Facebook har en mängd olika alternativ som kan anpassas så att upplevelsen inom tjänsten blir bäst. I den meningen tillåter de hittills mest använda sociala plattformarna många integritetsfunktioner att konfigureras för sina användare. Därför kan varje användare välja en operation och ångra operationen på dem, men i de angivna alternativen är det inte möjligt att hitta om någon har isolerat honom från kontakten.

Specifikt, i Facebook-aviseringar, om någon är blockerad eller för att blockeras, kommer ingen att meddela det. Men om det visas vissa ledtrådar på det sociala nätverket som kan avslöja detta beteende för dra slutsatsen att en person har beslutat att isolera dig från deras anslutning, eller om du vill blockera någon från Facebook, som alla visas i den här artikeln.

Blockera på Facebook Hur gör man det?

I första hand är det självklart att anledningarna till att ta bort någon från det virtuella livet kan vara otaliga. Men nästan alltid, detta inträffar på grund av interpersonella problem, användare som är irriterande eller av den enkla anledningen att inte vilja att den andra personen ska ha någon form av direktkontakt med sin profil. Processen innebär inte något komplicerat och för detta räcker det med några minuter som investerats.

Om detta beslut har fattats av någon anledning är det nödvändigt att förstå att från det ögonblicket kommer du inte längre att kunna se de inlägg som gjorts av den personen, eller kommentarer, eller skicka meddelanden till varandra och vice versa. Så innan du fattar detta beslut, kom ihåg att det har många begränsningar och konsekvenser.

Procedurer för att blockera ett Facebook-konto

Det är egentligen inget komplicerat att blockera någon från Facebook, en av de enklaste och vanligaste procedurerna är att skriva in profilen för den person som du inte vill ha någon form av virtuell kontakt med. Därefter måste du klicka på de tre ellipserna som visas under omslagsbilden. Där måste du trycka på "block" -alternativet.

Därefter måste du ge "bekräfta", förklara anledningen till att du vill radera och blockera kontakten, detta steg är valfritt. Och voila, med detta kommer personen att blockeras helt från sitt Facebook-nätverk. I applikationen för mobiltelefoner och enheter är proceduren densamma.

Kom ihåg

Det är nödvändigt att överväga att människor kan veta när någon blockerade dem genom ledtrådar eller situationer som uppstår i det sociala nätverket. Till exempel; när det finns gemensamma konversationer, personen när han går in i chatten, du kan se att du inte kan skicka meddelanden eftersom kontakten har blockerat det, På samma sätt, om den försöker skriva in din profil, kommer den inte att hittas i sökmotorerna.

Ett mycket formidabelt alternativ, om du inte vill att personen ska visas bland dina viktigaste nyheter utan att behöva blockera eller radera dem, är allt du behöver göra att sluta följa dem på det sociala nätverket. Sättet att göra det är genom att ange din profil och trycka på alternativet "Sluta följa", på detta sätt visas det inte i uppdateringarna.



Du kan också gilla:
Köp följare
Bokstäver för Instagram att klippa och klistra in