Det finns många sätt att använda sociala medier. Ibland är de tidskrävande och kan vara lite överväldigande. Ännu viktigare, när De tillåter andra att se allt som andra har lagt till sin profil utan problem.

Sin embargo, det finns flera sätt att undvika att bli mättade med sociala nätverkvisas till exempel offline på Facebook, vilket kan tillåta även när man använder plattformen för att ignorera meddelanden från människor eller förhindra kontakter från att se att onlineplattformen används, för att uppnå detta kommer processen att ses i följande artikel.

Förhindra att mina vänner ansluter till mig på Facebook Hur gör jag det?

Först måste det sägas att det är en annan konfiguration, en bestämmelse som är lämplig för sociala nätverk, så det är inte komplicerat och kan köras från en dator eller mobil enhet i alla fall. Processen görs via Messenger-alternativet och kan göras på vilken enhet som helst, för detta måste du upprätthålla en stabil internetanslutning och självklart kan du komma åt Facebook.

I det här fallet måste det sägas att eftersom Facebook är ett av de mest använda sociala nätverken i världen, har en av de mest effektiva meddelandetjänsterna i världen, som faktiskt är automatiskt och tillåter vem som helst att använda den för alla syften.

Många använder det för att hålla kontakten med varandra och för att veta när andra använder appen. Men om du vill hindra andra från att veta när de ska använda appen, allt som behöver göras lämnas i nästa avsnitt.

Steg för att följa för att inte visas anslutna på Facebook

  1. För att börja, måste personen gå in på plattformen från en mobil enhet eller dator efter behov.
  2. Sedan måste gå till Messenger eller öppna fönstret som är vanligt att använda för att chatta eller söka efter meddelanden, detta både på datorn och på mobilen.
  3. I kugghjulsikonen som visas visas alternativet som "Chatt inställningar". Det måste pressas.
  4. En serie alternativ visas, bland vilka du måste trycka på "Inaktivera aktivitetsläge".

På det här sättet verkar personen inte längre vara aktiv med andra, medan alternativet tillåter dem att använda Facebook som vanligt. På samma sätt, om du vill ändra detta måste du utföra samma steg, skillnaden är att alternativet som trycks ned är "visa på Facebook".

Funktionella överväganden

Det bör noteras att bland de många funktioner som Facebook har kan du också välja att inaktivera chatt för en eller flera specifika personer. Processen är i princip densamma, Förutom när chatten är inaktiverad bör du leta efter "anpassning" i alternativen.

När den slås på och utför sin funktion behöver du bara ange namnet på den person som vill inaktivera chatten, så att du inte vet när den personen är online eller offline. För att denna metod ska vara effektiv rekommenderas att du använder sekretessinställningarna så att dessa personer inte kan se innehållet som publiceras på din profil heller.



Du kan också gilla:
Köp följare
Bokstäver för Instagram att klippa och klistra in