bisa nampa kodeu verifikasi. Upami ieu henteu jalan, cobian nomer sanés anu anjeun parantos sayogi Kanggo ieu, anjeun kedah ngarobih nomer anu anjeun gaduh dina Akun Instagram. Disarankeun pikeun muka akun anjeun telepon sareng PC pikeun prosés ieu.
  2. Parios polder spam SMS, eta tiasa janten kode anu aya. Upami henteu, cobi nganggo kodeu cadangan anu nampi iraha Kuring nyiptakeun akun Instagram, anu anjeun bakal mendakan konfigurasi anjeun. Upami ieu jalan pikeun anjeun, anjeun tiasa lebetkeun Instagram Henteu aya kode verifikasi.
  3. Pareuman alat sareng ganti lokasi tempat anjeun. Masalahna tiasa anu kieu Mindahkeun sinyal éta.
  4. Upami henteu di luhur damel, coba ngawartosan Instagram ti pusat pitulung, ngarah tiasa masihan anjeun solusi.
  5. Tapi upami anjeun hoyong ngalereskeun éta ku cara anjeun sorangan Teras coba pilihan ieu di handap.

Léngkah pikeun nampi kode verifikasi

Dina hal ieu anjeun kedah nganggo halaman wéb pikeun nampi suratna SMS, nelpon Nampi SMS Online. Mana, éta sadayana gratis sareng henteu peryogi pendaptaran. Upami ngalebetkeun Instagram tanpa kode verifikasi sanés solusi. Proses ieu bakal ngabantosan anjeun, nuturkeun léngkah ieu.

asup Dina

Hal kahiji nyaéta pikeun asupkeun wéb Nampi SMS Online. Sakali di jero, anjeun tiasa ningali daptar nomer ti sababaraha nagara sareng salajengna, pesen anu ditampi dina jam 24. Ayeuna, pencét telepon sélulér anu langkung seueur pesenna. Jaringan éta bakal nyarankeun yén anjeun milih nomer anu ngagaduhan pesen anu langkung sakedik, tapi éta damel sareng anu ngagaduhan langkung. Upami éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, cobian nomer telepon anu sanés, sabab éta tiasa diinum dugi ka halamanna teu diropéa.

Kintun

Saatos anjeun milih, buka kaca resep pesen, di luhur, anjeun bakal ningali nomer telepon. Salin éta kaasup tanda "+"Sawaktos Anjeun tos dilakukeun ieu, témpelkeun dina jandela anu nunjukkeun anjeun Instagram sareng pencét "Kirimkeun".

Apdet

Nalika nomer telepon parantos dikirim, Intagram bakal teraskeun kirimkeun ka kode verifikasi. Anjeun teras kedah balik deui ka halaman resepsi pesen sareng ngapdétna.

Salin kodeu

Kalayan kaca anu diropéa anjeun tiasa ningali dina tabél di handap. pesen anu terakhir ditampi. Hal anu bakal anjeun lakukeun nyaéta nyalin kode verifikasi anu bakal dikirim ku Instagram, anu anjeun bakal mendakan kolom na pesen. Suratna kudu diantara anu pangheulana. Kitu ogé, pariksa yén nomer kolom Tina sajumlah janten 69988.

Témpélkeun kodeu

Pikeun parantos prosésna, témpélkeun kodeu anu anjeun tiron dina lengkah sateuacana, dina halaman dimana Instagram naroskeun. Sakali réngsé, anjeun kedah akun Instagram anu Diverifikasi sareng anjeun bakal tiasa ngaksés éta tanpa masalah.

Anjeun ogé resep kabetot lirik pangsaéna keur Instagram.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun