פאַסעבאָאָק האט אַ פאַרשיידנקייַט פון אָפּציעס וואָס קענען זיין קאַסטאַמייזד אַזוי אַז די דערפאַרונג אין דער דינסט איז דער בעסטער. אין דעם זינען, די מערסט געוויינט געזעלשאַפטלעך פּלאַטפאָרמס האָבן איצט קאַנפיגיערד פילע פּריוואַטקייט פאַנגקשאַנז פֿאַר זייער ניצערס. דעריבער, יעדער באַניצער קענען קלייַבן אַן אָפּעראַציע און ופמאַכן די אָפּעראַציע אויף זיי, אָבער אין די צוגעשטעלט אָפּציעס, עס איז ניט מעגלעך צו געפֿינען אויב עמעצער האָט אים אפגעזונדערט פון דער קאָנטאַקט.

ספּעציעל אין Facebook נאָוטאַפאַקיישאַנז, אויב עמעצער איז אפגעשטעלט אָדער פֿאַר בלאַקינג, קיינער וועט נישט געבנ צו וויסן עס. אָבער, אויב עס איז געוויזן, עטלעכע קלוז אויף די געזעלשאַפטלעך נעץ וואָס קען אַנטדעקן דעם נאַטור ציען די מסקנא אַז אַ מענטש האט באַשלאָסן צו יזאָלירן איר פֿון זייער פֿאַרבינדונג, אָדער אויב איר ווילן צו פאַרשפּאַרן עמעצער פון פאַסעבאָאָק, אַלע וואָס וועט זיין געוויזן אין דעם אַרטיקל.

פאַרשפּאַרן אויף פאַסעבאָאָק ווי צו טאָן דאָס?

אין דער ערשטער פאַל, עס איז זעלבסטשטענדיק אַז די סיבות פֿאַר רימוווינג עמעצער פון ווירטואַל לעבן קענען זיין קאַונטלאַס. אָבער כּמעט שטענדיק, דעם אַקערז רעכט צו ינטערפּערסאַנאַל פּראָבלעמס, ניצערס וואָס זענען אַנויינג אָדער צוליב דעם פּשוט סיבה אַז ער קען נישט וועלן צו האָבן אַ דירעקט קאָנטאַקט מיט זיין פּראָפיל. דער פּראָצעס טוט נישט אַרייַנציען עפּעס קאָמפּליצירט און פֿאַר דעם, עטלעכע ינוועסטאַד מינוט איז גענוג.

אויב דער באַשלוס איז געמאכט פֿאַר קיין סיבה, עס איז נייטיק צו פֿאַרשטיין אַז פֿון דעם מאָמענט איר וועט ניט מער קענען צו זען די אַרטיקלען פון דעם מענטש אָדער באַמערקונגען, אָדער שיקן אַרטיקלען צו יעדער אנדערער און וויצע ווערסאַ. אַזוי איידער איר מאַכן דעם באַשלוס, געדענקען אַז עס האט פילע לימיטיישאַנז און האַכלאָטע.

פּראָוסידזשערז צו פאַרשפּאַרן אַ פאַסעבאָאָק חשבון

עס איז טאַקע גאָרנישט קאָמפּליצירט אין בלאַקינג עמעצער פֿון פאַסעבאָאָק. איינער פון די סימפּלאַסט און מערסט פּראָסט פּראָוסידזשערז איז אַרייַן די פּראָפיל פון דעם מענטש מיט וועמען איר טאָן נישט וועלן צו האָבן קיין טיפּ פון ווירטואַל קאָנטאַקט. דערנאָך, איר מוזן גיט אויף די דריי יליפּסיז וואָס זענען דערשייַנען אונטער די דעקל בילד. עס איר מוזן דרוקן די "בלאָק" אָפּציע.

דערנאָך איר מוזן געבן "באַשטעטיקן", דערקלערן די סיבה וואָס איר ווילן צו ויסמעקן און פאַרשפּאַרן דעם קאָנטאַקט, דער שריט איז אַפּשאַנאַל. און אַזוי, דער מענטש וועט זיין גאָר אפגעשטעלט פון זיין פאַסעבאָאָק נעץ. אין דער אַפּלאַקיישאַן פֿאַר רירעוודיק פאָנעס און דעוויסעס, די פּראָצעדור איז די זעלבע.

באַטראַכטן

עס איז נייטיק צו באַטראַכטן אַז מענטשן קענען וויסן ווען עמעצער בלאַקייטיד זיי דורך קלוז אָדער סיטואַטיאָנס וואָס פאַלן אין די געזעלשאַפטלעך נעץ. צום ביישפיל; ווען עס זענען שלאָס שמועסן, איר קענען זען אַז איר קענט נישט שיקן אַרטיקלען ווייַל דער קאָנטאַקט האט אפגעשטעלט עס, פּונקט אַזוי, אויב עס פרוווט צו אַרייַן דיין פּראָפיל, עס וועט ניט זיין געפֿונען אין זוכן ענדזשאַנז.

א זייער גוואַלדיק אָפּציע, אויב איר טאָן ניט וועלן אַז דער מענטש זאָל זיין געוויזן צווישן דיין הויפּט נייַעס אָן צו פאַרשפּאַרן אָדער ויסמעקן זיי, איר דאַרפֿן צו האַלטן דאָס בלויז נאָך זיי אויף די געזעלשאַפטלעך נעץ. די וועג צו טאָן דאָס איז דורך אַרייַן דיין פּראָפיל און דרינגלעך די אָפּציע "האַלטן ווייַטערדיק", אין דעם וועג עס וועט ניט דערשייַנען אין דער דערהייַנטיקונגען.



איר קען אויך זיין אינטערעסירט:
קויפן פאָללאָווערס
אותיות פֿאַר ינסטאַגראַם צו שנייַדן און פּאַפּ