Facebook має безліч варіантів, які можна налаштувати, щоб покращити роботу служби. У цьому сенсі найбільш використовувані на сьогодні соціальні платформи дозволяють налаштувати багато функцій конфіденційності для своїх користувачів. Отже, кожен користувач може вибрати операцію та скасувати операцію над ними, але в наданих варіантах неможливо з’ясувати, чи хтось ізолював його від контакту.

Зокрема, у сповіщеннях Facebook, якщо когось заблокували або заблокували, ніхто не повідомить про це. Однак, якщо вона з’являється, у соціальній мережі з’являються певні підказки, які можуть виявити цю поведінку зробіть висновок, що людина вирішила ізолювати вас від свого зв’язку, або якщо ви хочете заблокувати когось із Facebook, все це буде показано в цій статті.

Блок у Facebook Як це зробити?

По-перше, само собою зрозуміло, що причин для усунення когось із віртуального життя може бути незліченна кількість. Але майже завжди, це відбувається через міжособистісні проблеми, користувачів, які дратують або з тієї простої причини, що не хочуть, щоб інша особа мала будь-який безпосередній контакт зі своїм профілем. Процес не передбачає нічого складного, і для цього буде достатньо вкладених декількох хвилин.

Якщо це рішення було прийнято з будь-якої причини, необхідно розуміти, що з цього моменту ви більше не зможете переглядати дописи, зроблені цією особою, або коментарі, або надсилати повідомлення один одному і навпаки. Тому, перш ніж приймати це рішення, пам’ятайте, що воно має багато обмежень та наслідків.

Процедури блокування облікового запису Facebook

Насправді немає нічого складного в тому, щоб заблокувати когось із Facebook, однією з найпростіших і найпоширеніших процедур є введення профілю особи, з якою ви не хочете мати жодного типу віртуального контакту. Згодом потрібно натиснути на три еліпси, що з’являються під зображенням обкладинки. Там потрібно натиснути опцію «заблокувати».

Згодом потрібно дати «підтвердити», пояснити причину, через яку потрібно видалити та заблокувати контакт, цей крок є необов’язковим. І вуаля, разом із нею людина буде повністю заблокована в мережі Facebook. У додатку для мобільних телефонів та пристроїв процедура однакова.

Майте на увазі

Необхідно враховувати, що люди можуть знати, коли хтось їх заблокував, через підказки або ситуації, що трапляються в соціальній мережі. Наприклад; коли проводяться спільні розмови, особа при вході в чат, ви бачите, що не можете надсилати повідомлення, оскільки контакт заблокував це, Аналогічним чином, якщо він спробує увійти у ваш профіль, його не знайдеться в пошукових системах.

Дуже грізний варіант, якщо ви не хочете, щоб людина з’являлася серед ваших головних новин, не блокуючи та не видаляючи їх, все, що вам потрібно зробити, це припинити стежити за ними в соціальній мережі. Це можна зробити, ввівши свій профіль та натиснувши опцію "Зупинити підписку", таким чином він не відображатиметься в оновленнях.



Ви також можете бути зацікавлені в:
Купуйте підписники
Листи для Instagram вирізати та вставити